نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Linq نشدن اطلاعات

  1. #1

    Linq نشدن اطلاعات

    سلام من این کد رو نوشتم ولی ارور اطلاعات ثبت نشد رو میده نمیدونم مشکل از کجاست؟
    این کد داخل ویژوال استودیو :

     try            {
    var dtbSandoogh = new DataClasses1DataContext();
    dtbSandoogh.Add_acc(txb_name.Text, txb_family.Text, txb_kodemeli.Text, txb_mobile.Text);
    txb_name.Clear();
    txb_family.Clear();
    txb_kodemeli.Clear();
    txb_mobile.Clear();
    MessageBox.Show("اطلاعات ثبت شد");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("اطلاعات ثبت نشد");
    }




    این table :
    CREATE TABLE [dbo].[tbl_Addacc] (    [Name]    NVARCHAR (50) NULL,
    [Family] NVARCHAR (50) NULL,
    [Kodmeli] NVARCHAR(50) NOT NULL,
    [Mobile] NVARCHAR(50) NULL,
    PRIMARY KEY CLUSTERED ([Kodmeli] ASC)


    اینم stored procedures :
    CREATE PROCEDURE [dbo].[Add_acc]	@Name nvarchar(50) , @Family nvarchar(50) , @Kodemeli nvarchar(50) , @Mobile nvarchar(50)
    AS
    insert into tbl_Addacc values(@Name , @Family , @Kodemeli , @Mobile)
    RETURN 0


    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: Linq نشدن اطلاعات

    سلام
    1- کدهاییی که میخواید بذارید را در تگ مربوط به کد بنویسید تا درست نمایش داده بشه
    11.png
    2- در catch اینطوری بنویسید
         catch (Exception ex)


    داخل catch یک breakpontبذارید وموقعیکه ارور داد موس را روی ex بگیرید وارورشو بخونید

    مشکلتون میتونه هزارو یک دلیل داشته باشه تا ارور را نبینید که نمیتونید حلش کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linq
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 32
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 23:07 عصر
  2. مبتدی: مشکل در درج نشدن اطلاعات هنگام ثبت نام - LINQ
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1392, 23:54 عصر
  3. دخیره نشدن اطلاعات در LinQ
    نوشته شده توسط Farzaneh Fafar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 15:15 عصر
  4. query و ثبت نشدن اطلاعات
    نوشته شده توسط V60 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 12:25 عصر
  5. ذخیره نشدن اطلاعات بعد از post کردن آن
    نوشته شده توسط tazekar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •