نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ از دیتا گرید

  1. #1

    چاپ از دیتا گرید

    سلام من در گزارشگیریم از اکتیو ریپورت 2 استفاده می کنم
    می خوام مواردی که در فرمم جستجو کردم و در دیتا گرید نمایش میده رو توسط اکتیو ریپورت چاپ کنم. این کار رو چطوری میتونم انجام بدم؟
    خیلی تلاش کردم که در دیتا ریپورت تونستم ولی شماره ردیف نداشت و در اکتیو ریپورت شماره ردیف رو تونستم درست کنم فقط نمی تونم چیزهایی که در دیتا گرید نمایش میده رو به اکتیو ریپورت برای چاپ بفرستم؟
    دوستان کمک کنید!!!

  2. #2

    نقل قول: چاپ از دیتا گرید

    سلام دوست عزیز .

    ابتدا از قسمن ابزار کنترل DAO یاDAODataControl1 رو به قسمت Detail اضافه کن. بعدش...

    از این دستور برای اتصال بانک اکسس به اکتیو ریپورت استفاد کنید .
    و نحوه شرط گذاری هم در خط سوم می تونی از دستور selectکمک بگیری

    DAODataControl1.Connect = "Access"
    DAODataControl1.DatabaseName = App.Path & "\Dbase.mdb"
    DAODataControl1.RecordSource = Form1.Adoct1.RecordSource
    نتیجه جستجوی که انجام دادی رو اعمال می کنی به اکتیو ریپورت.
    موفق باشید."
    آخرین ویرایش به وسیله isaac23 : پنج شنبه 05 اسفند 1395 در 07:54 صبح

  3. #3

    نقل قول: چاپ از دیتا گرید

    سلام و ممنون به خاطر پاسخ گویی شما
    نتیجه جستجو رو چه جوری به اکتیو ریپورت اعمال کنم؟
    اید کدی که دادید فقط ارتباط رو با بانک برقرار می کنه.

  4. #4

    نقل قول: چاپ از دیتا گرید

    سلام
    این کدی که دادید رو چندین بار تست کردم ولی همش پیغام میده که خط اول کد شمارو نمی خونه
    عکس پیغام رو براتون فرستادم
    دوستان خواهشا یه کمکی کنید؟
    kb12_error.jpg

  5. #5

    نقل قول: چاپ از دیتا گرید

    کسی نیست مارو راهنمایی کنه

  6. #6

    نقل قول: چاپ از دیتا گرید

    با تشکر از کلیه دوستانی که پست مارو دیدن ولی جواب ندادن
    بنده بلاخره به جواب سوالم رسیدم و برای شما میزارم که شما هم استفاده کنید.
    برای اینکار ابتدا روی دکمه دستور پرینتتون کد زیر رو قرار بدید:
    On Error Resume Next
    Adodc2.Recordset.Close
    Adodc2.Recordset.Open
    Adodc2.Refresh
    Set printpar.ADO1.Recordset = Adodc2
    printpar.Show
    و در قسمت ActiveReport_ReportStart() اکتیو ریپورت خود کد زیر را وارد کنید:
    With ADO1
    .ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\koly.mdb;Persist Security Info=False;JET OLEDB:Database Password=123 "
    .Source = "select * from sampel"
    .Refresh
    End With
    ADO1.Recordset = Form7.Adodc2.Recordset
    ضمناَ فیلد هایی که در گزارشتون طراحی کردید در قسمت دیتا فیلدش نام فیلد مورد نظر در اکسس رو وارد کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •