نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جمع مبلغ (بر اساس واحد پول) در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    Lightbulb جمع مبلغ (بر اساس واحد پول) در سی شارپ

    با سلام و احترام

    بنده از طریق کد زیر، مقادیر عددی موجود در تکست باکس را به صورت سه رقم سه رقم با کاما از هم جدا نموده ام و در دیتابیس ذخیره و در دیتا گرید ویو نمایش داده ام؛ اما مسئله این است که قطعاً به هنگام جمع این مقادیر و ثبت آن ها با مشکل مواجه خواهیم شد.





    if (textBox1.Text == "" || textBox1.Text == "0") return;
    decimal price;
    price = decimal.Parse(textBox1.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);
    textBox1.Text = price.ToString("#,#");
    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Length;*







    به عنوان مثال دو مبلغ 1,000 و 2,000 را به صورت جداگانه ثبت کرده ایم حال تصمیم به جمع مقادیر ستون هزینه داریم. یعنی: 2,000 + 1,000 که اینگونه پیام خطا به جای انجام عملیات جمع نمایش داده خواهد شد. به نظر شما چه باید کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله cmsdqq2 : جمعه 22 بهمن 1395 در 15:31 عصر

  2. #2

    نقل قول: جمع مبلغ (بر اساس واحد پول) در سی شارپ

    بنظر من نباید با ویرگول ها ذخیره کنین. اینها رو به صورت عددی از نوع int ذخیره کنین.
    ولی باز میتونی با دستور replace مقادیر ویرگول رو حذف کنین و با هم جمع کنین
    replace(price,",","") + replace(Price2,",","")

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: جمع مبلغ (بر اساس واحد پول) در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    بنظر من نباید با ویرگول ها ذخیره کنین. اینها رو به صورت عددی از نوع int ذخیره کنین.
    ولی باز میتونی با دستور replace مقادیر ویرگول رو حذف کنین و با هم جمع کنین
    replace(price,",","") + replace(Price2,",","")

    اگر به صورت int ذخیره شوند، در این حالت چگونه می توان به صورت سه رقم سه رقم به کاربر مقادیر را نمایش داد؟

  4. #4

    نقل قول: جمع مبلغ (بر اساس واحد پول) در سی شارپ

    خب تبدیل کن بعد بریز توی تکست باکس

  5. #5

    نقل قول: جمع مبلغ (بر اساس واحد پول) در سی شارپ

    خوب باید دو تا متد تعریف کنی یکی برای نمایش عدد که به صورت سه رقم جدا کند و یک متد باید تعریف کنی که به حالت عددی برگردانده شود

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نمایش عکس در datagridview بر اساس شرط خاص در سی شارپ
    نوشته شده توسط حسین.کاظمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1395, 19:58 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1394, 07:25 صبح
  3. سوال: انتخاب تعداد سطرهای یک ستون خاص بر اساس جداول دیگر در سی شارپ
    نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 22:55 عصر
  4. جستجو بر اساس فیلد تاریخ در اکسس برای سی شارپ
    نوشته شده توسط Engineer_Yasin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 19:32 عصر
  5. جستجو بر اساس فیلد کلید در جدول
    نوشته شده توسط soheila_ghomi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 19:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •