نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مخفی کردن scrollbar در WebBrowser

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    مخفی کردن scrollbar در WebBrowser

    با سلام
    من از یک WebBrowser استفاده کردم در فرم ولی اسکرول افقی ایجاده میشه می خوام این اسکرول مخفی بشه.
    آیا این امکان پذیر هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: WebBrowser در سی شارپ

    سلام
    این موضوع ربطی به browser نداره
    شما باید کد css که نوشتید رو اصلاح کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: WebBrowser در سی شارپ

    خاصیت ScrollBarsEnabled رو false کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    نقل قول: WebBrowser در سی شارپ

    میدونم، ولی با این کار هم اسکرول عمودی و هم افقی مخفی میشه، من فقط می خوام اسکرول افقی مخفی بشه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    نقل قول: WebBrowser در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط En_MK مشاهده تاپیک
    سلام
    این موضوع ربطی به browser نداره
    شما باید کد css که نوشتید رو اصلاح کنید
    کجای سی شارپ کد css بنویسم من از ابزار WebBrowser که در سی شارپ هست استفاده می کنم. برنامه من تحت ویندوز است نه تحت وب!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مخفی کردن scrollbar در WebBrowser

    وقتی اسکرول افقی دارین

    یعنی عرض صفحه از عرض WebBrowser بیشتره

    شما باید در قسمت کدهای html ، عرض صفحه رو به اندازه عرض WebBrowser تعیین کنید.

    یا اینکه عرض WebBrowser رو بیشتر کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: مخفی کردن scrollbar در WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    شما باید در قسمت کدهای html ، عرض صفحه رو به اندازه عرض WebBrowser تعیین کنید.
    اگه میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار shahryars
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    محل زندگی
    Rio
    پست
    69

    نقل قول: WebBrowser در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hadi88 مشاهده تاپیک
    کجای سی شارپ کد css بنویسم من از ابزار WebBrowser که در سی شارپ هست استفاده می کنم. برنامه من تحت ویندوز است نه تحت وب!
    من CSS کار نکردم اصلا نمیدونم میشه باهاش این کارو کرد یا نه ولی اگر میشه اینجوری میشه توی C#‎‎‎ سی اس اس نوشت


    void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender,
    WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e){
    webBrowser1
    .Document.Body.Style="overflow:hidden";
    }

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مخفی کردن ScrollBar در صفحه وب با CSS
    نوشته شده توسط birtemp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1391, 12:11 عصر
  2. عوض کردن scrollbar در webbrowser
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 17:51 عصر
  3. جابجا کردن ScrollBar در DBGrid؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 04:23 صبح
  4. رنگی کردن کلمات در webbrowser
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1382, 23:35 عصر
  5. اشکال در مخفی کردن برنامه در Task List win XP
    نوشته شده توسط houshmand در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آذر 1382, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •