نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پاس دادم مقدار از یک اکشن به اکشن دیگر

  1. #1

    پاس دادم مقدار از یک اکشن به اکشن دیگر

    سلام چطور میشه مقدار متغیری از اکشنی را به اکشن دیگر در controler انتقال بدی به صورت پارامتر ورودی برای اون اکشن دوم؟

    اکشن اول:

    [HttpPost]

    public string open(int txtsearch)

    {

    var q = (from a in db.Tbl_Prodoucts

    where a.ID.Equals(txtsearch)

    select a).SingleOrDefault();


    string br = "</br>";

    string li = "<span>" + q.Title + "</span>";

    string src= "<img src = "+q.Image+" width:"+100+" height="+100+" /> ";

    string txt = " <input type=hidden name="+txtsearch+" value="+txtsearch+" />";

    string sum = src + br;

    return li+br+sum+txt;




    حالا میخوام مقدار متغیر txtsearchبه اکشن زیر به عنوان ورودی بدم ولی نمیدونم چطوری؟!

     public  ActionResult send(int txtsearch)

    {

    var q = (from a in db.Tbl_Prodoucts

    where a.ID.Equals(txtsearch)

    select a).SingleOrDefault();

    return View(q);



    }

    ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله piter11 : پنج شنبه 28 بهمن 1395 در 11:32 صبح

  2. #2

    نقل قول: پاس دادم مقدار از یک اکشن به اکشن دیگر

    تو عکس زیر نگاه کنید بعد از انجام اکشن اول که مربوط به سرچ محصول است یه سری داده از دیتابیس میخونه نمایش میده در این صفحه حالا من میخوام اون عدد 1 که با آبی مشخص کردم(متغیر txtsearch) وقتی رو دکمه سفارش کلیک میکنم پاس داده شه به اکشن sendچطور این کارو کنم؟
    Untitled.png

  3. #3

    نقل قول: پاس دادم مقدار از یک اکشن به اکشن دیگر

    2 راه برای انجام اینکار هست :
    1- مقدار " 1 " رو داخل یک فرم قرار بدید و بصورت Hidden بعد از کلیک روی " سفارش " مقدارش رو به اکشن دوم بدید .
    2- استفاده از TempData ; روش کار به این صورت هستش :


    [HttpPost]
    public ActionResult Action1(int txtSearch)
    {
    var query = _db.Products.Find(txtSearch).FirstOrDefault;
    TempData["query"] = query;
    return "Ok";
    }


    public ActionResult Action2()
    {
    var query = TempData["query"];
    return "Ok";
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : جمعه 29 بهمن 1395 در 23:00 عصر

  4. #4

    نقل قول: پاس دادم مقدار از یک اکشن به اکشن دیگر

    بسیار ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاس دادن مقدار از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط manit44 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1394, 08:23 صبح
  2. سوال: پاس دادن مقدار از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط manit44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1394, 11:14 صبح
  3. سوال: پاس دادن مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط laya113 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آذر 1389, 00:37 صبح
  4. سوال: پاس دادن مقدار از صفحه ای به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط tina.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 14:54 عصر
  5. ارسال مقدار از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •