نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در کار با فایل ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    مشکل در کار با فایل ها

    سلام
    کد زیر تو تو متد اول مشکلی مداره و اجرا می شه ولی تو متد دوم موقع خوندن از فایل ارور میده که memory out of rang
    کد های اصلی خیلی طولانی بودن خلاصش اینه
    چند بار رو چنتا فایل آزمایش کردم رو فایل های با حجم ۲۵۰ مگ و بالاتر این ارور رو می ده ممنون می شم کمکم کنید بفهمم مشکل چیه

    private void check(string Path)
    }
    if(size== File.ReadAllBytes(Path).Lenght))
    V2(Patch);
    }

    private void V2 (string Path)
    {
    lbl.Text=File.ReadAllBytes(Path).Lenght+"B";
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در کار با فایل ها

    نقل قول نوشته شده توسط ronix3 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد زیر تو تو متد اول مشکلی مداره و اجرا می شه ولی تو متد دوم موقع خوندن از فایل ارور میده که memory out of rang
    کد های اصلی خیلی طولانی بودن خلاصش اینه
    چند بار رو چنتا فایل آزمایش کردم رو فایل های با حجم ۲۵۰ مگ و بالاتر این ارور رو می ده ممنون می شم کمکم کنید بفهمم مشکل چیه

    private void check(string Path)
    }
    if(size== File.ReadAllBytes(Path).Lenght))
    V2(Patch);
    }

    private void V2 (string Path)
    {
    lbl.Text=File.ReadAllBytes(Path).Lenght+"B";
    }
    دستور ReadAllBytes، محتویات فایل را خوانده و به اندازه حجم فایل مورد نظر ، رم را پر میکند

    مشکل شما کمبود رم هستش

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کار با فایل ها

    کلاس FileInfo برای همین نوع کارهاست.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 18 بهمن 1395 در 07:22 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: مشکل در کار با فایل ها

    تا حالا با فایل کار نکرده بودم
    خودم پیدا کردم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در کار با فایل ها
    نوشته شده توسط nazanin2014 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 09:16 صبح
  2. مبتدی: مشکل در کار با فایل ها در C++‎
    نوشته شده توسط Farzan_kh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1391, 16:08 عصر
  3. مشکل در کار با فایل ها و بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط parsiyan_mohsen در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مهر 1389, 20:17 عصر
  4. مشکل در کار با فایل ها و عکس
    نوشته شده توسط Farshad_sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 11:41 صبح
  5. یه مشکل در کار با فایل ها ؟
    نوشته شده توسط afsar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 16:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •