نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش فایل های pdf در اپلیکیشن

  1. #1

    نمایش فایل های pdf در اپلیکیشن

    سلام دوستان
    میخوام فایل های pdf رو با اپلیکیشن خودم نمایش بدم ،،،
    البته باید فایل رو از سرور بخونه و نمایش بده
    میشه راهنمایی کنین باید چکار کنم
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: نمایش فایل های pdf در اپلیکیشن

    سلام
    یه راه برای شما اینه که ابتدا ارتباط بین سرور و کلاینت رو یاد بگیرید و اولا بتونید فایل ها رو از سرور بخونید و درخواست ارسال کنید به سمت سرور (تا اینجایی کار هم با pdf کاری نداریم شما باید بتونید صرفا فایل های سرور رو از طریق اندروید بخونید)
    و بعد که فایل PDF درون برنامه جایی دانلود شد و ذخیره شد میتونید با استفاده از وب ویو اونها رو نمایش بدید برای ارتباط با سرور نیاز به کتابخانه ی volley و Json دارید که اینجا آموزشش هست

    و راه بعدی اینه که فایل ها دانلود نشن و مستقیما از طریق وب ویو لینک pdf رو بدید بهش و بخونه و نمایش بده
    مثل این کد
    webview.loadUrl("http://docs.google.com/gview?embedded=true&url=http://myurl.com/demo.pdf");

  3. #3

    نقل قول: نمایش فایل های pdf در اپلیکیشن

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    سلام
    یه راه برای شما اینه که ابتدا ارتباط بین سرور و کلاینت رو یاد بگیرید و اولا بتونید فایل ها رو از سرور بخونید و درخواست ارسال کنید به سمت سرور (تا اینجایی کار هم با pdf کاری نداریم شما باید بتونید صرفا فایل های سرور رو از طریق اندروید بخونید)
    و بعد که فایل PDF درون برنامه جایی دانلود شد و ذخیره شد میتونید با استفاده از وب ویو اونها رو نمایش بدید برای ارتباط با سرور نیاز به کتابخانه ی volley و Json دارید که اینجا آموزشش هست

    و راه بعدی اینه که فایل ها دانلود نشن و مستقیما از طریق وب ویو لینک pdf رو بدید بهش و بخونه و نمایش بده
    مثل این کد

    سلام دوست خوبم
    ممنون بابت راهنماییت
    خوب من ارتباط با سرور رو برقرار کردم
    الان برنامه به دیتابیس و سرور وصل میشه و اطلاعات رو میخونه
    کاربر فایل pdf رو میبینه روش کلیک میکنه و بعد از خرید ، فایل براش دانلود میشه
    فایل دانلود میشه و توی مکانی ذخیره میشه
    حالا باید بتونه فایل پی دی اف رو ببینه (اصل مشکلم اینجاست)
    حالا اگه اموزشی مد نظ داری راهنمایی کن لطفا
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: نمایش فایل های pdf در اپلیکیشن

    خب کاری نداره
    برنامه باید pdf رو پوشه ی خاصی دانلود بکنه و با وب ویو نمایشش بدی داخل برنامه

  5. #5

    نقل قول: نمایش فایل های pdf در اپلیکیشن

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    خب کاری نداره
    برنامه باید pdf رو پوشه ی خاصی دانلود بکنه و با وب ویو نمایشش بدی داخل برنامه

    اها خوب ممنون از راهنماییت
    یه سوال دگ یعنی وب ویو همه چی نشون میده اینطور که من متوجه شدم ،،،
    دوما چقدر دسترسی دارم با وب ویو
    میخوام شماره صفحات pdf رو بهم بده و بتونم ذخیرش کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش فایل های pdf در winform
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 12:13 عصر
  2. نمایش فایل های PDF در ویژوال بیسیک بدون کامپوننت
    نوشته شده توسط parsiyan_mohsen در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مهر 1389, 11:03 صبح
  3. نمایش فایل های pdf در خود مرورگرها
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 18:51 عصر
  4. مشکل در نمایش فایل های PDF در دلفی
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 19:31 عصر
  5. نمایش فایل های PDF در WinForm
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •