نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Run time error 70 permission denid

  1. #1

    Run time error 70 permission denid

    با سلام وخسته نباشید

    هنگام کپی کردن فایل از یک مسیر به مسیر دیگه در خط دستور fle.copy (destin) خطای Run time error 70 permission denid را میده.


    چطوری به برنامه ای که در اکسس نوشته شده permission بدیم؟


    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    دوستان کسی تا بحال با این مورد برخورد نکرده؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    نقل قول نوشته شده توسط bhd2013 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی تا بحال با این مورد برخورد نکرده؟؟

    با سلام ارور مربوط به مجوز سطح دسترسی به رجیستری است

    از طریق run as admin برطرف میشه

    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.60).aspx

  4. #4

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    با سلام ارور مربوط به مجوز سطح دسترسی به رجیستری است

    از طریق run as admin برطرف میشه
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.60).aspx
    این کار را کردم حل نشد. بازم هم خطا داد .البته من خود اکسس را run as admin کردم چون فایل accdb این گزینه را نداره

    میشه تو رجستری حلش کرد ؟

  5. #5

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    عزیران لطفا کمک کنید .

  6. #6

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????//

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    توضیح کافی ندادین از چه روشی استفاده میکنین : متد filesystemobject.copyfile یا تابع shell ؟

    فایلی هست که خودتون create کردین یا نه؟

    مسیر و اسم مستقیم دادین یا با کد سرهم میکنین؟

    کد ها رو اینجا بگذارین شاید روش سر هم کردن اشکال داشته باشه.

    بیشترین شک به این هست که مسیر و اسم اشکال داره و یا فایل هنوز بازه

  8. #8

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    انتخاب تصویر

    Dim f As File
    Dim copy As New FileSystemObject
    Dim StrPic, varFileName, destin As String

    Private Sub Cmd_SelectPic_Click()

    Dim strFilter As String

    destin = Application.CurrentProject.Path & "\logo"
    strFilter = "Picture(*.Jpg)|*.bmp | *.png)"

    varFileName = tsGetFileFromUser( _
    fOpenFile:=True, _
    strFilter:=strFilter, _
    rlngflags:=0, _
    strInitialDir:="C:\Windows\", _
    strDialogTitle:="ÊÕæíÑ ÂÑã ÔÑ˜Ê ÑÇ ÇäÊÎÇÈ ˜äíÏ")

    If IsNull(varFileName) Or varFileName = "" Then
    MsgBox Space(20) & " ÇäÊÎÇÈ ÊÕæíÑ áÛæ ÔÏ ", vbCritical, "ÇÎØÇÑ"
    Img_logo.Picture = Empty
    Exit Sub
    Else

    Img_logo.Picture = varFileName
    End If

    End Sub



    کپی فایل (تصویر) انتخاب شده در مسیر destin و دخیره ادرس فایل در جدول


    Private Sub Cmd_save_Click()
    If Img_logo.Picture <> "" Then
    Set f = copy.GetFile(varFileName)
    'f.copy (destin)
    copy.CopyFile varFileName, destin, True

    StrPic = destin & "\" & copy.GetFileName(varFileName)
    End If
    .
    .
    .



    f.copy (destin)
    copy.CopyFile varFileName, destin, True
    در هر حالت فوق خطای Run time error 70 permission denid میده
    اکسس 2013 run as admin
    هست
    در لحضه وقع خطا مقادیر varFileName, destin چک کردم مشکلی نداره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    کد درست هست ولی وقتی آدرس فولدر میدین آخرش یک \ لازم داره!

    destin = Application.CurrentProject.Path & "\logo\"



    در مورد جایگزینی apiهای 32 بیت به امکانات ذاتی اکسس هم فکر کنید، مثل application.filedialog

  10. #10

    نقل قول: Run time error 70 permission denid

    ممنون حل شد دستتان درد نکنه

    در مورد جایگزینی apiهای 32 بیت به امکانات ذاتی اکسس هم فکر کنید، مثل application.filedialog
    چه جالب ، نمی دونستم
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •