نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش / به جای . در اعداد اعشاری

  1. #1

    نمایش / به جای . در اعداد اعشاری

    سلام.

    من یه فیلد ازتوع float دارم. وقتی از دیتابیس مقدار این فیلد خونده میشه و در این متغیر قرار می گیره.


    public float Tax { get; set; }

    invoice.Tax = float.Parse(record["Tax"].ToString());

    @Html.TextBoxFor(model => model.Tax, new { @class = "form-control text-center", lang = "en" })



    اگه مقدار این فیلد در دیتابیس 2.5 باشه، تو تکست باکس مقدار 2/5 نمایش داده میشه که موقع ثبت اطلاعات هم خطا میده که فرمت عدد ناصحیحه.
    چطور میتونم مقدار 2/5 رو به صورت 2.5 در تکست باکس نمایش بدم؟

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: نمایش / به جای . در اعداد اعشاری

    شما تو Textbox همون 2/5 رو نشون بدید ، موقعی که فرم رو submit میکنید ، مقدارش رو بگیرید و "/" رو با "." Replace کنید :

    string newValue = tax.Replace("/", ".");


    https://www.dotnetperls.com/replace

  3. #3

    نقل قول: نمایش / به جای . در اعداد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    شما تو Textbox همون 2/5 رو نشون بدید ، موقعی که فرم رو submit میکنید ، مقدارش رو بگیرید و "/" رو با "." Replace کنید :

    string newValue = tax.Replace("/", ".");


    https://www.dotnetperls.com/replace
    آخه موقع submit ،خود mvc پیغام میده که فرمتش صحیح نیست. باید / رو با . جایگزین کرد.

    یه template editor ایجاد کردم برای اعداد اعشاری
    آخرین ویرایش به وسیله resident : جمعه 06 اسفند 1395 در 11:00 صبح

  4. #4

    نقل قول: نمایش / به جای . در اعداد اعشاری

    نمایش "/" مربوط به استفاده از culture فارسی است. که شما میتونین با استفاده از numberFormatInfo.NumberDecimalSeparator

    آن را به دلخواه تغییر داده و یا از invariantculture استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل مختصات صفحه نمایش به دکارتی در سی شارپ
    نوشته شده توسط mehran_arshad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1394, 22:53 عصر
  2. جلوگیری از نمایش عدد منفی در اعداد در کادرمتن
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1394, 19:13 عصر
  3. نمايش * به جاي پسورد
    نوشته شده توسط reza-noroozi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 18:56 عصر
  4. سوال: تبدیل عدد به حروف در اعداد منفی در استیمول ریپورت
    نوشته شده توسط ashkan1234 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 15:50 عصر
  5. استفاده از / بجای ، در اعداد اعشاری
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 14:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •