نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد کلید جدید در رجیستری ویندوز 32 بیتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    ایجاد کلید جدید در رجیستری ویندوز 32 بیتی

    با سلام
    من یه برنامه دارم می نویسم که توش لازمه کلیدی رو در رجیستری ذخیره کنم. ویندوزمم 64 بیتی است
    ولی نمیدونم چرا بعد اجرای برنامه کلید تو رجیستری 32 بیتی که همون مهمه ذخیره نمیشه و تو رجیستری 64 بیتی ذخیره میشه
    کسی میدونه راه حلش چیه؟

  2. #2

    نقل قول: ایجاد کلید جدید در رجیستری ویندوز 32 بیتی

    توسط متد RegistryKey.OpenBaseKey() شاخه ای را که نیاز به پیمایش دارید را با ست کردن RegistryView بدست بیارید و آدرس کلیدهای زیرمجموعه را به صورت نسبی تعیین کنید
    مثال
                RegistryKey localMachineRegistry32 = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.LocalMachine, RegistryView.Registry32);
    RegistryKey software32 = localMachineRegistry32.OpenSubKey("SOFTWARE\\");
    listBox1.DataSource = software32.GetSubKeyNames();
    RegistryKey localMachineRegistry64 = RegistryKey.OpenBaseKey(RegistryHive.LocalMachine, RegistryView.Registry64);
    RegistryKey software64 = localMachineRegistry64.OpenSubKey("SOFTWARE\\");
    listBox2.DataSource = software64.GetSubKeyNames();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1393, 22:11 عصر
  2. سوال: ایجاد پروژه های 32 بیتی در محیط ویندوز 64 بیتی
    نوشته شده توسط user1389 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 08:18 صبح
  3. سوال: نوشتن برنامه های 64 بیتی در ویندوز 32 بیتی
    نوشته شده توسط sajad.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 17:20 عصر
  4. حرفه ای: برنامه نويسي براي ويندوز 32 بيتي در ويندوز 64 بيتي
    نوشته شده توسط omidquest در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 14:53 عصر
  5. کمک::ایجاد ایتم جدید در منوی راست کلیک ویندوز
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1390, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •