نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا در اتصال به دیتابیس sqlite

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    خطا در اتصال به دیتابیس sqlite

    سلام
    من همیشه برای اتصال به دیتابیس SQLite
    اول کامپوننت اش رو اضافه می کنم
    بعد دیتا رو در پوشه قرار می دم
    بعد هم این کد رو می نویسم
    اما این دفعه این خطا را می دهد
    سورس

    try
    {
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=yaMAHDY.sqlite;version=3;");


    SQLiteDataAdapter da = new SQLiteDataAdapter("Select * from tbl_matn", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    DataGridView3.DataSource = dt;


    con.Close();

    catch
    {
    MessageBox.Show(" متاسفانه خطا ای رخ داد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله windowsyar : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 10:42 صبح

  2. #2

    نقل قول: خطا در اتصال به دیتابیس

    سلام
    شما رفرنس System.Data.Sqlite رو از پروژتون پاک کنید و با Nuget ، آخرین نسخه موجود رو به پروژتون اضافه کنید ، مشکل برطرف میشه.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: خطا در اتصال به دیتابیس sqlite

    سلام
    آیا می شه از s
    qlite
    تحت شبکه استفاده کرد.برنامه خیلی بزرگ نیست ولی قابلیت استفاده از شبکه می خوام . (نهایت کلاینت سه تا )سرعتش هم خیلی مهم نیست .اگر میشه قسمت کانکشن را چگونه تنظیم کنم

  4. #4

    نقل قول: خطا در اتصال به دیتابیس sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا می شه از s
    qlite
    تحت شبکه استفاده کرد.برنامه خیلی بزرگ نیست ولی قابلیت استفاده از شبکه می خوام . (نهایت کلاینت سه تا )سرعتش هم خیلی مهم نیست .اگر میشه قسمت کانکشن را چگونه تنظیم کنم
    سلام
    خیر امکانش نیست
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: خطا در اتصال به دیتابیس sqlite

    ممنون . فقط از sql server باید استفاده کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اتصال به دیتابیس - could not find installable ISAM
    نوشته شده توسط roozhayebikhatere در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 09:28 صبح
  2. خطا در اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1389, 13:53 عصر
  3. خطا در اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 16 آبان 1389, 14:16 عصر
  4. سوال: خطا در اتصال به دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 08:55 صبح
  5. خطا در اتصال به دیتابیس روی هاست
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •