نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

  1. #1

    Question نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    سلام دوستان عزیز من چند سال عضو این سایت خوب هستم و از مطالبش استفاده میکنم
    اما این دفعه به مشکلی برخوردم که این شد که دومین پست خودم رو در این جا قرار بدم و از شما اساتید استفاده کنم .
    سوالم اینه که
    حاصل جمع و تقسیم یک عدد توی لیبل به شکل زیر در میاد
    49/6666666666667
    و میخوام کاری کنه که در تکستی جدا گانه، اولین عدد بعد اعشار به نمایش در بیاد، به این صورت:
    6
    البته طبق نوشته بالا بدون اعشار ، مثلا این عدد نباشد : 0/6
    حالا اگر اینطور امکانش نیست ، با اعشار مثلا 0/6 بشه هم خوبه
    یا این که عدد بدست امده که 49.6666666666667 اگر بزرگتر 9 باشه اینقدر تقسیم کنه تا باقیماندش عدد صحیح از 1 تا 9 بشه و بدون اعشار در تکست مورد نظر نمایش داده بشه
    حالا هر کدوم که به نظرتون راحتر هست و اماکنش هست.

    سوال دیگر هم اینه که کدی باشه که بتونم با کلید جهت نما بالا و پایین بین تکست ها و کامند ها حرکت کنم، که سوال اول واجب تره

    از دوستان و اساتید بزرگوار و خصوصا این سایت که سالها برای ما حکم معلم داشته پیشاپیش بسیار سپاسگذارم
    آخرین ویرایش به وسیله keepsake : یک شنبه 17 بهمن 1395 در 15:53 عصر

  2. #2

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    سلام دوست عزیز با SPLIT میشه این کار رو انجام داد ...

    یک عدد بعد از مقدار اعشار رو میگیره و بهت توی لیبل نشون میده .
    Dim txt
    txt = Split(Text1, "/")(1)
    txt = Left(txt, 1)
    Label1 = txt
    در مورد سوال دومت هم از خاصیت های کیبود استفاده کنید مثلا



    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = vbKeyDown Then
    Text1.SetFocus
    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله isaac23 : یک شنبه 17 بهمن 1395 در 17:00 عصر

  3. #3

    Thumbs up نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز با SPLIT میشه این کار رو انجام داد ...

    یک عدد بعد از مقدار اعشار رو میگیره و بهت توی لیبل نشون میده .
    Dim txt
    txt = Split(Text1, "/")(1)
    txt = Left(txt, 1)
    Label1 = txt
    در مورد سوال دومت هم از خاصیت های کیبود استفاده کنید مثلا



    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = vbKeyDown Then
    Text1.SetFocus
    End If
    End Sub
    سلامممم
    دستت درد نکنه
    خدا خیرت بده استاد گرامی...
    اولی خیلی مهم بود حل شد...
    اما دومی کار نکرد
    من با اینتر توی خاصیت تکست کی پرس این کار رو به این صورت کردم و عمل کرد
    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If KeyAscii = 13 Then
    Text2.SetFocus
    End If
    End Sub

    ولی برای کلید های جهت نما نشد

    ...............
    حالا کدی دومی که شما دادید نشد اما بازم خدا خییرت بده واقعا...

  4. #4

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    سلام کد دومی باید در خاصیت KeyDown فرم یا تکست باشه تا کار کنه با کلید ها میخای کار کنی باید از این استفاده کنی

  5. #5

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    سلام کد دومی باید در خاصیت KeyDown فرم یا تکست باشه تا کار کنه با کلید ها میخای کار کنی باید از این استفاده کنی
    سلام
    احسنت استاد
    درست شددد. متشکرم
    فقط وقتی روی کامند ست فوکس میکنه دیگه نمیشه با کلیدا تغییرش داد ،توی خاصیت keydown کامند هم ریختم اما نشد.

  6. #6

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    دوست عزیز یه سورس برات پیوست کردم ببین منظورت اینه ......

    با کلید های UP و Down می تونی بین Text ها جابجا بشی....

    موفق باشی ..

    یه تشکر بزنی هم بد نیست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    سلامم من همیشه اط شما به خاطر کمکتون سپاسگذار هستم . واقعا ممنونم از کمکتون .
    فقط یه سوال بی ربط نسبت به این موضوع هم داشتم اما خیلی مهمه که چطور پروزم رو ستاپ کنم ؟؟ ستاپ سبک و عالی که روی همه سیستم ها هم کار کنه و نصب بشه و هم تست شده باشه ؟
    بله این کد خوب کار میکنه و من استفاده کردم
    و فایل ارسالی هم عالی بود .
    اما سوال من برای کامند بود command . برای کامدند چیکار کنیم ؟ توی چه خاصیتیش کپی کنم؟

  8. #8

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    از برنامه Setup Factory 9 استفاده کن عالیه..راحت و سبک
    تو گوگل بچرخ دانلودش کن

  9. #9

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    سلام بله
    این برنامه رو دارم ولی متاسفانه ارور میده

  10. #10

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    من خودم از نرم افزار Advanced Installer استفاده میکنم برنامه عالی و خوبی هستش . یه فایل ستاپ میسازه هم نسخه 32 و هم 64 رو جواب میده و تا روی ویندوز 10 اخرین نسخه هم تست کردم عالی خوب و راحت هستش.

    بروز رسانی خوبی هم داره.

  11. #11

    نقل قول: نمایش اولین عدد بعد از اعشار در تکست

    سلام
    فوق العاده عالی و حرفه ای و محیطی کار بر پسند داشت
    ممنونم . پروزه من به پایان رسید ، واقعا ازتون سپاسگذارم , و براتو آرزوی خیر سلامتی دارم .
    و همچنین از siyn71 عزیز هم سپاسگذارم.


تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفتن به خط بعد در TextBox و نمایش صحیح آن بعد از ثبت در بانک
    نوشته شده توسط rana-writes در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 00:45 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 18:25 عصر
  3. نمایش فقط دورقم اعشار در تکست باکس
    نوشته شده توسط ali190 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 02:15 صبح
  4. سوال: مشکل در نمایش عدد بعد از تقسیم
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 07:42 صبح
  5. در محاسبه عددی بعد از اعشار را حذف کنم
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 فروردین 1386, 03:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •