نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با sql server در php

  1. #1

    مشکل در ارتباط با sql server در php

    سلام دوستان
    چند روزه که این php منو دیوونه کرده ، هرکاری میکنم نمیتونم به دیتابیس sql server وصل شم
    اولش که از php 7 استفاده میکردم که کلا نتونستم وصل شم...!!!!!!
    بعدش رفتم php 5.6 استفاده کردم با کلی مکافات تونستم با روش odbc به دیتابیس وصل شم که اونم هرکاری کردم نتونستم حروف فارسی رو درست ببینم و همش داره به شکل ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده!!!!
    از چندتا روش دیگه که تو اینترنت پیدا کردم هم استفاده کردم مثلا sqlsrv و رفتم dll هاش رو دانلود کردم و اضافه کردم ولی نمیدونم چرا داره ارور Call to undefined function sqlsrv_connect() میده
    خلاصه اینکه الان دیگه بعد از چند روز تحقیق و سرچ و .... به هیچ نتیجه ای نرسیدم و دارم دیوونه میشم!!!!
    هرکاری رو که تو اینترنت دیدم تست کرد از تغییر کالیژن دیتابیس گرفته تا... ولی نشد که نشد
    من الان دارم از ویندوز 10 و wamp استفاده میکنم و میخوام از طریق php به دیتابیس روی سرورم که sql server هست وصل شم اصلا هم مهم نیست به چه روشی ویا کدوم ورژن php یا... فقط میخوام وصل شم و اطلاعات رو بصورت درست بخونم و بنویسم
    لطفا دوستان لطف کنن ما رو یاری کنن که به شدت نیازمندیم

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که باید چکار کنم

    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: مشکل در ارتباط با sql server در php

    راستش من توی این پست وبلاگم توضیح دادم روش های اتصال به mssql را اما نباید مشکل شما بحث اتصال باشه. مشکل شما باید از encoding اطلاعات ذخیره شده باشه. شما شاید دارین مقادیری که utf-8 نیست را نمایش میدین و علامت سوال میشه. میتونید همونطور که یکسری دوستان توی comment های پست مربوطه توضیح دادن با iconv ببینید میتونید متوجه encoding بشین و تبدیل کنین. عموما قدیما windows-1256 استفاده میشد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط با SQL SERVER 2005
    نوشته شده توسط morteza_1234m در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1388, 21:57 عصر
  2. مشکل در ارتباط با SQL SERVER
    نوشته شده توسط javamo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 14:01 عصر
  3. مشکل در ارتباط با SQL Server 2005
    نوشته شده توسط mermaid در بخش Classic ASP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 11:28 صبح
  4. مشکل در برقراری ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط sm در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 13:17 عصر
  5. مشکل در برقراری ارتباط با SQL SERVER
    نوشته شده توسط ALIREZA121 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •