نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن رکوردهایی با فیلد متنی مشابه (نه عین هم و تکراری)

  1. #1

    پیدا کردن رکوردهایی با فیلد متنی مشابه (نه عین هم و تکراری)

    سلام.

    من در یکی از جدولهام یه فیلد دارم از نوع NVARCHAR(MAX) که متون طولانی رو توش نگهداری می کنم. حالا می خوام رکوردهایی رو پیدا کنم که مقدار این فیلد در اونها مشابه مقدار همین فیلد در رکوردهای دیگه است. منظورم از مشابهت تکراری بودن و عین هم بودن نیست، بلکه اینه که مثلا مقدار این فیلد بخشی از مقدار همین فیلد در رکورد دیگه باشه یا قوانین دیگه ای برای تشخیص مشابهت دو متن هست.

    اساتید کمک می کنن؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: پیدا کردن رکوردهایی با فیلد متنی مشابه (نه عین هم و تکراری)

    سلام
    اگر میخواید (کل) مقدار این فیلد را در فیلدهای دیگه جستجو کنید از like استفاده می کنیم
    اگر بخواید (قسمتی)مقدار این فیلد را در فیلدهای دیگه جستجو کنید باید مثلا 3 کاراکتر 3کاراکتر بخونید فیلد تون رو ودر فیلدهای دیگه like کنید

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن رکوردهایی با فیلد متنی مشابه (نه عین هم و تکراری)

    نقل قول نوشته شده توسط En_MK مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر میخواید (کل) مقدار این فیلد را در فیلدهای دیگه جستجو کنید از like استفاده می کنیم
    اگر بخواید (قسمتی)مقدار این فیلد را در فیلدهای دیگه جستجو کنید باید مثلا 3 کاراکتر 3کاراکتر بخونید فیلد تون رو ودر فیلدهای دیگه like کنید
    اینو که میدونم باید از Like استفاده کنم داداش، ولی چه جوریشو نمی دونم.

    ببینید ما برای اینکه فیلدهای تکراری رو دربیاریم این کد رو می نویسیم:
    SELECT BookText, COUNT(BookText) FROM T
    GROUP BY BookText
    HAVING COUNT(BookText) > 1


    حالا من می خوام یه چیزی شبیه این بنویسم ولی با توضیحاتی که در پست اول دادم.
    دنبال همچین چیزیم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن رکوردهایی با یک فیلد یکسان و مجموع کمتر از یک عدد
    نوشته شده توسط MY DEAR DELPHI در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 08:32 صبح
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 11:25 صبح
  3. جمع کردن مقادیر یک فیلد متنی با هم
    نوشته شده توسط bani_hashemi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 13:29 عصر
  4. چگونگی پیدا کردن رکوردی با دو شرط(خواهشا فوری)
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 دی 1384, 00:01 صبح
  5. پیدا کردن نوع یک فیلد
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1383, 15:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •