نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرا شدن کد ها بدون اینکه صفحه لود شود

  1. #1

    اجرا شدن کد ها بدون اینکه صفحه لود شود

    سلام به همه
    بنده میخوام وقتی توی اپلیکیشنم یک کلید رو فشار میدم به کد هایی ک شمت سرورم نوشتم post کنه و سرور تشخیص بده ک این استرینگ چیه اگ مقدار مورد نظر بود get یا post کنه به فلان url


    کد HTML:
    <?php $g= $_POST['g'];  ?><head>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.1.1/jquery.min.js"> </script>
    
    
      
    <script>
    
    var g = "<?php echo $g ;  ?>" ;
    
        $(document).ready(function(){
            if( g == "on" ){
                $.post("URL", "ID=4" )
            }
            if( g == "off" ){
                $.get("URL","ID=4");
            }
    });
    
    
    </script> </head>

    اما وقتی این کارو انجام میدم اتفاق نمیوفته واسم
    اومدم یه کد php دگ نوشتم که کار پست اپلیکیشن رو انجام میداد و اون کد کار میکرد چون وقتی پست انجام میشد منو به صفحه کد های بالا انتقال میداد و کد ها اجرا میشدن
    حالا نمیدونم ک چکار کنم وقتی با اپلیکشنم پست میکنم اون عملیات get یا post به url انجام شن

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    Earth
    پست
    144

    نقل قول: اجرا شدن کد ها بدون اینکه صفحه لود شود

    سلام
    والا من دقیق متوجه منظورت نشدم ولی ببین این بکارت میاد. من استفاده کردم تمام نیاز هام رو تو این زمینه پاسخ داد

    https://www.formget.com/jquery-post-data

تاپیک های مشابه

  1. بروز رسانی خودکار بدون اینکه صفحه رفرش شود
    نوشته شده توسط 880820673 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1394, 15:06 عصر
  2. سوال: اجرا شدن کد ها به صورت مکرر
    نوشته شده توسط mahsab در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1394, 17:31 عصر
  3. اجرا شدن کد جاوااسکریپت بعد از لود شدن صفحه
    نوشته شده توسط mahdi.manian در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 13:07 عصر
  4. حرفه ای: اعمال دستور برروی گرید بدون اینکه صفحه رفرش شود
    نوشته شده توسط ce_safdari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1391, 21:01 عصر
  5. لینک به صفحه دیگه پس از اجرا شدن کد
    نوشته شده توسط mahrad32 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 22:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •