نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: محاسبه فاصله اقلیدسی داده های دو فایل

  1. #1

    محاسبه فاصله اقلیدسی داده های دو فایل

    با سلام
    چطور می تونم داده های هر سطر از یک فایل را با داده های هر سطر از یک فایل دیگر ، فاصله اقلیدسی را حساب کرده و در یک فایل دیگر ذخیره کنم ؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    Cool نقل قول: محاسبه فاصله اقلیدسی داده های دو فایل

    نقل قول نوشته شده توسط comengineering مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطور می تونم داده های هر سطر از یک فایل را با داده های هر سطر از یک فایل دیگر ، فاصله اقلیدسی را حساب کرده و در یک فایل دیگر ذخیره کنم ؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    سلام

    الان مشکل شما محاسبه فاصله اقلیدسی و منهتن هستش یا ذخیره پاسخ در یک فایل دیگر

    اگر در محاسبه فاصله اقلیدسی و منهتن مشکل دارید ، این سوال مربوط به ریاضیات میشه نه برنامه نویسی .
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : دوشنبه 18 بهمن 1395 در 18:18 عصر

  3. #3

    نقل قول: محاسبه فاصله اقلیدسی داده های دو فایل

    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81...AF%D8%B3%DB%8C

    با این فرمول فاصله اقلیدوسی بدست میاد

    مثلا در فایل اول داریم
    5 8
    در فایل دوم داریم
    6 7
    فاصله اقلیدوسی این سطر از فایلها میشه

    Math.Sqrt(Math.Pow((5 - 6), 2) + Math.Pow((8 - 7), 2));

    که برابر است با 1.4142135623730952

  4. #4

    نقل قول: محاسبه فاصله اقلیدسی داده های دو فایل

    این برنامه رو نوشتم ولی کار نمی کنه مشکل من در برنامه نویسی است نه ریاضی.
    چهار تا عدد از تکست باکس خوانده می شود و بعد با داده های فایل فاصله اقلیدسی گرفته می شه . خطای خارج از محدوده آرایه می ده . فایلش 178 تا سطر داره و چهارتاستون . داده ها هم اعداد اعشاری هستند. نتیجه هم در آرایه ای با 178 سطر و یک ستون ذخیره می شه.

    double[,] cal = new double [178,1];
    double sum=0.0;
    double t1= double.Parse(textBox1.Text);
    double t2 = double.Parse(textBox2.Text);
    double t3 = double.Parse(textBox3.Text);
    double t4= double.Parse(textBox4.Text);
    double[] inputArr = new double[4] {t1,t2,t3,t4};
    for(int i=0;i<=177;i++)
    {
    for(int j=0;j<=3;j++)
    {
    sum =sum+ ((inputArr[j] - setosaArr[i, j]) * (inputArr[j] - setosaArr[i, j]));
    }
    cal[i,0]= Math.Sqrt(sum);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 13:25 عصر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نمایش داده های زیاد فایل در گریدویو و تنظیم قالب نمایش آنها
    نوشته شده توسط mhn_namak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 14:36 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 بهمن 1389, 03:07 صبح
  3. ادغام داده هاي دو تا ديتاست
    نوشته شده توسط didaaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 19:46 عصر
  4. مقایسه داده های دو Table
    نوشته شده توسط mehdik76 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 09:44 صبح
  5. ترکیب داده های دو جدول کاملا مشابه
    نوشته شده توسط akram در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 07:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •