نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش اطلاعات یکسان از مدل به چند گروه مختلف (کنترلرهای دیگر)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نمایش اطلاعات یکسان از مدل به چند گروه مختلف (کنترلرهای دیگر)

    با سلام

    دوستان من یجای بدجوری گیر کردم و رفته رو مخم

    دارم رو یک پروژه کار میکنم که شامل چند گروه با سطح دسترسی های مختلف می باشد

    توضیح : این یک وب اپلیکشن در سطح سازمان می باشد

    گزوه ها شامل کارفرما ، پیمانکار

    گروه کارفرما حود تقسیم به چند گروه با سطح دسترسی ها مختلف میشه 1- گروهی که دیتا وارد میکنند 2- گروهی که فقط گزارشی ها رو می بینند 3- گروهی که دسترسی کامل دارند

    گروه پیمانکار : سطح دسترسی در حد دیدن گزارشات

    حالا گزارشاتی که افراد پیمانکار می بینند با گزارشی که گروه کارفرما یعنی همون گزینه (2) می بینند غیر از بخش کوچکی دقیقا شبیه هستند

    حالا سوالم اینه برای نشون دادن این گزارش باید دقیقا دوبار کد یکسان در دو متد مختلف در کنترلر بنویسم یا راهکار دیگه ایی هست ؟؟

    کلا زمانیکه قرار هست یکسری اطلاعات یکسان جز یکسری تغییرات کوچیک مثل نشون ندادن چند ستون ، از مدل خونده بشن و به چند گروه مختلف یا در چند کنترلر مختلف استفاده و نشون داده بشه راهکار اصولی چیه ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش اطلاعات یکسان از مدل به چند گروه مختلف (کنترلرهای دیگر)

    والله با توجه به صحبت های شما باید 2 تا view بسازی نه اینکه 2 تا کد کنترلر
    چون نمایش اطلاعات توی ویو انجام میشه نه کنترلر و خوندنشون هم از مدل .... عملا اینجا کنترلر نقش خاصی نداره فقط داده ها رو از مدل میگیره میفلرسته به ویو , مگه اینکه شما کامل توضیح نداده باشی این بخش رو
    اگه تغیرات کمه توی ویو میتونی شرط بزازری که اگه فلان گروه کاربری بود این ضشخص فلان ستون رو نشون نده
    اگرم تغییرات خیلی زیادن 2 تا ویو متفقاوت بساز برای 2 گروه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: نمایش اطلاعات یکسان از مدل به چند گروه مختلف (کنترلرهای دیگر)

    خوب حرف شما صحیح ولی کد نشون دادن ویو کجاست ؟؟؟

    قبول داری که توی action کنترلر هست ، واینکه دو تا صفحه رو نمیشه با یک action نشون داد پس باید دوتا action توی کنترلر و دو تا ویو ساخت

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات یکسان از مدل به چند گروه مختلف (کنترلرهای دیگر)

    به نظرم جواب plague درسته.
    وقتی میخوای ویو رو تو کنترلر فراخوانی کنی با یه شرط چک میکنی کدوم ویو لود شه (اگر تفاوت دو تا فایل view زیاده)
    اگر هم تفاوتشون کمه مثلا یه ستون دو ستون که به نظر من جدول و باید کلا سمت کنترلر بسازی و اونجا هم دیگه موقع foreach و ساخت ارایه جدول کم و زیاد کردن ستون ها کاری نداره
    کدایگنایتر یه جدول html داخلی داره که میتونی باهاش جدولتو بسازی و custom هم بکنی. از گرید ها هم میتونی استفاده کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نمایش اطلاعات یکسان از مدل به چند گروه مختلف (کنترلرهای دیگر)

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    خوب حرف شما صحیح ولی کد نشون دادن ویو کجاست ؟؟؟

    قبول داری که توی action کنترلر هست ، واینکه دو تا صفحه رو نمیشه با یک action نشون داد پس باید دوتا action توی کنترلر و دو تا ویو ساخت
    چرا نشه ؟ توی همون یدونه اکشنت با شرط میتونی ویو رو لود کنی (2 تا رو همزمان که نمیخای نشون بدی یا این هستش یا اون ! )

     if($user_type == 'a' )
    $this-load->view('a-view');
    if($user_type == 'b' )
    $this-load->view('b-view');

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •