نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو

  1. #1

    نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو

    سلام دوستان
    من قبلا برای نمایش محصولات اطلاعات رو از دیتابیس می خوندم و از دیتا لیست بصورت 3 ستونه برای نمایش استفاده میکردم . الان سایت رو دارم بصورت ریسپانسیو با بوت استراپ بازنویسی میکنم . ولی متوجه شدم برای نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو نمیشه از دیتالیست استفاده کرد . میشه راهنمایی کنید برای نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو (مثلا مانند آگهی های دیوار) باید از چه کنترلی و چطوری استفاده کنم؟
    ممنون میشم از دوستان اگر کسی سمپل داره لطفا ارائه بده یا مرجعی رو معرفی کنه .
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو

    سلام
    کافیه کدهای بوت استرپ رو در دیتابیستت استفاده کنی

    کد HTML:
    <asp:DataList ID="DataList1" runat="server"   OnItemDataBound="uxPosts_ItemDataBound1" cssClass="row"  RepeatLayout="Flow" RepeatDirection="Horizontal">
            <ItemTemplate>
                <div class="col-sm-3 col-md-3 col-lg-3"><%# Eval("Name") %></div>
                <div class="col-sm-3 col-md-3 col-lg-3"><%# Eval("Email") %></div>
                <div class="col-sm-3 col-md-3 col-lg-3"><%# Eval("Address") %></div>
                <div class="col-sm-3 col-md-3 col-lg-3"><%# Eval("Phone") %></div>
            </ItemTemplate>
        </asp:DataList>

  3. #3

    نقل قول: نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو

    ممنونم . عالی شد .فقط یه مورد ، من می خوام در هر ردیف 4 محصول رو نمایش بدم و با توجه به اندازه های مختلف صفحه نمایش تعداد به 2 و 1 محصول در هر ردیف تغییر کنه . کد بالا محصولات رو در 4 ستون نشون میده و با کوچیک شدن صفحه یکباره میشه 1 ستون . چطور میشه کاری کرد که تعداد ردیف با توجه به اندازه صفحه از 4 به 2 و بعد به 1 تغییر کنه؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش محصولات بصورت ریسپانسیو

    ببین توی بوت استرپ تو 4 تا سایز داری
    lg = large که با col-lg-3 مشخص میشه ، اون عدد اخر باید عددی بین 1 تا 12 باشه (چون کلا صفحه رو به 12 قسمت تقسیم میکنه)
    مثلا دو تا دایو با خاصیت col-lg-6 یعنی نصف صفحه مال یکی ، نصفش هم مال اون یکی

    md = medium که با col-md-3 مشخص میشه
    smal = sm که با col-sm-3 مشخص میشه
    extra smal = xs که با col-xs-3 مشخص میشه

    کد HTML:
    <div class="col-md-12 col-lg-6">1111</div>
    <div class="col-md-12 col-lg-6">2222</div>
    الان دستور بالا میگه توی سایز بزرگ برای هر div پنجاه درصد صفحه رو در نظر بگیر (6 از 12 ستون)
    برای سایز معمولی برای هر div کل صفحه رو در نظر بگیر (12 از 12)

    کد HTML:
    <div class="col-sm-12 col-md-6 col-lg-3">333</div>
    <div class="col-sm-12 col-md-6 col-lg-3">444</div>
    این یکی میگه برای سایز های بزرگ (3 قسمت از 12 قسمت صفحه)
    معمولی 6 قسمت
    کوچیک 12 قسمت

    قاعدتا در بهترین حالت ، باید طراحیت طوری باشه که که توی همه ی سایزهت مجموع اون عدد دایو هات 12 باشه
    مثلا توی مثال بالا مجموع lg های من 6 هست
    خوب این جالب نیست
    من اگر فقط 2 تا دایو داشته باشم ،باید lg رو هم 6 بدم

    برای اون چیزی که شما میخوای ، یه همچین چیزی باید بدی
    کد HTML:
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-3">111</div>
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-3">222</div>
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-3">333</div>
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-3">444</div>

تاپیک های مشابه

  1. نمایش عکس بصورت تصادفی بصورت مداوم (هر 1 دقیقه)
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 17:32 عصر
  2. نمایش اطلاعات بصورت گروه بندی
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1384, 01:21 صبح
  3. درخواست کامپوننت برای نمایش عدد بصورت وزنه
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 20:07 عصر
  4. نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط habdolah در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 13:21 عصر
  5. نمایش کنترلها بصورت گرافیکی
    نوشته شده توسط محمد حسین شکور در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1382, 21:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •