نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا نشدن برنامه در بقیه ویندوزها - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred

  1. #1

    Question اجرا نشدن برنامه در بقیه ویندوزها - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred

    با سلام

    من یه برنامه نوشتم که بانک اطلاعاتی لوکال داره ، روی ویندوز خودم خوب اجرا میشه و کار میکنه ولی تاکه روی یک ویدوز دیگه میبرمش خطای زیر را میده ، خود برنامه باز میشه ولی بانک اطلاعاتی کار نمیکنه


    System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 50 - Local Database Runtime error occurred. The specified LocalDB instance does not exist
    error.jpg
    روی اون ویندوز هم برنامه SqlLocalDB_64_bit.MSI نصب کردم ولی فایده نکرد.


    اینم کانکشنم
    <add name="test_dataBase.Properties.Settings.test_nameC onnectionString"
    connectionString="Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=|Da taDirectory|\test_name.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30"
    providerName="System.Data.SqlClient" />



    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه داخل بقیه ویندوز ها

    مشکل مربوط به نسخه دانت فریم ورک شما میشه.

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه داخل بقیه ویندوز ها

    سلام دوست عزیز
    توی برنامتون از دیتابیس استفاده کردین حالا روی سیستم ها چون اس کیو ال نصب نیست خطا میده.
    نسخه اس کیو ال که استفاده کردین رو روی سیستم ها نصب کنید درست میشه.

  4. #4

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه داخل بقیه ویندوز ها

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    توی برنامتون از دیتابیس استفاده کردین حالا روی سیستم ها چون اس کیو ال نصب نیست خطا میده.
    نسخه اس کیو ال که استفاده کردین رو روی سیستم ها نصب کنید درست میشه.
    خیلی ممنون بابت پاسختون

    من با خود ویژوال 2015 بانک اطلاعاتی را ساختمش

    بنظرتون کدوم نسخه را باید نصبش کنم تا جواب بده؟ چون یه چنتا نسخه نصب کردم ولی جواب نداد

    ممنون

  5. #5

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه داخل بقیه ویندوزها

    اگه با خود دات نت درستش کردید اس کیو ال اکسپرس هست نسخشو یادم نیست. فکر میکنم 2014 یا 2012
    کانکشن استرینگ هم مهمه بعد از نسخه اس کیو ال. این رو هم باید ادرس شناور بهش بدید تا بتونه دیتابیس رو کنار برنامه پیدا کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه داخل بقیه ویندوز ها

    نقل قول نوشته شده توسط omid22 مشاهده تاپیک

    من با خود ویژوال 2015 بانک اطلاعاتی را ساختمش
    شما ازطریق خود ویژوال استودیو یه ست آپ بسازید و توی اون ببینید چه نسخه ای از اس کیو ال نیاز داره و اونو کنار فایل ایجادکنید و اونو نصب کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط yasin5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1396, 11:07 صبح
  2. مشکل اجرا نشدن برنامه در بعضی ویندوزها
    نوشته شده توسط ir-security در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1395, 18:09 عصر
  3. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط hichkasebikas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 11:25 صبح
  4. خطای A network-related or instance-specific error
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش Management Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1392, 22:06 عصر
  5. خطای معروف A network-related or instance-specific error
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 00:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •