نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب چند ردیف از vsflex

  1. #1

    انتخاب چند ردیف از vsflex

    سلام
    چطور میشه تعدادی از سطرها که انتخاب کرد و عملی رو فقط روی اون چندتا سطر انتخابی انجام داد
    مثلا من سطرهای 5 تا 8 رو انتخاب کنم و حذف کنم

  2. #2

    نقل قول: انتخاب چند ردیف از vsflex

    خاصیت Selection Mode رو روی گزینه 3 یا آخری تنظیم کن بعد یا نگه داشتن کنترل روی کیبورد می تونی سطر های که نیاز داری رو انتخاب کنی .

    این برای انتخاب سطر ها هست...

    البته راههای بهتری هم هست که می تونی اعمال کنید.Untitled.jpg

  3. #3

    نقل قول: انتخاب چند ردیف از vsflex

    ممنون اما فکرکنم نتونسته باشم منظورمو برسونم
    یه بار دیگه جوری دیگه میگم
    من باید انتخاب چندتایی مشکلی ندارم مثلا عکس زیر روببنید
    download.png
    مثلا اگر بخواییم کدی بزنیم که اون ردیف هایی که انتخاب شده اند(فقط همونا) حذف بشن باید چیکار کرد.

  4. #4

    نقل قول: انتخاب چند ردیف از vsflex

    فکر کنم این کارت رو راه بندازه.

    With VSFlexGrid1

    Dim i%

    For i = 0 To .Rows - 1

    If Val(.TextMatrix(i, 1)) = -1 Then

    MsgBox i

    'remove code here

    End If

    Next

    End With

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 22:13 عصر
  2. انتخاب چند آیتم از کامبوباکس
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1387, 15:25 عصر
  3. کمک انتخاب یک ردیف از دیتا گرید
    نوشته شده توسط hamedgadiri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1385, 16:08 عصر
  4. انتخاب چند قسمت از یک query?
    نوشته شده توسط V60 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 19:14 عصر
  5. انتخاب چند رکورد از DBGrid
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 06:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •