نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ هر رکورد از جدول دیتابیس در یک صفحه جداگانه در stimulsoft reports

  1. #1

    Question چاپ هر رکورد از جدول دیتابیس در یک صفحه جداگانه در stimulsoft reports

    سلام

    اساتید عزیز لطفا اگر امکانش هست راهنمایی کنید ... ممنون

    من توی استیمول سافت یک صفحه طراحی کردم و بوسیله دیتاتیبل مقادیر موجود در دیتابیسم که اکسس هست فراخوانی میکنم و تا به اینجای کار مشکلی ندارم

    خب سوال اینجاست که من میخوام هر یک از ستون های جدولم رو در یکجایی از این صفحه جای گذاری کنم و از حالت چینش جدولی دربیارم ... تا اینجای کار هم مشکلی ندارم
    مسئله اصلی اینه که من میخوام این صفحه ی من یک حالت ثابت مثل template داشته باشه و باتوجه به مقادیر موجود از جدول از روی این صفحه به تعداد مقادیر duplicate بشه و هر دفعه یکی از مقادیر ستون های جدول را جای گذاری کنه

    در واقع اگر بخوام ساده تر بگم من میخوام هر رکورد از جدول رو در یک صفحه بگذارم نه همه پشت سرهم توی یک صفحه و این کار ادامه پیدا کنه تا رکوردهای جدول به اتمام برسه ...


    خواهشمندم اگر راهی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید چون خیلی کارم گیر هست

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: چاپ هر رکورد از جدول دیتابیس در یک صفحه جداگانه

    برای اینکه بتونید هر مقدار رو در جای مناسب قرار بدید بایست دیتاسورس را به عنوان data band به صفحه گزارش اضافه کنید.
    برای اینکه هر رکورد در یک صفحه قرار بگیره، Databand (یا table) یک خصوصیت به نام New Page After دارد که میتونید از پنجره Properties به True تغییر بدید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: چاپ هر رکورد از جدول دیتابیس در یک صفحه جداگانه

    سلام من با این کد اطلاعات رو می فرستم به گزارش استیمول، اما گزارش صفحه به صفحه چاپ نمیشه، یعنی هر رکورد جدول در یک صفحه، اگر میشه با توجه به توضیحی که دادید بگید من باید کد رو چطوری تغییر بدم
    System.Data.DataTable dt2 = new System.Data.DataTable();
    DataBase db2 = new DataBase();
    dt2 = db2.MySelect("select * from TBL_giyah");

    DataSet ds = new DataSet();
    dt2.TableName = "DT2";
    ds.Tables.Add(dt2);
    stiReport2.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Rpt_Allgiyah.mrt");
    stiReport2.ResetRenderedState();
    stiReport2.RegData("ds.DT2", dt2);
    stiReport2.Dictionary.Synchronize();
    stiReport2.Show();

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ای که هر رکورد از جدول رو در یک پست نمایش دهد
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1394, 02:05 صبح
  2. سوال: مشکل چاپ هر رکورد از جدول در صفحه جدید در crystal report?
    نوشته شده توسط valentine093 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 فروردین 1393, 22:15 عصر
  3. سوال: حذف رکورد از جدول پدر در صورت نبود فرزند از طریق Stored Procedure
    نوشته شده توسط taraneh.2006 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 21:08 عصر
  4. انتخاب تصادفی چند رکورد از جدول + مشکل در ConnectionString
    نوشته شده توسط شیرین احمدی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 22:09 عصر
  5. سوال: اضافه و حذف یک Css در jquery بطور اختصاصی برای هر رکورد از جدول
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 16:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •