نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مراحل طراحی سایت

  1. #1

    مراحل طراحی سایت

    مراحل طراحی وبسایت

    مراحل طراحی وبسایتو اهمیت داشتن یک وبسایت چیست؟
    در عصر کنونی ، موضوع ارتباطات و تکنولوژی های مربوط به آن به سرعت در حال پیشرفت است . به جرات می توان گفت یکی از موثرترین روشهای برقراری ارتباط با دیگران از طریق داشتن یک وبسایت است .مراحل متعددی برای یک طراحی وبسایتکامل و حرفه ای توسط متخصصین این امر طی میگردد . در این مقاله سعی می شود 6 مرحله مهم ازمراحل طراحی وبسایت را برای شما عزیزان عنوان کنیم :
    1. جمع آوری اطلاعات:
    این مرحله درمراحل طراحی وبسایت از اهمیت بسیاری برخوردار است .قبل از شروع مرحله طراحی ، مرحله جمع آوری اطلاعاتبه طراح وبسایت کمک میکند تا از نیازها و اهداف مشتری وشناسایی مخاطبان موردنظر او مطلع گردد.
    هرچه میزان اطلاعات جمع آوری شده در این مرحله بیشتر باشد ، هم وبسایتی که قرار است طراحی شود پاسخگوی نیازهای بیشتری از مشتری است و هم باعث صرفه جویی در مصرف زمان و منابع می گردد .
    بعد از جمع آوری اطلاعات مورد نیاز ، وقت آن است که طراح وبسایت چندین ایده جدید و جذاب برای این پروژه ارائه دهد .
    2. ایده ی خلاقانه :
    مراحل طراحی وبسایت


    این ایده ها برای گرفتن بازخورد از مشتری برای وی ارسال می شود .بلاخره بعد از چندین بار بازنگری ، تغییر دادن و کلنجار رفتن طراح با مشتری ، یکی از این ایده ها به تصویب هردوی آنها می رسد .
    یک نکته مهم در این مرحله از مراحل طراحی وبسایتاین است که طراح علاوه بر تلاش برای کسب رضایت مشتری باید مخاطبین نهایی وبسایت را هم مد نظر قرار دهد و ایده ای جذاب و نویی ارائه کند که آنها را برای بازدید از وبسایت مشتاق نماید .
    پس از ایده پردازی وقت مشخص شدن یک پلان کاری است
    3. تهیه ی یک plan کاری :
    در واقع پلان کاری همان پروسه فکری طراح برای پروژه است . طراح باید مشخص نماید که وبسایت شامل چه بخش هایی است و حتی اطلاعات خلاصه ای از محتوایی که قرار است در هر صفحه از وبسایت قرار بگیرد را نیز تهیه نماید .
    حال نوبت ایجاد وایرفریم است! وایر فریم چیست؟
    4. ایجاد یک Wire Frame سطح 1 (Low Fidelity Wire Frames) :
    طراحی سایت

    وایرفریم یک راهنمای تصویری کامل از رابط کاربری وب سایت قبل از شروع طراحی است کهچهارچوب بندی کلی سایت را مشخص می کند و معمولا طراحان حرفه ای این مورد را در کار خود لحاظ می کنندو در واقع بر روی جایگذاری عناصر طراحی وبسایت تمرکز دارد . وایرفریم نوع محتوایی را که باید در هر صفحه از وبسایت قرار بگیرد را توضیح می دهد و اطلاعاتی را درباره خصوصیات مختلف فراهم می نمایدتا مشخص شود که صفحه ها و عناصر باید چگونه و با چه هدفی در طراحی بکار رود.
    توجه: در این مرحله تمرکز بر روی چهارچوب کلی وبسایت ، لایه بندی و ساختار اطلاعاتی آن می باشد و به جزییات گرافیکی در این مرحله پرداحته نمی شود .
    5. ایجاد یک Wire Frame سطح 2 (Low Fidelity Wire Frames) :
    این مرحله جزییاتی را که در مرحله قبل به آنها پرداخته نشده است را توضیح می دهد و بسیار به طرح نهایی نزدیک است . اضافه کردن مواردی مانند لوگو ، محتوای اصلی و حتی رنگبندی در این مرحله انجام میشود . در این مرحله قدم به قدم از مشتری نظرخواهی می گردد تا در انتها رضایت کامل مشتری از ظاهر سایت حاصل گردد .
    وقت کدنویسی است!
    مقایسه سطوح 1 و 2 Wireframe

    6. ایجاد نهایی وب سایت:
    ایجاد یک وبسایت در این مرحله کامل می شود .با توجه به نوع پروژه ، کدنویسی سمت مشتریو کدنویسی سمت سرور و پیاده سازی پایگاه داده وبسایتو انجام تنظیمات گرافیکی صفحات با استفاده از کدهای HTML و CSS همچنین نوشتن محتوای هر بخش از صفحات وبسایت ، قرار دادن تصاویر و ویدیوهای مد نظر مشتری و …… از جمله آیتم هایی است که در این بخش انجام می شود . مسلما اگر در این مرحله کلیه محتوای وبسایت توسط کارشناسان سئوکار شرکت بهینه (SEO) شده باشد تاثیر شگرفی بر میزان بازدید از وبسایت می گذارد .
    چیزی از قلم نیفتاده باشد!
    7 . مرحله تست وب سایت :
    قبل از بارگذاری وبسایت مرحله تست انجام می شود که در صورت وجود اشکال در بارگذاری صفحات ، وجود لینکهای شکسته و احساس نیاز به انجام ویرایش در متون و تنظیمات صفحات سریعا اصلاحات انجام گیرد .
    طراحی وب سایت

    8. بارگذاری نهایی وب سایت:
    بلاخره ! در این مرحله وبسایت آماده بارگذاری است .
    9. آموزش های مورد نیاز برای مشتری در جهت استفاده مطلوب از وب سایت
    پشتیبانی چیست و چه اهمیتی در مراحل طراحی وبسایت دارد؟
    10. پشتیبانی وب سایت:
    پشتیبانی از محتوای سایت و اهمیت پشتیبانی و نگهداری سایت به اندازه‌ی اهمیت طراحی سایتاست. خدمات پشتیبانی از اخبار و محتوای سایت توسط تیموبیارمنجر می گردد سایت شما همواره بهروز بوده وهرگز از حالت استاندارد خود خارج نشده و روند عملکرد مطلوب خود را حفظ کند.
    ارائه ی "خدمات پشتیبانی از اخبار و محتوای سایت" منجر بهافزایشسئویسایت و افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو نیز خواهد شد. هدف نهائی رضایت شما مشتریان عزیز در جهت پشتیبانی کامل سایت شماست.
    سخن آخر
    مراحلی که برای طراحی وبسایت ذکر شد از طراحی به طراح دیگر تفاوت دارد و ممکن است از بعضی مراحل توسط هر طراح چشم پوشی شود .
    خب حالا که با هم مراحل طراحی سایت حرفه ای را مرور کردیم ،خوشحال میشویم که یه فنجان قهوه مهمان ما باشید و جهت پیشرفت در شعبه ی دوم شغل خود با ما همقدم باشید.
    منابع:سایت وب یار
    https://www.webyar.net

  2. #2

    انواع طراحی سایت قسمت اول

    انواع طراحی سایت حرفه ای درس اول

    امروز قصد داریم شماعزیزان را با انواع طراحی سایت آشنا سازیم. طراحی سایت شامل استفاده از زبان های برنامه نویسی تحت وب وبه کارگیری اصول گرافیک است. همانطور که در مقاله های قبلی از اهمیت های سایت در کسب و کار صحبت نمودیم، میدانیم که هر یک از کاربران باتوجه به نیاز و کسب و کار خود احتیاج به یک وب سایت دارند. به طوری که این ملزومات، تفاوت هایی را نیز در ساختار و طراحی سایت ها به وجود آورده و انواع مختلفی ازسایت شرکتی، اداری، فروشگاهی و… طراحی نموده است.
    قبل از معرفی تنوع سایت ها، شما را با انواع آن آشنا می کنیم، که به دو دسته ی کلی ۱ – استاتیک ۲ – داینامیک تقسیم بندی می شود.
    ۱ – استاتیک

    این روش یک روش منسوخ شده است چون دراین صورت شما امکان بروزرسانی سایت را به طور لحظه ای ندارید و در نتیجه باید از یک پیمانکار واپراتور فنی یا یک برنامه نویس کمک بگیرید. بنابراین سایت استاتیک معمولا برای سازمانها،شرکتها و افرادی که به صورت ماهانه یا سالانه محتوای وبسایت خود را تغییر می دهند مناسب می باشد. این گونه سایت ها به دلیل محتوای کم، فضا و هزینه ی کمتری را احتیاج دارند اما میتوانند ظاهر زیبایی را برای خود داشته باشند.
    ۲ – داینامیک.

    این روش یک روش جدیدی می باشد که شما به راحتی میتوانید سایت خود را تغییر و بروزرسانی کرده و برای آن صفحاتی را اضافه یا کم کنید و انواع فرم ها را ایجاد نموده و نیز به آسانی درمحتوای وب سایت جستجو کنید. . بنابراین سایت داینامیک معمولا برای موسسات، سازمان ها، شرکت ها و افرادی که به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه محتوای وب سایت خود را تغییر می دهند مناسب می باشد. این سهولت درکارباعث شده که این روش به صورت فراگیر مورد استفاده ی همگان قرارگیرد و cms های مختلفی نیز در این زمینه خلق شوند.
    این نوع طراحی، باز به دودسته ی دیگر تقسیم می شود:
    الف) طراحی سایت داینامیک تک مدیره :
    این نوع طراحی دارای یک مدیرسایت است و مطالب خود را برای دیگران انتشار می دهد. در واقع به این نوع سایت،سایت اطلاع رسانی نیزمی گویند.
    ب) طراحی سایت داینامیک چند مدیره :
    این سایت ها شامل سایت های فروشگاهی و یا پرتال های آگهی و انجمن ها و … می باشد که در آن مدیرسایت می تواند کاربرانی را با سطح دسترسی پایین تر معرفی نموده تا بتوانند مطالبی را در سایت انتشار کرده ، یا محصولی را خریداری و یا در نظرسنجی ها شرکت کنند.
    بنابراین شما می توانید بر طبق نیاز و فعالیت خود، و با مشاوره ی رایگان ما سایتی رابرای کسب درآمدتان انتخاب نمائید. از جمله طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت خبری، طراحی وبسایت آموزشی، طراحی وبسایت بازرگانی، طراحی سایت صنعتی، طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت اداری، طراحی سایت هنری، طراحی سایت تجاری، طراحی سایت تولیدی، طراحی سایت خدماتی، طراحی سایت دانلودی و فروش فایل و…
    حال به توضیح مختصر این سایت ها پرداخته تا شما را با تفاوت های آن ها آشنا سازیم.
    سایت های شرکتی:

    وب سایت های شرکتی برای معرفی سابقه ی خود،ارائه ی خدمات یا محصولات ونیز باهدف ایجاد کاتالوگ آنلاین و به رهبری مفید ازابزارهای مناسب به کارمی روند تا به صورت ۲۴ ساعته در خدمت مشتریان باشند.
    سایت های خبری:

    سایت خبری باید محتوای بروز و با فرمت های مختلف از جمله متن، صوت، ویدئو، فایلو… را با دسته بندی و چینش مناسب در سایت خود قرار دهد. بنابراین می توان بارعایت نکات امنیتی ودادن سطح دسترسی مناسب به خبرنگاران، محتوای بروز و بهینه ای را در آن قرار داده و نیز با تکنیک های سئو،صفحاتش را به سرعت برای کاربران بارگزاری کند. هم چنین از آن جایی که این سایت ها پربازدید می باشند، توجه به واکنشگرایی یا ریسپانسیو بودن سایت مهم می باشد تا کاربران از طریق گوشی یا تبلت هم بتوانند ازسایت دیدن کنند.
    سایت های فروشگاهی یا تجاری:

    امروزه طراحی سایت های اینترنتی به دلیل امنیت و راحتی مشتریان، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این گونه سایت ها با ارائه ی مطالب مفید از محصولات خود و نیز تهیه ی عکس ها و فیلم های مختلف از آن ها،به روشهایی متفاوت با مشتریان ارتباط برقرار کرده و تبلیغ می کنند تا در نتیجه خدمات بهتری را عرضه نمایند. مواردی که در این گونه سایت ها باید گنجانده شوند از قبیل:
    امکان اتصال به درگاه ها یپرداخت اینترنتی
    امکان سبد خرید برای محصولات همراه با کد تخفیف
    امکان نظرسنجی برای کاربران و مشتری ها
    امنیت و سرعت لود بالا
    مدیریت محصولات،کاربران،سفارشات،ب رندها،مقالات و اخبار به صورت مجزا
    طراحیواکنشگرا (یاریسپانسیو)

    سایتهای اداری یا سازمانی:

    سایت اداری برای اطلاع و خبررسانی برای کارکنان اداره و کاربران به کارمی رود تا از این طریق مدیران و فرمانداران بتوانند در زمان خود ودیگران صرفه جویی کنند. بنابراین باید آخرین بخش نامه ها،اطلاعیه ها، فرم های نظرسنجی وفایل ها و هرگونه فرمی که در ارتباط باکاربران می باشد رادر خود تعبیه کند تامراحل اداری برای ارباب رجوع روشن شود. علاوه بر این از آن جایی که این گونه سایتهادولتی میباشند باید قوانینی از جمله داشتن لینک به پایگاه ها یا طلاع رسانی دولت،پرچم ایران،وضعیت آب و هوا و غیره درآن رعایت شود.
    سایتهای آموزشی:

    به دلیل اهمیت و پیشرفت درارتقاء سطح دانش،اینگونه سایتها باید از سئو خوب و سرعت بالایی بهرهمند باشند. همچنین از مطالب بروز و حساب شده ای استفاده کنند و کتاب های مفیدی را برای کاربران معرفی یا بفروشند. بنابراین شما با آموزش های مفید در فرمت های مختلف از جمله متن،عکس،فیلم،صوتو… ونیز برگزاری دوره های آموزشی آنلاین، ارتباط مفیدی را با کاربران برقرار نموده وبا جلب توجه و اعتماد آن هاکسب درآمد نمائید.
    دیگر سایتها نیز از جمله سایتهای خدماتی،نظافتی،صنعتی، ورزشی، هنری و… نیز با ارائه ی نمونه کارهای خود در قالب متن،عکس،فیلم و…توانایی های خود را به دیگران معرفی کرده و به آنها خدمت رسانی کنند.
    شماعزیزان میتوانید برای بررسی و انتخاب نوع طراحی سایت خود از مشاوره ی رایگان متخصصین وبیارب هرهمندشوید. جهت افزایش اطلاعات خود در این زمینه میتوانیدبه کانال تلگرام وب یار @ Webyar_netسر بزنید.


    منبع:سایت وب یار

  3. #3

    نقل قول: مراحل طراحی سایت

    رفع خطای 404 پست ها و مطالب در وردپرس

    به قسمت مدیریت وردپرس برید بخش تنظیمات و پیوند یکتا ( داشبورد / تنظیمات / پیوند یکتا ) در اینجا شما نحوه ی نمایش لینک های سایتتون رو مشخص کردید , بدون تغییر یه بار تنظیمات رو ذخیره کنید بعد به صفحه ی سایتتون برید و پستی رو باز کنید وببینید که دوباره خطای 404 میاد یا نه ؟ اگه درست شد که هیچ اما اگر نه ؟
    اگر با این روش مشکل خطای 404 شما برطرف نشد باید به صورت تغییراتی رو اعمال کنید و اینبار از طریق هاست , وارد هاسب بشید و حد دسترسی فایل .htaccess رو بررسی کنید احتمالا 666 باشه روی 660 قرار بدید و دوباره تست کنید اگر درست نشد به حالت 666 برش گردونید و فایل رو در حالت ویرایش باز کنید و کد زیر رو در داخل این فایل کپی کنید
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress


    به احتمال زیاد اگر با دو روش بالا مشکل برطرف نشه با این روش سوم باید درست بشه
    رفع خطای 404 پست ها و مطالب در وردپرس

    نحوه تغییر پیوند یکتا در وردپرس رو بگم شاید تا به حال خواستید پیوند یکتا رو در وردپرس تغییر بدید اما بعد از تغییر شاهد صفحات خطای 404 بوده اید در این هک وردپرس با ما همراه باشید تا نحوه تغییر پیوند یکتا رو با هم بررسی کنیم بدون اینکه مشکلی برای سایت پیش بیاد.
    پیوند یکتا چیست ؟

    در قسمت گزینه های مدیریت وردپرس یک گزینه داریم به نام تنظیمات که در زیر منوی تنظیمات گزینه ی پیوندهای یکتا وجود داره , با مثال بگم مثلا شما یک پست می نویسید اگر بعد از انتشار به آدرس اون پست توجه کنید به صورت ?P/ و یا … نمایش داده میشه که به انتهای آدرس سایت شما اضافه میشه یعنی این پیوند یکتای پست مورد نظر شماست به صورت پیش فرض در وردپرس به صورت علامت سوال و حروف نمایش داده میشه.
    چرا باید پیوند یکتا را تغییر دهیم ؟

    در بالا اشاره شد که به صورت پیش فرض در وردپرس پیوند یکتا علامت و سوال و حروف می باشد , اما این حالت برای سئو و بهینه بودن سایت پیشنهاد نمی شود , به آدرس همین پست توجه کنید پیوند یکتا در این پست انگلیسی می باشد که ما شخصی سازی کردیم و این متن رو به صورت دستی وارد کردیم پیوند یکتا بهتره روی نام نوشته تنظیم بشه در سئو هم به این مورد اشاره شده , حتی افزونه wordpress seo by yoast هم بر این نکته اشاره داره که پیوند یکتا رو روی نام نوشته تنظیم کنیم.
    نکته: توجه داشته باشید این آموزش برای کسانی هست که به تازگی سایت راه اندازی کرده اند و کسانی می توانند این تغییر رو اعمال کنن که ایندکس زیادی در گوگل و سایر موتور جست و جو ها نداشته باشن , در غیر اینصورت تمامی مطالبی که در گوگل ایندکس شده به صفحه خطای 404 می خوره و باعث افت شدید سایت میشه.
    منبع:سایت وب یار

  4. #4

    آموزش روش صحیح رفع مشکل صفحه سفید وردپرس و مدیریت آن

    رفع مشکل صفحه سفید ورد پرس در 5 کلیک

    برای رفع صفحه سفید وردپرس و مدیریت وردپرس wordpress و درست کردن عدم فعالیت مدیریت به روش ها و نکته های زیر توجه کنید: وردپرس یک سی ام اس بسیار قدرتمند و توانا با بالاترین توانایی هاست. حالا اگر این درخت تنومند و قدرتمند را محدود کنید بجز اینکه آفت زده میشود (هاست ضعیف باعث هک شدن سایت شما میشود) دیگر بار خوبی نمیدهد و میوه های آن آفت زده میشوند. آموزش روش صحیح رفع صفحه سفید وردپرس و مدیریت آن

    در زیر شما را به مقایسه هاست های تیم طراحی سایت ارزان و زیبا وب یار و یک سایت با مشخصات هاست به ظاهر قوی دعوت میکنم تا درک درستی از منابع برای وردپرس داشته باشید. هاست حرفه ای جهت وب سایت با بازدید متوسط: فضا : 1024 مگابایت رم : 512 مگابایت سی پی یو : 55 درصد یوزر آنلاین : 65 نفر در یک ورودی پهنای باند: 100گیگابایت در ماه قیمت :حدودا ماهیانه 29 هزار تومان حال سرورهای تبلیغ شده به اصطلاح خوب در بیشتر وب سایت ها : پنل سوم یکی از دوستان تبلیغ کننده در ده ها انجمن – رم 1024 مگابایت Xeon E3-1230 3Core هارد 100 گیگابایت پهنای باند نامحدود پورت 1 گیگابیت سیستم عامل انتخابی شما 35000 هزار تومان و از روز سوم هم ارور ها , بند شدن ها, بالا نیامدن ها ,و…شروع می شود. حالا به بررسی آموزش روش صحیح رفع صفحه سفید وردپرس و مدیریت آن می پردازیم:

    وردپرس یک سی ام اس با امکانات زیاد و با مصرف منابع است پس: تا بحال هیچ حرفه ای را ندیدم که غیر حرفه ای رفتار کنه و بجای لوکال هاست local host و بدون بک آپ روی خود سایت کار کنه. w3 total cache و wp cache را چه برای سایت وردپرسی و چه برای فروشگاه ووکامرس وردپرس woocommerce wordpress در فایل کانفیک تنظیمات کش 96 مگابایت فعال کنید:

    Increase PHP Memory to 64MB define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '64M' );
    Increase PHP Memory to 96MB define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '96M' );
    When in the administration area, the memory can be increased or decreased from the WP_MEMORY_LIMIT by defining WP_MAX_MEMORY_LIMIT. define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' );
    در هاست خود در کنترل پنل قدرتمند سی پنل cpanel گزینه Optimize Website را باز و کمپرس کردن سایت Compress all content که گزینه دوم است را فعال کنید. بجای استفاده از ویرایشگر پنل وردپرس از طریق هاست و کنترل پنل cpanel فایل ها و کد ها را ویرایش کنید. امید دارم از مطلب وب یار استفاده کامل را برده باشید.
    منبع:سایت وب یار

  5. #5

    نقل قول: مراحل طراحی سایت

    تبدیل بازدیدکننده به مشتری و کسب اعتماد


    نویسنده: دوان فارستر مترجم: دکتر سیامک حاجی یخچالی، مهندس محمد امین کریمی افزایش درآمد طراحی سایت وب یار

    نکته:
    با توجه به این که تعداد کمی از ورودی‌های موتورهای جستجوی رایگان قصد خرید قطعی از شما را دارند، مدیریت آن‌ها در سایت شما به طوری که احساس راحتی کنند و به مطلوب خود دست یابند بسیار مهم است.
    با توجه به این که تعداد کمی از ورودی‌های موتورهای جستجوی رایگان قصد خرید قطعی از شما را دارند، مدیریت آن‌ها در سایت شما به طوری که احساس راحتی کنند و به مطلوب خود دست یابند بسیار مهم است. جهشی که از مرحله تحقیق تا مرحله خرید برای یک کاربر وجود دارد جهش بزرگی است و نیاز به تفکر زیادی برای تصمیم‌گیری در مورد خرید نهایی دارد. شخص ممکن است قصد خرید داشته باشد ولی به دلایل مختلفی آماده خرید نباشد. راهنمایی این گروه از کاربران برای تبدیل آن‌ها به مشتری بسیار مهم است. به عنوان صاحب سایت فرض کنید تمام کاربرانی که از موتورهای جستجو به سایت شما می‌آیند از این دسته هستند. بیایید با هم یک بازبینی بر روی سایت شما داشته باشیم و بر روی مواردی که به تبدیل این گروه کاربران به مشتری کمک می‌کند با دقت تمرکز کنیم. ما این موارد را پنج رکن اعتماد می‌نامیم. هدف این تمرین این است که دریابید چه چیزهایی برای کاربران سایت شما مهم است. ایجاد اعتماد در کاربر بسیار مهم است زیرا شما شما قصد گرفتن بسیاری اطلاعات شخصی و محرمانه او مانند آدرس یا حتی شماره کارت اعتباری را دارید. کاربران اغلب به راحتی این اطلاعات را در اختیار سایت‌ها قرار نمی دهند. اگر شما بتوانید کل فرایند را از نگاه آن‌ها ببینید، بهتر و نزدیک‌تر به خواسته‌ آن‌ها عمل خواهید کرد. تبدیل بازدیدکننده به مشتری و کسب اعتماد

    رکن اول اعتماد: اختیار
    به یاد بیاورید هنگامی که شما برای خرید محصولی در موتورهای جستجو به جستجو می‌پردازید و به سایتی رهنمون شدید. در سایت یک عکس از محصول به همراه توضیحات مختصری از آن می‌بینید ولی شما برای خرید به تصاویر مختلف از زوایای متفاوتی نیاز دارید. شما می‌خواهید این محصول را از نمای نزدیک‌تر ببینید و اطلاعات جزئی‌تری مانند وزن، اندازه، رنگ و غیره از آن داشته باشید. حتی آرزو می‌کنید می‌توانستید از نزدیک آن محصول را دیده و به آن دست بزنید تا بتوانید انتخاب مطمئن‌تری داشته باشید. ولی در حال حاضر چاره‌ای جز دیدن یک عکس و مقداری اطلاعات جزئی برای کلیکی که منجر به خرید می‌شود ندارید. حال به بیان کلیت این رکن می پردازیم. اگر شما به عنوان صاحب سایت، وقت کافی بر روی معرفی کامل و با جزئیات محصول و خدمات همراه آن گذاشته باشید و چند عکس با قابلیت بزرگ‌نمایی و دسترسی به کیفیت بهتر برای محصولات خود فراهم کرده باشید می‌توان گفت یک سایت مناسب دارید که کاربر در آن از اختیار بالایی در بررسی و خرید محصول برخوردار است. هنگامی که یک کاربر سایت مناسب شما را می بیند از این پس دیگران را نیز با شما مقایسه می‌کند و دفعات بعد در جستجو انتخاب‌های خود را تصفیه کرده و سایت شما را برمی‌گزیند. رکن دوم اعتماد: توضیحات
    علاوه بر اینکه باید در مورد خود محصول توضیحات کامل را بدهید. باید مراحل بعد از سفارش در سایت را هم به مشتری توضیح بدهید. مشتری شما ممکن است بخواهد اطلاعاتی در مورد نحوه ارسال محصول، مالیات و موارد دیگر مرتبط با آن را بداند. می‌توانید امکان محاسبه هزینه ارسال را نیز در سایت خود فراهم آورید. راه دیگر برای کسب اعتماد از طریق توضیحات کامل این است که بخشی در سایت شما باشد که به سوالات متداول پاسخ داده اید. این بخش که اغلب با نام سوالات متداول در سایت‌ها وجود دارد فهرستی از سوالاتی است که بیشتر برای کاربران پیش می‌آید و پاسخ به آن‌ها، بسیاری از نقاط مبهم را رفع می‌کند. ایجاد چنین موردی نه تنها باعث ایجاد اعتماد در کاربران شما می‌شود، بلکه شما را از پاسخ تک‌تک تلفنی و ایمیلی به سوالاتی که مکررا پرسیده می شود نیز بی‌نیاز می‌کند. هنگام ایجاد این بخش هیچ سوالی را بی‌پاسخ نگذارید و به‌ طور مرتب آن‌ها را به‌روزرسانی کنید. رکن سوم اعتماد: سادگی
    پیمایش و دسترسی به اطلاعات چقدر در سایت شما ساده است؟ آیا یافتن مطلب مورد نظر برای کاربر گیج‌کننده نیست؟ سادگی اطلاعات و توضیحات زیاد سایت شما در جذب کاربر و تبدیل آن به خریدار بسیار موثر است. اطلاعات مهم و اصلی را در ابتدای صفحه قرار دهید. به طوری کاربر بتواند فورا آن‌ها را پیدا کند اطلاعات جزئی‌تر در نقاط پایین‌تر صفحه قرار می‌گیرند و اطلاعات خیلی جزئی‌تر باز هم پایین‌تر. بدین ترتیب عکس محصول در ابتدای صفحه قرار می‌گیرد. پس از عکس محصول، توضیحات مربوط به محصول قرار می‌گیرد و سپس اطلاعاتی مانند وزن، اندازه و غیره نمایش داده می‌شود. برای نمایش اطلاعاتی که در محصولات مشترک است (مانند قوانین خرید، نحوه ارسال و غیره) می‌توانید لینکی در ابتدای صفحه تعبیه کنید که به صفحه موردنظر (سوالات متداول) مرتبط می‌شود. ایجاد سادگی می‌بایست در سیستم ثبت سفارش و پرداخت شما هم وجود داشته باشد و کاربر را از ادامه فرآیند خرید منصرف نکند. فرآیند خرید یک محصول از کلیکی که برای آن انتخاب می‌شود تا ثبت آن در سبد خرید، ثبت سفارش و پرداخت می بایست واضح باشد و مشتری را گیج نکند. برخی معتقدند مراحل خرید بهترین محل برای نشان دادن محصولات دیگر به مشتری است به امید آنکه سبد خرید پرتری داشته باشند. در این حالت بهتر است تنها محصولات مرتبط به مشتری پیشنهاد داده شوند و باعث شلوغی صفحات و سردرگمی او در فرایند خرید نشود. پیشنهاد محصولات مرتبط با استفاده از پروفایل و روند خریدهای قبلی کاربر و یا فعالیت های او در سایت انجام می‌شود. از آن جایی که اغلب کاربران در سایت های مختلفی ثبت نام کرده اند و علاقه‌ چندانی به ثبت‌نام مجدد برای خرید یک محصول ندارند، بهتر است امکان خرید برای کاربران بون ثبت نام را نیز فراهم آورید. البته با ایجاد امکاناتی از جمله تخفیف یا اطلاعات اضافی برای کاربران عضو می توانید آن‌ها را به ثبت نام در سایت ترغیب کنید. رکن چهارم اعتماد: پیگیری
    اگر قصد دارید اطلاعاتی از خریداران سایت خود داشته باشید و بعدا آن‌ها را پیگیری کنید ساختن «فهرست خواسته»‌ را فراموش نکنید. این فهرست به کاربران این امکان را می‌دهد که هنگام مرور محصولات سایت برخی علاقه‌مندی‌های خود که هم اکنون قصد خریدشان را ندارند به جای قراردادن در سبد خرید، با یک کلیک در این قسمت ذخیره کنند و بدین ترتیب در مراجعه و خرید بعدی آن‌ها را مدنظر قرار دهند. این روش برای پیگیر خریدار بعد از اولین مراجعه بسیار مفید است. از این فهرست می‌توان برای یادآوری علاقه مندی کاربران به آن‌ها از طریق ایمیل و یا شناخت علاقه مندی‌های دیگر آن‌ها استفاده کرد. رکن پنجم اعتماد: امنیت
    هنگامی که کاربران در حال جستجو و تحقیق در مورد یک محصول هستند به مرحله خرید آن نزدیک شده ولی هنوز کاملا برای آماده نشده‌اند. آن‌ها هنوز دنبال دلیل و نشانه‌ای برای هزینه کردن می‌گردند. یکی از عوامل مهم در اطمینان خاطر مشتری از پرداخت هزینه، برقراری امنیت است. مشتری هنگام پرداخت اطلاعاتی مانند نام، آدرس، شماره تماس و حتی شماره کارت خود را در اختیار شما قرار می دهد و بسیار مهم است که در این مرحله او در سایت شما احساس راحتی و امنیت کند. برای رسیدن به این درجه اعتماد موارد زیر را مدنظر قرار دهید: ◘ یک لینک به صفحه‌ای حاوی توضیحات مربوط به امنیت پرداخت در سایت و پروتکل‌های مورد استفاده در سایت قرار دهید. ◘ اگر از سازمان معتبر خاصی گواهینامه امنیت دارید با لوگو و توضیحات در سایت قرار دهید. ◘ نظرات مشتریان قبلی در مورد محصول را در صفحه قرار دهید. البته دقت کنید که نظراتی که منتشر می‌کنید ساختگی نباشند و با سایت شما منطبق باشند.




    منبع:سایت وب یار

  6. #6

    نقل قول: مراحل طراحی سایت

    ارور پیغام خطا HTTP 500 Internal Server Error
    ارور پیغام خطا HTTP 500 Internal Server Error مشکل یا خطای HTTP 500 Internal Server Error روبرو شده اید. این یکی از خطاهای رایج سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که تازه کارها و حتی برخی از حرفه ای های این حوزه از آن واهمه دارند.
    البته این ترس و واهمه بدترین واکنش به این خطای وردپرس است. قبل از شروع حل این مشکل، یک نفس عمیق بکشید(!) این مشکل نیز مانند سایر مشکلات وردپرس با کمی حوصله برطرف خواهد شد. اگر بدنبال پاسخ سوالات زیر هستید، این مطلب را دنبال کنید؛ چون پاسخ شما اینجاست.
    چرا با خطای internal server error مواجه شده اید؟
    آیا بتازگی وردپرس سایتتان را بروز کرده اید؟آیا سرور وبسایت تان بتازگی جابجا شده و سایتتان از کار افتاده است؟
    خطای internal server error مختص وردپرس نیست و ممکن است هر اتفاقی افتاده باشد. ولی اکثر اوقات ناشی از تغییرات برنامه نویسی و تنظیمات سرور است. اولین مورد در رفع این خطا، تشخیص علت آن است. مثلاً یکی از علتهای بروز خطای داخلی سرور، فایل htaccess و محدودیت حافظه است. اکثر اوقات مشکل در بخش مدیریت وردپرس اتفاق می افتد و بخش کاربری بدستی کار می کند. حال بهتر است مراحل زیر را برای رفع مشکل دنبال کنید.

    بررسی مقدار حافظه اختصاص داده شده به PHP: ارور پیغام خطا HTTP 500 Internal Server Error

    بر خلاف سرعت مناسب لوود سایتهای وردپرسی، این سیستم از میزان بالایی حافظه رم استفاده می کند که گاهی باعث بروز مشکل می شود. خیلی از اوقات این خطا، ناشی از مقدار حافظه php است. پس اولین موردی که باید چک شود میزان حافظه اختصاص داده شده در php.ini است. برای اطلاع از این موضوع کافی است در کنترل پنل هاست خود مقدار حافظه php را بررسی کنید.(اگر کنترل پنل cpanel دارید تصاویر زیر به شما کمک خواهد کرد)


    یک راه ساده برای مطمئن شدن از اینکه، مشکل از کمبود حافظه است؛ تغییر نام پوشه پلاگین در مسیر wp-contents/plugins است. کافیست نام این پوشه را در هاست خود تغییر داده و سپس سایت را بازکنید، اگر سایتتان بالا آمد یعنی مشکل از حافظه است.(احتمالاً) باید میزان حافظه خود را کمی افزایش دهید، بهتر است به این صورت عمل کنید:
    ۱۶MB => 32MB(یعنی اگر حافظه فعلی ۳۲ مگابایت است، حافظه را به ۶۴مگابایت افزایش دهید)
    ۳۲MB => 64MB
    64MB => 128MB
    128MB => 512MB
    روشهای افزایش حافظه:
    ۱- روش ساخت فایل php.ini: اگر موقع ورود به وردپرس و یا آپلود عکس این مشکل پیش می آید.
    – ابتدا فایلی با نام php.ini را در مسیر wp-admin قرار دهید.
    – سپس آنرا جهت ویرایش باز کرده و memory=64MB را داخلش بنویسید.
    – فایل را ذخیره کرده و مجدداً برای ورود یا آپلود عکس اقدام کنید.
    ۲- محدود کردن وردپرس به استفاده از حافظه موجود:
    – فایل wp-config.php را در ویرایشگر باز کنید.
    – این کد را به آن اضافه نمایید.
    define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);
    3- روش دیگر افزایش از طریق تابع ini_set در php است(البته این تابع بدلایل امنیتی، اکثراً غیرفعال است):
    – فایل wp-config.php را باز کرده و این کد را به ابتدای آن اضافه کنید:
    ini_set(‘MEMORY_LIMIT’, ’64M’);
    4- روش آخر هم درخواست از مدیر هاست یا سرور است، معمولاً این آخرین راه حل است که با کمی شانس براحتی مشکل را برطرف می کند.
    بررسی وجود اشکال در فایل .htaccess
    یکی از عمده ترین دلایل ایجاد خطای داخلی سرور در وردپرس، وجود اشکال در فایل .htaccess است. اولین راه تغییر نام این فایل از طریق FTP یا ورود به مدیریت فایل کنترل پنل است. شما باید تمامی فایلهای htaccess را در مسیر اصلی وردپرس، پوشه wp-contents و … تغییر نام دهید.
    اگر با تغییر نام این فایل صفحه اصلی وبسایت شما بالا آمد، باید وارد بخش مدیریت وردپرس خود شده و به منوی Settings » Permalinks (تنظیمات/پیوندهای یکتا) شده و دکمه ذخیره را بزنید تا فایل htaccess مجدداً ساخته شود. حال باید وارد صفحه اصلی و چند پست شده و درستی آدرس ها را بررسی کنید. اگر با خطای ۴۰۴ مواجه شدید باید تنظیمات پیوندها را روی پیش فرض قرار دهید و دوباره سعی کنید.
    اگر مشکل با تغییر نام درست نشد، خواند مطلب را ادامه دهید.
    بررسی مشکل در پلاگین های نصب شده روی وردپرس:
    ممکن است بعد از نصب یا بروزرسانی یک پلاگین(افزونه) وردپرس شما از کار افتاده باشد. باید بفهمید که کدام پلاگین مشکل دارد؛ برای این منظور باید تک تک پلاگین ها را بترتیب فعال/غیرفعال کنید تا مشکل برطرف شود. برای رفع این مشکل چند روش وجود دارد:
    ۱- مانند روش گفته شده در بالا میتوانید با تغییر نام پوشه هر Plugin، آن را غیر فعال کنید.
    ۲- همچنین اگر دسترسی شما به مدیریت وردپرس قطع نشده می توان از آنجا پلاگین ها را غیر فعال کنید.
    ۳- روش دیگر استفاده از دیتابیس است. برای اینکار وارد phpmyadmin شده و جدول wp_options را مشاهده کنید. در ستون option name بدنبال active_plugins بگردید و مقدار یک را در a:1:{} صفر کنید.
    پس از یافتن پلاگین مشکل دار، آنرا بروز کرده و یا مشکل آنرا به نویسنده پلاگین گزارش دهید.
    آپلود مجدد کدهای هسته وردپرس:
    با این روش شما تنها فایهای پوشه wp-admins و wp-includes را مجدداً روی وردپرس آپلود کرده و دوباره سایت را بررسی می کنید.
    در انتها اگر مشکل شما هنوز پابرجا بود، با مدیر هاست یا سرور تماس گرفته و مشکل را با وی درمیان بگذارید. ممکن است مشکل در تنظیمات هاست باشد.
    منبع:سایت وب یار

  7. #7

    نقل قول: مراحل طراحی سایت

    حل مشکل مصرف بالای cpu در سایتهای وردپرس WordPress


    برای حل مشکل مصرف بالای cpu در سایتهای وردپرس WordPressو حل همیشگی صفحه سفید وردپرس

    حل مشکل مصرف بالای cpu در سایتهای وردپرس WordPress speed

    مشکل مصرف بالای cpu و دیدن صفحه سفید برای همه شما مدیران پیش امده است و بارها شده که از طرف هاست مسترشان ، سایتشان مسدود شده است. تمامی مشکلات سی پی یو و گزارش کامل آن در فایل log موجود در پوشه cpu exceed قرار میگیرد که خود این پوشه درون پوشه tmp در ریشه اصلی می باشد.(البته نه همه سایتها – خصوسا سایتهایی که روی share قرار دارند) پس یادتان باشد هر وقت مشکل سی پی یو داشتید ابتدا این فایل را چک کنید.( و اگر نبود از هاست مستر خود تقاضا نمایید که آنرا برای شما ارسال نماید) درون این فایل اکثرا علت مصرف بالای سی پی یو را میتوانید پیدا کنید. این که چه صفحاتی و چه فایل هایی باعث exceed شدن ( تجاوز از حد استاندارد ) می شوند. ** شش دلیل اصلی مصرف بالای سی پی یو توسط ورد پرس : دلیل اول مشکلات ناسازگاری افزونه ها که با حذف افزونه مشکل طرف می شود. اگر مشکل سی پی یو دارید افزونه های خود را چک کنیدتا مطمئن شوید مشکل از کدام افزونه است. دلیل دوم دستکاری درون پوسته ها که با برگرداندن پوسته به حالت پیش فرض مشکل حل می شود. اگر کد ها و حلقه ها به صورت اصولی فراخوانی نشوند یک حلقه بی نهایت پدید می آید که کاملا سی پی رو را میخورد ! پی اگر فردی مبتدی هستید از دستکاری پوسته ها پرهیز کنید. دلیل سوم وجود ایراد دریکی از جدول های دیتا بیس ( post ) می باشد که وردپرس در هر بار خواندن آن جدول فشار زیادی به سی پی یو می آورد. این مشکل را از داخل PHPMyAdmin توسط repair کردن کلیه جدول ها بر طرف نمایید. در اکثر موارد توسط همین روش مشکل حل می شود و اگر حل نشود تقریبا باید تمامی جدول ها را بررسی نمایید. دلیل چهارم اشکال در فایل های اصلی وردپرس مانند index.php و … همیشه از آخرین نسخه وردپرس استفاده نمایید و اگر با فایل های اصلی مشکلی داریدبا جایگزین کردن آن فایل مشکل را حل کنید. دلیل پنجم استفاده از پیوند یکتا در ورد پرس است و شاید تا کنون اصلا به ذهنتان هم خطور نکرده باشد که احتمال دارد پیوند یکتا مشکل ساز شود اما میشود و دلیل آن نیز ایجاد چند خط کد در فایل htaccess. وردپرس است که توسط اکثر هاست ها پشتیبانی نمی شود.
    # BEGIN WordPress RewriteEngine On RewriteBase
    / RewriteCond %{REQUESTFILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . / index.php [L]
    END WordPress
    (راه حل مصرف سی پی یو وردپرس cpu wordpress)در خط دوم این کد ماژول IfModule mod_rewrite.c فراخوانی میشود که این ماژول ظاهرا به دلیل داشتن مشکلات زیاد بر روی سرور نصب نمی شود پس htaccess. حاوی فرامینی است که باعث کراش کردن سرور و مصرف سی پی یو میشود.
    حال چاره چیست ؟
    شما باید از پیوند یکتا یا همان permalink پیش فرض وردپرس استفاده کنید و اگر در فایل htaccess. خود این کد ها را دارید آنها را حذف کنید. اما میرسیم به یک دلیل اصلی که بالاترین مصرف سی پی یو را شامل می شود … دلیل ششم استفاده نا مناسب از برچسب ها یا همان Tag ها می باشد. استفاده از برچسب ها به مقدار زیاد وردپرس را تبدیل به یک سی پی یو خور حسابی میکند ! باور نمیکنید ؟ امتحان کنید ! روی لوکال به یک نوشته ۵۰ تا برچسب بزنید و آن را ببینید. آن نوشته خیلی دیر لود می شود و اگر در این هنگام مصرف سی پی یو توسط mysql را در task manager مشاهده کنید خواهید دید که cpu usage تا ۵۰ % بالا می رود. پس به اندازه کافی به نوشته های خود برچسب بزنید طوری که تعداد آن ها از ۱۵ تجاوز نکند و از درج برچسب های تکراری خود داری کنید. در نهایت به اینجا رسیدم که قبل از هر اقدامی باید ابتدا از هاست خود تقاضای یک log فایل بنمایید (همانگونه که در بالا اشاره شد) تا مشخص کند که واقعا اشکال از کجاست. اگر اشکال از یک پست خاص بود که بعید بنظر می رسد ؛ به احتمال قوی شما روی تعدادی از پلاگینهای خود مشکل دارید . مثلا پلاگین Rating اغلب مشکل لود روی CPU را در زمانیکه تعداد بازدید از یک پست زیاد شود را ایجاد می نماید .پس بهتر است که از پلاگینهای دردسر ساز صرف نظر نمایید . اما اگر گزارش حاکی از وجود مصرف بالای CPU بر روی فایل wp-cron.php قرار داشت؛ اینجاست که داستان چیز دیگری است و لازم است که کمی بیشتر توضیح دهم: زمانیکه شما یک پست جدید ایجاد می نمایید ، موتور وردپرس با استفاده از قابلیت autosave, revisions اقدام به ذخیره خودکار مطلب وارد شده می نماید. حال اگر ببینید که در پست ایجاد شده غلط یا اشتباهی وجود دارد و اقدام به اصلاح مطلب ذخیره شده نمایید ؛ wp-cron.php که در بار نخست اقدام به ارسال ۲ تقاضا برای ذخیره مطلب به سرور نموده بود ، اینک ۸ تقاضا ارسال می کند و اگر خدای ناکرده شما متوجه شوید که باز باید مطلب یاد شده را اصلاح نمایید ؛ تعداد تقاضاهای شما به بیش از ۲۰ تقاضا می رسد که موجب بالا رفتن لود بیش از حد روی CPU می گردد و البته این باگی است که هنوز در نسخه ۲٫۷٫۱ وردپرس وجود دارد. و اما راه چاره: بهترین راه حلی که من یافتم ؛ غیر فعال نمودن عمل autosave, revisions در هنگام ایجاد پست می باشد . برای اینکار ، بهترین روش استفاده از پلاگین : WP-CMS Post Control است . این پلاگین را نصب نموده و قابلیتهای autosave, revisions را غیر فعال نمایید تا مانع از بار گذاری خودکار روی سرور شوید.




    منبع:سایت وب یار

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    11

    نقل قول: مراحل طراحی سایت

    ممنون مطالب مفیدی بود
    http://fiammco.ir

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مراحل طراحی وب سایت با کیک؟
    نوشته شده توسط masoudline در بخش CakePHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1392, 00:46 صبح
  2. سوال: مراحل طراحی سایت
    نوشته شده توسط gama_slv در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 21:27 عصر
  3. سوال: مراحل طراحی یک وب سایت
    نوشته شده توسط hercool در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 10:54 صبح
  4. سوال: مراحل طراحی یک سایت
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 14:44 عصر
  5. مراحل طراحی یک سایت حرفه ای
    نوشته شده توسط worldvomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1388, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •