نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز کردن تب های tab control

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    باز کردن تب های tab control

    سلام دوستان
    راهی هست که با صفحه کلید بدون موس بین تب های یک tab control بریم و تب ها رو با صفحه کلید باز کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    دوست عزیز شما با خاصیت خود تب و فلش های جهت نما راست و چپ میتونین بین تب هاتون حرکت کنین.
    لطفا سوال خاصی دارین واضحتر مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند
    لازم به ذکر است شما بایستی خاصیت TABStop رو فعال کرده باشین همچنین از همین خاصیت میتونید استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما با خاصیت خود تب و فلش های جهت نما راست و چپ میتونین بین تب هاتون حرکت کنین.
    لطفا سوال خاصی دارین واضحتر مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنند
    لازم به ذکر است شما بایستی خاصیت TABStop رو فعال کرده باشین همچنین از همین خاصیت میتونید استفاده کنید
    سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون
    من میخوام وقتی 4 تب داریم کاربر با زدن یه دکمه صفحه کلید از تب های دیگه وارد تب 3 بشه یعنی تب سوم نشون داده بشه نمی دونم کدوم رویداد رو باید صدا بزنم ؟
    یا با کلیک بر روی یک سطر از دیتا نمایشی درون تب اول تب سوم نشون داده بشه و ریز اون سطر به نمایش گذاشته بشه لطفا راهنمایم کنید.
    نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    کسی نظری نداره؟؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون
    من میخوام وقتی 4 تب داریم کاربر با زدن یه دکمه صفحه کلید از تب های دیگه وارد تب 3 بشه یعنی تب سوم نشون داده بشه نمی دونم کدوم رویداد رو باید صدا بزنم ؟
    یا با کلیک بر روی یک سطر از دیتا نمایشی درون تب اول تب سوم نشون داده بشه و ریز اون سطر به نمایش گذاشته بشه لطفا راهنمایم کنید.
    نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه؟
    سلام دوست عزیز

    این کد باید جواب بده:
        Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.KeyPreview = True
    End Sub


    Private Sub TabControl1_KeyUp(sender As Object, e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TabControl1.KeyUp
    If e.Control And e.KeyCode = Keys.D3 Then
    TabControl1.SelectTab(2)
    End If
    End Sub

    با زدن Ctrl+3 به تب سوم می‌رود.

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    این کد باید جواب بده:
        Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.KeyPreview = True
    End Sub


    Private Sub TabControl1_KeyUp(sender As Object, e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TabControl1.KeyUp
    If e.Control And e.KeyCode = Keys.D3 Then
    TabControl1.SelectTab(2)
    End If
    End Sub

    با زدن Ctrl+3 به تب سوم می‌رود.

    موفق باشید .....
    با سلام
    ممنون دوست خوبم جناب محرابی عزیز درست شد.
    اگه بخوایم در مورد combobox هم همین کار رو بکنیم یعنی با زدن یه دکمه بدون که رو کامبوباکس فاکوس باشیم لیست باز شونده رو باز و بسته کنیم؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    با سلام
    ممنون دوست خوبم جناب محرابی عزیز درست شد.
    اگه بخوایم در مورد combobox هم همین کار رو بکنیم یعنی با زدن یه دکمه بدون که رو کامبوباکس فاکوس باشیم لیست باز شونده رو باز و بسته کنیم؟
    سلام مجدد
    اینم نمونه کد برای ComboBox :
        Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.KeyPreview = True
    End Sub


    Private Sub Form1_KeyUp(sender As Object, e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyUp
    'Define {Ctrl+F4} keys.
    If e.Control And e.KeyCode = Keys.F4 Then
    ComboBox1.DroppedDown = Not ComboBox1.DroppedDown
    End If
    End Sub

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: باز کردن تب های tab control

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    اینم نمونه کد برای ComboBox :
        Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.KeyPreview = True
    End Sub


    Private Sub Form1_KeyUp(sender As Object, e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyUp
    'Define {Ctrl+F4} keys.
    If e.Control And e.KeyCode = Keys.F4 Then
    ComboBox1.DroppedDown = Not ComboBox1.DroppedDown
    End If
    End Sub

    موفق باشید .....
    مرسی داری رفیق

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control
    نوشته شده توسط vzsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1398, 20:36 عصر
  2. باز کردن فولدر های که رمز دار هستند
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1394, 23:04 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 بهمن 1391, 22:29 عصر
  4. سوال: مخفی کردن تب های tab control
    نوشته شده توسط EhsanAvr در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1390, 16:37 عصر
  5. روش های باز کردن بانک های اطلاعاتی با ADO 2.7
    نوشته شده توسط shsoft در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •