نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Update فایل های CSV

  1. #1

    Question Update فایل های CSV

    سلام
    من با استفاده از کدهای زیر اطلاعات فایل CSV رو داخل دیتا گرید نمایش میدم:

        
    Private Sub frmMain_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim sr As New IO.StreamReader("C:\Data.csv")
    Dim dt As New DataTable
    Dim newline() As String = sr.ReadLine.Split(","c)
    dt.Columns.AddRange({New DataColumn(newline(0)),
    New DataColumn(newline(1)),
    New DataColumn(newline(2))})
    While (Not sr.EndOfStream)
    newline = sr.ReadLine.Split(","c)
    Dim newrow As DataRow = dt.NewRow
    newrow.ItemArray = {newline(0), newline(1), newline(2)}
    dt.Rows.Add(newrow)
    End While
    dgView.DataSource = dt
    End Sub


    و با استفاده از کد زیر میخوام اونو تغییر بدم؛ ولی پیغام میده: "The process cannot access the file 'C:\Data.csv' because it is being used by another process.
    و نمیتونم تغییراتو ذخیره کنم.
    از چه راهی میتونم فایل های CSV رو جستجو و ویرایش کنم ؟

    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim iRow As Integer = GridView1.GetSelectedRows(0)
    Dim lines() As String = IO.File.ReadAllLines("C:\Data.csv")
    lines(iRow) = lines(iRow).Replace("Value", "OK")
    IO.File.WriteAllLines("C:\Data.csv", lines)
    End Sub



    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201

    نقل قول: Update فایل های CSV

    احتمالا اگر sr رو خالی کنید درست بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با فایل های CSV
    نوشته شده توسط boveiryghasem در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1394, 09:54 صبح
  2. Update فایل های اضافه شده به برنامه اندروید از طریق link
    نوشته شده توسط NSafavi در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1394, 14:15 عصر
  3. update فایل های باینری
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 10:33 صبح
  4. جستجو در فایل های متنی با پسوند csv
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1382, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •