نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن ردیف به datagridview

  1. #1

    اضافه کردن ردیف به datagridview

    سلام.من به یک مشکلی برخوردم من دیتاگرید رو به صورت دستی و با دستور linq پر میکنم تو این حالت AllowUserToAddRows برابر با false میشه و با دستور
    this.dataGridView1.AllowUserToAddRows = true
    هم درست نمیشه اگه امکانش هست راهنمایی کنید


    var sql1 = (from b in db.View_1 select b).ToList();
    dataGridView1.DataSource = (from b in db.View_1 select b).ToList();
    dataGridView1.AllowUserToAddRows = true;
    dataGridView1.ReadOnly = false;



    این کدی هست ک برای پر شدن گرید گذاشتم
    آخرین ویرایش به وسیله n.hossein73 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 11:46 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: اضافه کردن ردیف به datagridview

    اگه پروژه ات روبفرستی من برات میتونم حلش کنم...
    یا تو یک پروژه دیگه به صورت دمو تستش کن اگه نشد برام بفرست.

    ولی با این ۴ خطی که گذاشتی به نظرم اینطوری درست میشه:


    dataGridView1.AllowUserToAddRows = true;
    dataGridView1.ReadOnly = false;
    var sql1 = (from b in db.View_1 select b).ToList();
    dataGridView1.DataSource = (from b in db.View_1 select b).ToList();

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 11:51 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: اضافه کردن ردیف به datagridview

    ما که نتونستیم این رو حل کنیم و تا جایی که من جست و جو کردم این موضوع امکان پذیر نیست بعد از سلکت و ریختن با لینکیو یا ان تی تی... البته اساتید هم نظر بدن این جواب در حد اطلاعات محدود من بود

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن ردیف به datagridview

    از BindingList و یا BindingSource استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن ردیف به datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از BindingList و یا BindingSource استفاده کنید.
    به چ صورت میشه؟ امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن ردیف به datagridview

    جستجو کنید در موردش. قبلا یک نمونه پروژه هم قرار دادم.

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن ردیف به datagridview
    نوشته شده توسط ghasem167 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1401, 12:51 عصر
  2. اضافه کردن ردیف به کوئری
    نوشته شده توسط shp_mj در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 11:51 صبح
  3. اضافه کردن رکورد به Datagridview و پاک کردن Datagridview
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 09:13 صبح
  4. اضافه کردن ردیف به فرم
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 08:00 صبح
  5. اضافه کردن ردیف به دیتاگرید
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 07:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •