نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پاس دادن مدل در layout صفحه

  1. #1

    پاس دادن مدل در layout صفحه

    سلام..
    من دارم یه سی ام اس طراحی میکنم
    من داخل هدر و فوتر سایتم یه سری مدل دارم.
    در هدر سایت منو دارم که در تمام صفحات نمایش داده میشه
    در فوتر سایت هم یه سری لینک و لیست آخرین خبرها رو دارم.
    حالا برای نمایش اینها از دستور @html.Action استفاده میکنم که فکر میکنم اصلا این قضیه بهینه نباشه(ولی خوب داره جواب میده)
    حالا سوالم اینه اگر بخوام یه ViewModel که شامل چندین مدل میشه به صفحه laytout پاس بدم چجوریه؟ یعنی یه جورایی فکر کنم باید یه اکشن بنویسم که در تمام صفحات سایت اجرا میشه.درسته؟

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    نقل قول: پاس دادن مدل در layout صفحه

    کافیه یک کلاس ایجاد کنید و تمام مدلهاتون رو به عنوان یک فیلد این کلاس تعریف کنید و در نهایت این کلاس رو به ویو پاس بدید.در داخل ویو به تمام فیلدهای کلاس که هر کدوم مدل بخشی از صفحه هستند میتونید دسترسی داشته باشید

    public ViewModelMain{
    public ViewModelclassHeader {get; set;}
    public ViewModelclassMenu {get; set;}
    public ViewModelclassFooter {get; set;}
    }

    و در داخل ویو هم به این صورت :
    @model  ViewModelMain

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: پاس دادن مدل در layout صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط سعید کشاورز مشاهده تاپیک
    سلام..
    من دارم یه سی ام اس طراحی میکنم
    من داخل هدر و فوتر سایتم یه سری مدل دارم.
    در هدر سایت منو دارم که در تمام صفحات نمایش داده میشه
    در فوتر سایت هم یه سری لینک و لیست آخرین خبرها رو دارم.
    حالا برای نمایش اینها از دستور @html.Action استفاده میکنم که فکر میکنم اصلا این قضیه بهینه نباشه(ولی خوب داره جواب میده)
    حالا سوالم اینه اگر بخوام یه ViewModel که شامل چندین مدل میشه به صفحه laytout پاس بدم چجوریه؟ یعنی یه جورایی فکر کنم باید یه اکشن بنویسم که در تمام صفحات سایت اجرا میشه.درسته؟
    کار شما کاملا درسته و Child Action ها دقیقا برای همین منظور طراحی شدن. برای جبران هزینه اجرای اکشن در هر درخواست هم میتونید داده های اون رو کش کنید چون ممعمولا این داده ها دیر به دیر آپدیت میشن.

تاپیک های مشابه

  1. پاس دادن مدل به ویو در مرتیه اول
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 20:20 عصر
  2. مشکل مهم در مورد پاس دادن مدل به View
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1392, 20:37 عصر
  3. مبتدی: پاس دادن متغیر در ادرس صفحه به وسیله جاوا اسکریپت در windows.open()
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1391, 17:32 عصر
  4. پاس دادن آرایه در Sql Server
    نوشته شده توسط ahoora در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 16:57 عصر
  5. قرار دادن پنل در وسط صفحه
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •