نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سلکت از جدولی ار یک database و Insert در پایگاه داده ای دیگر

  1. #1

    سلکت از جدولی ار یک database و Insert در پایگاه داده ای دیگر

    سلام مهندسین عزیز
    من 2 دیتابیس جدا دارم
    که از پایگاه اولی با کد زیر.رکورد های که نیاز دارم رو سلک کردم
    حالا چطور میتونم این رکود های سلک زده شده رو
    در دیتابیس دوم . جدول مربوطه insert کنم ؟

    string Select_Data = @"SELECT Baze_Date,User_TimeEnter,User_TimeOut,Date

    FROM Tbl_Time where User_CodMeli='" + Select_CodeMeli + "' AND Date BETWEEN '" +Date_Start + "' AND '" + Date_End + "'";

    cn = new SqlConnection(Con);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(Select_Data,cn);
    cmd.Connection = cn;

    if (cn.State == ConnectionState.Closed)
    {
    cn.Open();
    cmd.CommandText = Select_Data;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable ds1 = new DataTable();
    da.Fill(ds1);

  2. #2

    نقل قول: سلکت از جدولی ار یک database و Insert در پایگاه داده ای دیگر

    اگر دو دیتابیس را اتچ کرده باشید، به راحتی با یک کوئری میتونید انجام بدید
    http://stackoverflow.com/a/3502295

  3. #3

    نقل قول: سلکت از جدولی ار یک database و Insert در پایگاه داده ای دیگر

    بله هر دو دیتابیس اتچ هستن
    فقط من با سیشاپ میخام این کارو بکنم..دستور سلکت هم زدم و اطلاعات داخل دیتاتیبل ریخته شدن
    میخام این دیتاتیبل رو بریزم داخل جدول

  4. #4

    نقل قول: سلکت از جدولی ار یک database و Insert در پایگاه داده ای دیگر

    مشکلی نیست. با یک کوئری انجام بدید.
                SqlConnection cn = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=Database1;Integrated Security=True");
    string Select_Data =
    @"INSERT INTO Database2.dbo.Table_1(User_CodMeli, Baze_Date, User_TimeEnter, User_TimeOut, Date)
    SELECT User_CodMeli, Baze_Date, User_TimeEnter, User_TimeOut, Date
    FROM Database1.dbo.Table_1 --Tbl_Time
    WHERE User_CodMeli=@Select_CodeMeli AND Date BETWEEN @Date_Start AND @Date_End;";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(Select_Data, cn);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Select_CodeMeli", 12);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Date_Start", "1395/01/01");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Date_End", "1395/01/31");
    if (cn.State != ConnectionState.Open)
    {
    cn.Open();
    }
    cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("Done!");


    مگر اینکه بخواهید اطلاعات رو به کاربر نشان بدید و بعد کاربر تصمیم بگیره چه سطرهایی منتقل بشن که در اینصورت میتونید عبارت BulkCopy و یا Bulk Insert رو جستجو کنید.

  5. #5

    نقل قول: سلکت از جدولی ار یک database و Insert در پایگاه داده ای دیگر

    ممنون .الان

    من بین سطر هام پیمایش میکنم اما فقط سطر اول رو که پیدا میکنه رو درج میکنه
    در صورتی که 37 تا رکورد هست

                 foreach (DataRow row in ds1.Rows)
    {

    string User_TimeEnter1 = row["User_TimeEnter"].ToString();

    string User_TimeOut1 = row["User_TimeOut"].ToString();

    string Date_Karkardd = row["Date"].ToString();

    string Baze_Date1 = row["Baze_Date"].ToString();
    DataSet_AllTableAdapters.Tbl_Karkard_TimeTableAdap ter ds3 = new DataSet_AllTableAdapters.Tbl_Karkard_TimeTableAdap ter();
    ds3.Insert_Karkad_Time(int.Parse(Txt_ID_Karkard.Te xt.ToString()), Date_Karkardd.ToString(), User_TimeEnter1.ToString(), User_TimeOut1.ToString(), Baze_Date1.ToString());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله vB.N3T : شنبه 30 بهمن 1395 در 11:05 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access
    نوشته شده توسط nadia.g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 20:28 عصر
  2. نحوه درج ( Insert ) در پایگاه داده
    نوشته شده توسط boysilent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1390, 18:30 عصر
  3. سوال: مشکل در insert در پایگاه داده access 2007
    نوشته شده توسط M_Tavakoli_70 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 دی 1389, 23:22 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 17:40 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 20:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •