نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دریافت اطلاعات جدول در یک صفحه وب

  1. #1

    دریافت اطلاعات جدول در یک صفحه وب

    سلام من میخوام جدولی که در این ادرس قرار داره رو اطلاعاتش رو در سی شارپ دریافت کنم
    یعنی عنوان و توضیحات و لینک هر رکورد رو جداگانه بتونم بدست بیارم توسط کد زیر میتونم فقط لینک هارو دریافت کنم.

    http://5743.zanjan.medu.ir/portal/home.php?ocode=100038170&block=archiveRegulation


    using (var client =newSystem.Net.WebClient())
    {
    var filename =System.IO.Path.GetTempFileName();

    client
    .DownloadFile("http://5743.zanjan.medu.ir/portal/home.php?ocode=100038170&block=archiveRegulation", filename);

    var doc =new HAP.HtmlDocument();
    doc
    .Load(filename);

    var root = doc.DocumentNode;

    var a_nodes = root.Descendants("a").ToList();

    foreach(var a_node in a_nodes)
    {
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine("LINK: {0}", a_node.GetAttributeValue("href",""));

    }

    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: دریافت اطلاعات جدول در یک صفحه وب

    سلام این روش جوابگوی نیاز شما نیست(کار شما شامل خوندن رکورد های جدول و pagenation هست) شما بهتره برای scrape کردن از Selenium's IWebDriver استفاده کنید که فریمورک کارامدی هست.موفق باشد
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. نمایش دو جدول در یک صفحه که از وسط نصف شده باشد
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 08:54 صبح
  2. گزارشگیری از 2 تا جدول در یک صفحه
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 13:29 عصر
  3. اجرای یک فایل اجرایی در یک صفحه وب
    نوشته شده توسط nima2000 در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1385, 01:44 صبح
  4. رسم بیش از یک جدول در یک صفحه گزارش
    نوشته شده توسط once4ever در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 14:16 عصر
  5. تشخیص متن انتخاب شده در یک صفحه وب
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •