نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: custom actionbar

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار suraty
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    http://narmafzaria.blogfa.com
    پست
    182

    custom actionbar

    سلام،
    برای ایجاد منوی کشویی کناری ( drawer یا sliding menu) آموزشهای انگلیسی زیادی وجود دارد که منویی چپ چین ایجاد می کند. تنها راهنما تنظیم مشخصه gravity با right به جای start است که موجب ظهور منو از سمت راست می شود. اما همچنان toggle در سمت چپ است!
    برای راست چین کردن آن نیز به شکل زیر:
    drawer_menu.xml

    <menu xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:myapp="http://schemas.android.com/apk/res-auto">

    <item
    android:id="@+id/drawer_menu"
    android:icon="@drawable/drawer"
    android:title="drawer"
    myapp:showAsAction="always" />
    </menu>


    و در Drawer.java:

    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
    // Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
    //getMenuInflater().inflate(R.menu.main_menu, menu);
    int menuToUse = R.menu.drawer_menu;
    MenuInflater inflater = getMenuInflater();
    inflater.inflate(menuToUse, menu);

    return super.onCreateOptionsMenu(menu);
    }


    اما همچنان وقتی آیکن هایی به آیتم های منوی کشویی نسبت می دهم در سمت چپ آن آیتم ها قرار می گیرد. تنها راهی که در سایت های مختلف یافتم در فایل manifest گزینه rtl را true بگذاریم که موجب راست چین شدن کل نرم افزار میشود که چندان مطلوب نیست.
    راه کار دیگری وجود دارد؟
    هم اکنون برای افزودن مثلا یک ذره بین به عنوان جستجو در سمت راست actionbar چه راه حلی وجود دارد؟
    ممنون میشوم اگر راهنماییم نمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار suraty
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    http://narmafzaria.blogfa.com
    پست
    182

    نقل قول: custom actionbar

    طراحی، تقریبا چنین شکلی:
    8qnhqdq3.gif
    دکمه تنظیمات راست، منوی کشویی از راست باز شه، آیتم هاش راست چین و آیکن کنار آیتم ها در سمت راست متن. عنوان وسط، دکمه جستجو چپ....
    یعنی میشه؟؟

    اصلا راههایی که تا اینجا رفتم درست بود؟ لازم بود؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله suraty : جمعه 06 اسفند 1395 در 17:05 عصر

تاپیک های مشابه

  1. Customize Toolbox
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1383, 14:03 عصر
  2. custom messageboxbutton
    نوشته شده توسط ghabr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1383, 04:07 صبح
  3. obtain custome properties
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1382, 11:08 صبح
  4. using custom controls in data grid
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1382, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •