نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی استفاده از کلاس منو در پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    چگونگی استفاده از کلاس منو در پروژه

    سلام
    دوستان یک کلاس برای ساخت منو از دیتابیس نوشتم حالا نمیدونم چطوری باید از اون استفاده کنم ؟؟؟

    توی کنترلر توی هر اکشن بیام و کلاس رو اجرا کنم و نتیجه رو به ویو ارسال کنم ؟؟؟ که این شکل جالبی نداره چون باید کد ساختن کلاس به ازای هر اکشن نوشته بشه



    این یک نمونه از اکشن های کنترلر هست تا قبل از این یک فایل استاتیک واسه منو داشتم و توی پوشه template بود اونو استفاده میکردم
    الان منوهامو داینامیک بر اساس دیتابیس نوشتم فقط موندم چطوری ازش استفاده کنم





    public function add()
    {
    $query = $this->unit_model->get_unit();

    $data['unit'] = $query;



    $this->view('templates/header');
    $this->view('templates/menu');
    $this->view('line/add',$data);
    $this->view('templates/footer',['js'=>array('function']);
    }




  2. #2

    نقل قول: چگونگی استفاده از کلاس منو در پروژه

    کدت اشتباهه برای فرا خوانی view
    		$this->load->view('line/add',$data);

    برای ویو میتوی از تمپلیت انجین های دیگه استفاده کنی که خیلی قویتره و نیازی نیست هربار هدر فوتر تو کنترلر فراخوانی کنی. تو همین فروم بگردی تاپیک هاش هست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: چگونگی استفاده از کلاس منو در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط numberone1 مشاهده تاپیک
    کدت اشتباهه برای فرا خوانی view
            $this->load->view('line/add',$data);

    برای ویو میتوی از تمپلیت انجین های دیگه استفاده کنی که خیلی قویتره و نیازی نیست هربار هدر فوتر تو کنترلر فراخوانی کنی. تو همین فروم بگردی تاپیک هاش هست


    چه اشتباهی ؟؟؟
    تمپلت انجین پیشنهادی هست و حتما ملزم به استفاده از اون نیستی و چون اینکه از تمپلت انجین استفاده نشده دلیل به اشتباهی کد باشه

  4. #4

    نقل قول: چگونگی استفاده از کلاس منو در پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    چه اشتباهی ؟؟؟
    تمپلت انجین پیشنهادی هست و حتما ملزم به استفاده از اون نیستی و چون اینکه از تمپلت انجین استفاده نشده دلیل به اشتباهی کد باشه
    متوجه منظورم نشدی دوست عزیز
    نوشتم کدت اشتباهه زیرش سینتکس درست برای لود view رو نوشتم. سینتکست اشتباهه.
    راهنمای فراخوانی view
    قسمت دوم پیشنهاد بود و ربطی به قسمت اول جوابم نداشت. مزیت استفاده از تمپلیت انجین include کردن منو ها و هدر و فوتر تو تمپلیت اصلی هست که مشکل شما رو حل میکنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1392, 11:19 صبح
  2. چگونگی استفاده از کلاس در برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط rexi1r در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 08:14 صبح
  3. چگونگی استفاده از نمای گرافیکی در برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:44 عصر
  4. چگونگی استفاده از گزینه role در web.config
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •