نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیدا کردن کاربر در اکشن دوم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    Question پیدا کردن کاربر در اکشن دوم

    سلام
    من در برنامم می خوام ایمیل و شماره همراه رو از کاربر بگیرم و ثبت نام اولیه رو انجام بدم . کاربر بعد از وارد کردن ایمیل و شماره همراه و همچنین تکمیل کپچا در فرم روی دکمه ثبت میزنه و به فرم دوم هدایت میشه . فرم دوم فقط یک ورودی دارد که باید یه کد 4 رقمی که به ایمیل یا شماره همراه طرف فرستاده شده رو وارد این قسمت کنه تا بعد از چک کردن کد مراحل بعدی انجام بشه . حالا مشکل من اینه که در فرم دوم کد وارد شده رو چک کنم تا در صورت درست بودن به مرحله بعد بره ولی از فرم اول داده هایی که کاربر وارد کرده بوده رو لازم دارم تا بتونم کاربر رو پیدا کنم و با یک مقایسه ورودی فرم دوم رو چک کنم ولی در فرم دوم نمی تونم طرف تو فرم اول رو پیدا کنم لطفا یه راهنمایی بفرمائید باید چه کنم . با تشکر
    قسمت کنترلر- اکشن اول
     public ActionResult PrimaryRegister()
    {
    return View();
    }
    [HttpPost]
    public ActionResult PrimaryRegister(PrimaryRegister model)
    {

    // Code for validating the CAPTCHA
    if (this.IsCaptchaValid("Captcha is not valid"))
    {
    //Make random number
    Entity db = new Entity();
    Random RND = new Random();

    PrimaryRegister rec = new PrimaryRegister
    {

    Mobile = model.Mobile,
    Email = model.Email,
    CodeReg = RND.Next(1000, 9999).ToString()
    };
    TempData["TempReg"] = rec.CodeReg;
    TempData["DataEmail"] = rec.Email;
    db.PrimaryRegisters.Add(rec);
    db.SaveChanges();

    // Send Mail - E-mail activation code

    MailMessage mail = new MailMessage();
    mail.To.Add(model.Email);
    mail.From = new MailAddress("i.jalali88@gmail.com");
    mail.Subject = "کد فعال سازی حساب کاربری";
    string BodyF = "<p>Email From: {0}</p><p>Email To:({1})</p><p>Message:</p><p>{2}</p>";
    mail.Body = string.Format(BodyF, "i.jalali88@gmail.com", rec.Email, rec.CodeReg);
    // mail.Body = Body;
    mail.IsBodyHtml = true;
    SmtpClient smtp = new SmtpClient();
    smtp.Host = "smtp.gmail.com";
    smtp.Port = 587;
    smtp.UseDefaultCredentials = false;
    smtp.Credentials = new System.Net.NetworkCredential
    ("i.jalali88@gmail.com", "000000");// Enter seders User name and password
    smtp.EnableSsl = true;
    smtp.Send(mail);



    return RedirectToAction("Valid");
    }

    ViewBag.ErrMessage = "Error: captcha is not valid.";
    return View();
    }


    قسمت کنترلر - اکشن دوم
     public ActionResult Valid()
    {
    return View();
    }
    [HttpPost]
    public ActionResult Valid(PrimaryRegister MR)
    {
    Entity db = new Entity();
    string DataReg = TempData["TempReg"].ToString();
    string DataEmail = TempData["DataEmail"].ToString();
    var record = db.PrimaryRegisters.Where(x => x.Email == DataEmail).Single();
    if (DataEmail != null )
    {

    if (record.CodeReg == MR.CodeReg)
    {
    return RedirectToAction("PassAccount");
    }
    else
    {
    ViewBag.ErrMessage = "کد وارد شده همخوانی ندارد لطفا کد صحیح را وارد نمائید.";
    }
    }
    return View();
    }

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن کاربر در اکشن دوم

    سوالتون واضح نیست .
    اگر منظورتون انتقال اطلاعات از یک اکشن به اکشن دیگه ای هستش ، این تاپیک کمکتون میکنه : https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%DA%AF%D8%B1

    همچنین میتونید از روش استفاده شده برای پاس دادن ReturnUrl در AccountController پیشفرض در Identity استفاده کنید .

تاپیک های مشابه

  1. الگوریتم پیدا کردن دور در گراف؟
    نوشته شده توسط amir_narmafzar در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 23:19 عصر
  2. پیدا کردن button در یک پنجره ای که هندل آن داده شده است
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:38 صبح
  3. پیدا کردن کاربر از طریق اینترنت در صورت اتصال
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 16:23 عصر
  4. پیدا کردن فایل در مسیری مشخص
    نوشته شده توسط ILOVEVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 12:12 عصر
  5. پیدا کردن رمز در فایلهای mdb
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1383, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •