نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

  1. #1

    بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    با سلام.
    چطور میتونم برای نظرسنجی مشخصات مثل آیپی،سیستم عامل و ریزولیشن سیستم کاربر رو بدست بیارم؟

    و لطفا یکم در این مورد توضیح بدین که چطوری باید شرط بذارم؟
    مثلا اینکه بگم اگر سیستمی با آیپی و سیستم عامل و ریزولیشن در جدول قبلا اطلاعاتش ثبت شده بود بگو قبلا رای دادین؟
    اگر کاربر دیگه ای با همین مخشصات خواست رای بده،خب نمیتونه باید چیکار کرد؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    گرفتن ip این کد تو یه کلاس بنویس

      public static string GetIpAddress()
    {
    try
    {

    string strHostName = System.Net.Dns.GetHostName();
    string clientIPAddress = System.Net.Dns.GetHostAddresses(strHostName).GetVa lue(0).ToString();
    return clientIPAddress;
    }
    catch { return ""; }
    }

    هر جا هم به این صورت صداش بزنی GetIpAddress() ای پی اون سیستم رو بر میگردونه

    اینم برای سیستم نام و مک ادرس

      public static string GetMacAddress()
    {
    try
    {
    string strHostName = System.Net.Dns.GetHostName();
    string clientIPAddress = System.Net.Dns.GetHostAddresses(strHostName).GetVa lue(0).ToString();
    return clientIPAddress;
    }
    catch { return ""; }
    }
    public static string GetSystemName()
    {
    try
    {
    string strHostName = System.Net.Dns.GetHostName();

    return strHostName;
    }
    catch { return ""; }

    }

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    ممنون از کمکتون لطف کردید.
    فقط اگر کاربر دیگه ای با همین مخشصات خواست رای بده،خب نمیتونه باید چیکار کرد؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    دوست عزیز کاربرهاتون اگه عضو هستن باید یه فیلد تو دیتابیست اضافه کنید که وقتی رای داد ture کنید . و هربار چک کنید و اگه قبلا رای داده جواب نظرسنجی رو نشون بده .

    اگه نظرسنجی هم برای کاربرای غیر عضو هست ... به نظر من یه کوکی بساز با یه تاریخ بلند مدت ... هر بار صفحه لود شد چکش کن ... بهتر جواب میده

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کاربرهاتون اگه عضو هستن باید یه فیلد تو دیتابیست اضافه کنید که وقتی رای داد ture کنید . و هربار چک کنید و اگه قبلا رای داده جواب نظرسنجی رو نشون بده .

    اگه نظرسنجی هم برای کاربرای غیر عضو هست ... به نظر من یه کوکی بساز با یه تاریخ بلند مدت ... هر بار صفحه لود شد چکش کن ... بهتر جواب میده
    در مورد کوکی لطف میکنید توضیح بدید یا نمونه کد بذارید؟

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    سلام

    ساخت کوکی :
    کد HTML:
    
    Dim cookienameUser As New HttpCookie("UserCoki")
                cookienameUser.Value = "value"
                Response.Cookies.Add(cookienameUser)
                cookienameUser.Expires = DateTime.Now.AddDays(365)
    بررسی موجود بودن کوکی موقع لود صفحه :

    کد HTML:
      If Convert.GetTypeCode(Request.Cookies.Get("UserCoki")) = 0 Then
                ' موجود نباشد
            Else
                ' موجود باشد
    end if

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن مخشصات سیستم کاربر برای نظرسنجی

    حذف کوکی از سیستم کاربر :

    کد HTML:
    Dim cookienameAdmin As New HttpCookie("UserCoki")
            Response.Cookies.Set(cookienameAdmin)
            cookienameAdmin.Expires = DateTime.Now.AddHours(-1)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 12:54 عصر
  2. سوال: چگونگی بدست آوردن مشخصات سیستم کاربر به صورت چند عدد ......
    نوشته شده توسط afshines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 16:34 عصر
  3. بدست آوردن مشخصات سيستم كاربر
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 22:53 عصر
  4. بدست اوردن زمان کارنکردن کاربر با سیستم بدون استفاده از تایمر
    نوشته شده توسط SirMehdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 20:47 عصر
  5. بدست آوردن ip سیستم کاربر در asp.net
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 14:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •