نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمایی برای ساخت یک کامپایلر ساده

  1. #1

    Post راهنمایی برای ساخت یک کامپایلر ساده

    سلام دوستان

    میخواستم یه کامپایلر ساده بسازم که دستورات زیر را که داخل یک فایل .txt هستشو بشناسه و اونو تبدیل به زبان C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ کنه و خروجیشو بده:
    متن فایل که به عنوان ورودی میخونیم و کامپایل میکنیم:

    کد HTML:
    in a
    in b
    c=a+b
    out c
    ینی ما باید کاری کنیم که کامپایلرمون متنو تحلیل لغوی، معنایی، نحوی کنه و به صورت زیر درش بیاره:
    کد HTML:
    #include <iostream>
    #include <fstream>
    using namespace std;
    int main ()
    {
        int a,b,c;
        cin>>a;
        cin>>b;
        c=a+b;
        cout<<c;
    }
    لطف کنید بگید باید از کجا شروع کنم.
    بسیار سپاسگزارم

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای ساخت یک کامپایلر ساده

    ممنون از راهنمایی‌های جامعتون

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای ساخت یک کامپایلر ساده

    وقتی می گین یه کامپایلر ساده یعنی چقدر ساده؟
    چند تا عملگر رو پشتیبانی کنه؟ (بهت پیشنهاد میکنم از کانتینر set تو C++‎ استفاده کن)
    فایل های هدر رو هم خودش اضافه کنه یا نه؟
    چند تا دستور مثل pow یا printf رو تشخیص بده؟
    اگه قرار باشه مثا مثال بالایی باشه خوب زیاد سخت نمیشه.
    ۱− یه فابل cpp باز کنید.
    ۲- یه سری اطلاعات ثابت مثل تعریف هدر ها رو تعریف main رو در اون بریزید
    ۳- اطلاعات رو خط به خط از html بخونید و از نطر ساختاری بررسیش کنید. اگر مثلا آخرش سمیکالون نداشت خطای کامپایلری بدین و از این جور چیزا
    ۴- سر آخر که همه چیز خوب بود و برنامهتون (از نظر خودتون ) از لحاظ ساختاری درست بود تو فایل مربوطه ذخیرش کنین.
    بعد بدین به کامپایلر اجرا ش کنه. مثلا تو لینوکس با کامپایلر gcc از این دستور استفاده کنین:
    gcc -Wall -o M_program.out your_filename.cpp
    اجرا:
    My_program.out/.

    دو تا توصیه اگه میخوای برنامه نویس C++‎ بشی:
    ۱- همیشه به اینجا سر بزن : http://stackoverflow.com/questions/tagged/c%2b%2b
    ۲- تو سیستم عامل لینوکس برنامه نویسی کن

    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای ساخت یک کامپایلر ساده

    نقل قول نوشته شده توسط m.r226 مشاهده تاپیک
    وقتی می گین یه کامپایلر ساده یعنی چقدر ساده؟
    چند تا عملگر رو پشتیبانی کنه؟ (بهت پیشنهاد میکنم از کانتینر set تو C++‎‎ استفاده کن)
    فایل های هدر رو هم خودش اضافه کنه یا نه؟
    چند تا دستور مثل pow یا printf رو تشخیص بده؟
    اگه قرار باشه مثا مثال بالایی باشه خوب زیاد سخت نمیشه.
    ۱− یه فابل cpp باز کنید.
    ۲- یه سری اطلاعات ثابت مثل تعریف هدر ها رو تعریف main رو در اون بریزید
    ۳- اطلاعات رو خط به خط از html بخونید و از نطر ساختاری بررسیش کنید. اگر مثلا آخرش سمیکالون نداشت خطای کامپایلری بدین و از این جور چیزا
    ۴- سر آخر که همه چیز خوب بود و برنامهتون (از نظر خودتون ) از لحاظ ساختاری درست بود تو فایل مربوطه ذخیرش کنین.
    بعد بدین به کامپایلر اجرا ش کنه. مثلا تو لینوکس با کامپایلر gcc از این دستور استفاده کنین:
    gcc -Wall -o M_program.out your_filename.cpp
    اجرا:
    My_program.out/.

    دو تا توصیه اگه میخوای برنامه نویس C++‎‎ بشی:
    ۱- همیشه به اینجا سر بزن : http://stackoverflow.com/questions/tagged/c%2b%2b
    ۲- تو سیستم عامل لینوکس برنامه نویسی کن

    موفق باشی
    بخاطر راهنماییتون صمیمانه سپاسگزارم
    خیلی کمکم کردید یسری مسائل مبهم حل شد.
    در مورد استفاده از لینوکس و استک‌اورفلو هم کاملا حرفتون درسته و سعی میکنم بیشتر باهاشون کار کنم.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای ساخت یک برنامه ساده
    نوشته شده توسط A.iman در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1393, 12:42 عصر
  2. حرفه ای: راهنمایی برای ساخت یک IDE ساده برای SQLite
    نوشته شده توسط Mousavmousab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 20:21 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 06:52 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 17:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •