نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مهاجرت

  1. #1

    مهاجرت

    سلام دوستان مشکلی هست به این صورت که من دستور php artisan migrate رو وارد میکنم در محیط کماند و این ارور رو میده

    [PDOException]
    SQLSTATE[HY000] [2002] No connection could be made because the target machi
    ne actively refused it.


    دلیلش رو میدونید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مهاجرت

    باید کانکشن دیتابیس تون هم فعال باشد اگر از xampp یا wamp استفاده می کنید اون رو روشن کنید

  3. #3

    نقل قول: مهاجرت

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_nikoei مشاهده تاپیک
    سلام دوستان مشکلی هست به این صورت که من دستور php artisan migrate رو وارد میکنم در محیط کماند و این ارور رو میده

    [PDOException]
    SQLSTATE[HY000] [2002] No connection could be made because the target machi
    ne actively refused it.


    دلیلش رو میدونید؟
    میگه نمیتونه به دیتابیس وصل شه... MySQL یا هر سیستم مدیریت دیتابیسی که باهاش کار میکنید رو چک کنید که در حال اجرا باشه...

تاپیک های مشابه

  1. از VB 6.0 به کدوم مهاجرت کنیم؟(VB 2005 یا VB .net)
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 09:30 صبح
  2. راهنمای مهاجرت به دات نت
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 11:07 صبح
  3. سرویس پک 2:دلیلی برای مهاجرت به لینوکس
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 18:16 عصر
  4. راهنمای مهاجرت به ویندوز
    نوشته شده توسط Inprise در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 02:51 صبح
  5. برای مهاجرت از دلفی 7 به دلفی 8 آماده شوید
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 اسفند 1382, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •