نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف کل اطلاعات جدول

  1. #1

    حذف کليه رکوردهای جدول Table1

    سلامم
    من با این کد به sql2005 کانکت میکنم و کار میکنم باجدول و مشکی نداره

    ولی چرا وقتی میخوام اطلاعاتکل جدولو با دلیت پاک کنم این ارور رو میده؟

    کد


    Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=" & MDIForm1.Text6.Text & ";Data Source=" & ".\SqlExpress" & ""
    Adodc1.RecordSource = "delete * from Table1"
    Adodc1.Refresh



    ارور
    u.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله siyn71 : پنج شنبه 28 بهمن 1395 در 17:15 عصر

  2. #2

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    ستاره برو برداره دوست عزیز نیازی نیست (*)

    شما می خواهید کل جدول رو پاک کنید پس نیازی نیست.

  3. #3

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    ستاره رو برمیدارم این ارور میده
    uu.jpg

  4. #4

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    اینم یه تست کن نشد بگو یه سورس داشتم بگردم پیدا کنم مطمنم اون جواب میداد.
    اون کانکشنش رو تغییر بده بعد sql خودت

    On Error Resume Next
    Dim cnn As New ADODB.Connection
    cnn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\DB.mdb"
    cnn.Open
    cnn.Execute "delete * from LogTBL"


    cnn.Close

  5. #5

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    داداش تو اکسس کار میکنه
    ولی تو sql2005 این ارورو میده

  6. #6

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    آقا یه نفر جواب بده خواهشا

  7. #7

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    اقا من با این مشکلم حل شد
    xcon = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=" & MDIForm1.Text6.Text & ";Data Source=" & ".\SqlExpress" & ""
    Set con = New Connection
    Set rs = New Recordset
    con.Open xcon
    rs.Open "delete from Table1", con, adOpenStatic, adLockReadOnly
    con.Close

    با Adodc4 دلیت میکردم جدولو پاک میکرد ولی بعدش اون اروری که عکسشو فرستادم میداد
    ولی با این کد مشکلی نداره

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: حذف کل اطلاعات جدول

    من از این کد استفاده میکنم :


    If Adodc1.Recordset.State = 1 Then Adodc1.Recordset.Close
    Adodc1.Recordset.Open "Truncate Table Table1"
    Adodc1.Refresh

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف کل اطلاعات یک جدول در گریدویو
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 03:01 صبح
  2. سوال: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1392, 06:56 صبح
  3. سوال: مشكل با حذف كل محتويات جدول
    نوشته شده توسط mansour1860 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 22:30 عصر
  4. سوال: حذف کل اطلاعات جدول اکسس
    نوشته شده توسط moghadam1372 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1390, 16:35 عصر
  5. حذف کل اطلاعات از mysql
    نوشته شده توسط monad.eros در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 13:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •