نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

  1. #1

    مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    من با استفاده از پروژه لیست ویو استاد یه لیست ویو درست کردم. قراره با باز شدن اکتیویتی در onCreate لیست ویو تمام پیامک های کاربران را نمایش دهد. اما برای پیامک های خیلی زیاد لیست ویو پس از تاخیر چند ثانیه ای پر می شود و در این زمان نیز برنامه فریز می شود و پس از آن داده ها لود می شود.


    لطفا کمک کنید که چطور باید لیست ویو پر شود که این مشکل پیش نیاید.


    این هم کد:

    adapter = new AdapterNote(SampleApplication.payamak);
    lstContent.setAdapter(adapter);
    getSMSContacts(this.getContentResolver());





    public void getSMSContacts(ContentResolver cr) {
    Uri inboxUri = Uri.parse("content://sms/inbox");
    Cursor smsha = cr.query(inboxUri, null, null, null, null);
    String body = null;
    String number = null;
    String date = null;
    String pid = null;
    SampleApplication.payamak.clear();
    while (smsha.moveToNext()) {
    try {
    body = smsha.getString(smsha.getColumnIndexOrThrow("body" )).toString();
    date = smsha.getString(smsha.getColumnIndexOrThrow("date" )).toString();
    number = smsha.getString(smsha.getColumnIndexOrThrow("addre ss")).toString();
    pid = getContactName(getApplicationContext(), number);
    ////////////////////////////
    StructNote note = new StructNote();
    note.title = number;
    note.description = body;
    note.name = pid;
    note.date = mydate;
    note.done = false;
    ////////////////////////////
    SampleApplication.notes.add(note);
    }
    catch (Exception e) {}
    }
    smsha.close();
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار suraty
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    http://narmafzaria.blogfa.com
    پست
    182

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    سلام، شاید استفاده از RecyclerView نتیجه مقبول تری ارائه دهد.

    RecyclerView یک ویو جدید معرفی شده توسط گوگل می باشد. که جایگزین مناسبی برای ListView و GridView می باشد.

    از مزایای آن می توان به:

    ۱- سرعت بالای لود شدن آیتم ها نسبت به لیست ویو

    ۲- اشغال مقدار رم کمتر از گوشی کاربر نسبت به لیست ویو

    ۳- قابلیت نمایش در هر دو حالت list و grid

    ۴- دارای انیمیشن های پیش فرض برای اضافه شدن یا حذف شدن آیتم ها


    (منبع سایت اسفندونه)

  3. #3

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط suraty مشاهده تاپیک
    سلام، شاید استفاده از RecyclerView نتیجه مقبول تری ارائه دهد.

    RecyclerView یک ویو جدید معرفی شده توسط گوگل می باشد. که جایگزین مناسبی برای ListView و GridView می باشد.

    از مزایای آن می توان به:

    ۱- سرعت بالای لود شدن آیتم ها نسبت به لیست ویو

    ۲- اشغال مقدار رم کمتر از گوشی کاربر نسبت به لیست ویو

    ۳- قابلیت نمایش در هر دو حالت list و grid

    ۴- دارای انیمیشن های پیش فرض برای اضافه شدن یا حذف شدن آیتم ها


    (منبع سایت اسفندونه)
    به نظر شما مشکل از لیست ویو هست؟ من فکر نکنم استفاده از RecyclerView تاثیر داشته باشه، چون بازم باید برای دریافت تمام پیامکهای گوشی منتظر بمونه، اگه بخوام لیستم 20 تا 20 تا پر بشه بهتر جواب نمیده؟ یا استفاده از ترد؟ لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم این کارها رو بکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط suraty مشاهده تاپیک
    سلام، شاید استفاده از RecyclerView نتیجه مقبول تری ارائه دهد.

    RecyclerView یک ویو جدید معرفی شده توسط گوگل می باشد. که جایگزین مناسبی برای ListView و GridView می باشد.

    از مزایای آن می توان به:

    ۱- سرعت بالای لود شدن آیتم ها نسبت به لیست ویو

    ۲- اشغال مقدار رم کمتر از گوشی کاربر نسبت به لیست ویو

    ۳- قابلیت نمایش در هر دو حالت list و grid

    ۴- دارای انیمیشن های پیش فرض برای اضافه شدن یا حذف شدن آیتم ها


    (منبع سایت اسفندونه)
    دوست عزیز مردم رو گمراه نکن وقتی چیزی نمیدونید
    لیست ویو و گرید ویو هرگز منسوخ اعلام نشده اند و هیچ جایگزینی هم براشون از طرف اندروید معرفی نشده
    هر کدوم کاربرد خاص خودشون رو دارند

    من با استفاده از پروژه لیست ویو استاد یه لیست ویو درست کردم. قراره با باز شدن اکتیویتی در onCreate لیست ویو تمام پیامک های کاربران را نمایش دهد. اما برای پیامک های خیلی زیاد لیست ویو پس از تاخیر چند ثانیه ای پر می شود و در این زمان نیز برنامه فریز می شود و پس از آن داده ها لود می شود.
    بعد از اینکه ایتم های لیست ویو بطور کامل لود میشه کرش میکنه ؟ یا در حین پرکردن محتویات لیست ویو ؟ logCat رو بفرستید و خطایی که رخ میده رو دقیق بنویسید دلایل زیادی میتونه برای کرش کردن برنامه باشه
    و اینکه در مواردی که لیست ویو داده های زیادی داره عمل صفحه بندی انجام میشه و مثلا تعداد ایتم ها بیشتر از 20 تا بود صفحه 2 3 4 ....
    که هر صفحه 20 ایتم نمایش بده

  5. #5

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مردم رو گمراه نکن وقتی چیزی نمیدونید
    لیست ویو و گرید ویو هرگز منسوخ اعلام نشده اند و هیچ جایگزینی هم براشون از طرف اندروید معرفی نشده
    هر کدوم کاربرد خاص خودشون رو دارند



    بعد از اینکه ایتم های لیست ویو بطور کامل لود میشه کرش میکنه ؟ یا در حین پرکردن محتویات لیست ویو ؟ logCat رو بفرستید و خطایی که رخ میده رو دقیق بنویسید دلایل زیادی میتونه برای کرش کردن برنامه باشه
    و اینکه در مواردی که لیست ویو داده های زیادی داره عمل صفحه بندی انجام میشه و مثلا تعداد ایتم ها بیشتر از 20 تا بود صفحه 2 3 4 ....
    که هر صفحه 20 ایتم نمایش بده
    برنامه کرش نمیکنه و هیچ خطایی نمیده فقط برنامه برای چند لحظه که بتونه تمام پیامکها رو بخونه و در لیست ویو قرار یده متوقف میشه و بعد اونها رو نمایش میده، فکر میکنید استفاده از recycler view به همراه صفحه بندی میتونه کمک باشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط mortex3000 مشاهده تاپیک
    برنامه کرش نمیکنه و هیچ خطایی نمیده فقط برنامه برای چند لحظه که بتونه تمام پیامکها رو بخونه و در لیست ویو قرار یده متوقف میشه و بعد اونها رو نمایش میده، فکر میکنید استفاده از recycler view به همراه صفحه بندی میتونه کمک باشه؟
    اینکه ListView استفاده کنی یا RecyclerView با خودته ولی اگه خاستی این مشکل لیست ویو رو به چند طریق میتونی حل کنی
    من فکر میکردم برنامتون کرش میکنه و اگه مشکل کرش نداره میتونید به راحتی سرعت لود رو زیاد کنید مثلا طوری باشه که اول کمی از ایتم ها لود بشه و وقتی کاربر اسکرول کرد پایین دوباره یکم دیگه و همینطور هر بار که به اخر ListView رسید باز لودینگ بیاد و مثلا ده ایتم جدید لود بشه اینطوری دیگه سرعت بالا اومدن لیست ویو کم نمیشه
    اینجا رو ببین
    http://www.androidhive.info/2012/03/...d-more-button/

  7. #7

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    اینکه ListView استفاده کنی یا RecyclerView با خودته ولی اگه خاستی این مشکل لیست ویو رو به چند طریق میتونی حل کنی
    من فکر میکردم برنامتون کرش میکنه و اگه مشکل کرش نداره میتونید به راحتی سرعت لود رو زیاد کنید مثلا طوری باشه که اول کمی از ایتم ها لود بشه و وقتی کاربر اسکرول کرد پایین دوباره یکم دیگه و همینطور هر بار که به اخر ListView رسید باز لودینگ بیاد و مثلا ده ایتم جدید لود بشه اینطوری دیگه سرعت بالا اومدن لیست ویو کم نمیشه
    اینجا رو ببین
    http://www.androidhive.info/2012/03/...d-more-button/
    godofphp ممنون از راهنماییت ولی میشه مثال بهتری بزنی که مرتبط با کد من بشه، لینکی که دادی کمی گیج کننده است ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: مشکل لود شدن لیست ویو با حجم داده زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط mortex3000 مشاهده تاپیک
    godofphp ممنون از راهنماییت ولی میشه مثال بهتری بزنی که مرتبط با کد من بشه، لینکی که دادی کمی گیج کننده است ممنون
    لینکی که دادم به همین شیوه هست که توضیح دادم قبلتر
    یک دکمه زیر لیست ویو گذاشته میشه و یه تعداد ایتم رو پر میکنه مثلا ده تا
    بعد اینکه ده تا پر شد اگه کاربر روی Load more کلیک کرد ده تا دیگه پر میشه و همینطوری تا اخر
    شما میتونید بدون دکمه هم هیمنکار رو بکنید

تاپیک های مشابه

  1. لود کردن لیست ویو با scroll کردن
    نوشته شده توسط sh.mahdavi در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 تیر 1395, 08:56 صبح
  2. استفاده از progress bar برای لود شدن لیست ویو
    نوشته شده توسط r_khan در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1394, 19:19 عصر
  3. سوال: ظاهر شدن اسکرولبار کنترل لیست ویو با رخداد MouseWeel
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 02:59 صبح
  4. مشكل در لود كردن يك عكس با حجم بالا
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 13:02 عصر
  5. مشکل در زمان زیاد باز شدن برنامه با حجم دیتابیس زیاد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 07:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •