نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای cannot animate '' on an immutable object

  1. #1

    خطای cannot animate '' on an immutable object

    با سلام من یه برنامه ای نوشتم که در حین اجرا خطای cannot animate '' on an immutable object میده نمیئونم چیکار کنم ؟؟

  2. #2

    نقل قول: خطای cannot animate '' on an immutable object

    باید توی xaml به دونبال مشکل بگردی. این ایراد معمولا زمانی رخ میده که شما تو یه استوری بورد برای یک شئ انیمیشن تعریف کردی و استوری بورد در زمان اجرا نمیتونه اون شئ یا پروپرتی که داری بهش اشاره میکنی رو پیدا کنه.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #3

    نقل قول: خطای cannot animate '' on an immutable object

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    باید توی xaml به دونبال مشکل بگردی. این ایراد معمولا زمانی رخ میده که شما تو یه استوری بورد برای یک شئ انیمیشن تعریف کردی و استوری بورد در زمان اجرا نمیتونه اون شئ یا پروپرتی که داری بهش اشاره میکنی رو پیدا کنه.
    ممنون مشکلم حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 23:47 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1392, 14:12 عصر
  3. سوال: پیش فرض خطای Call to a member function query() on a non-object
    نوشته شده توسط Anisi1371 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 09:50 صبح
  4. سوال: خطای cannot access a dispose object
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 05:16 صبح
  5. سوال: خطای Cannot access a disposed object named
    نوشته شده توسط rasoul2023 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 00:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •