نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    Question نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    با سلام خدمت دوستان
    برنامه مالیات حقوق سازمان امور مالیاتی در نسخه جدید آن 3 فایل تکس را از موئدیان مالیاتی به صورت تکس میگیرد. البته برای کنترل اطلاعات شما میتوانید این فایلها که ساختار مشخصی دارد را در برنامه شخصی خود ایجاد و آنها را در برنامه آن سازمان مالیاتی تست و کنترل کنید. تمام فرایند مورد نظر را در برنامه شخصی تولید و 3 فایل تکس مورد نظر را نوت پد ویندوز7 بدرستی نمایش میدهد . ولی در برنامه سازمان مالیاتی فایلی که اسامی کارکنان را نمایش میدهد به صورت علامت شبیه لوزی نشان داده میشود. البته خود برنامه سازمان مالیاتی ایرادی به ساختار و یا اطلاعات فایلها نمیگیرد.( برنامه آنها طوری تهیه شده که اگر مشکلی در آنها فایلها موجود باشد ، موارد مورد اشکال در تب بعدی نمایش داده میشود). سئوال این است که برنامه با xe4 و در محیط ویندوز 7 تهیه و کامپایل شده که هر اینها یونیکد میباشند(البته بانک اکسس بکار رفته فرمت Acsses2000 میباشد) پس چرا باز هم مشکل ناسازگاری فارسی پیش میآید؟این مشکل چگونه قابل رفع میباشد؟ متشکرمUntitled.png
    البته فایل اکسس آنها نسخه 2002-20003 میباشد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    اون فایل های txt را با enconding های مختلف ذخیره و در برنامه مالیات تست کنید ببینید در کدوم حالت برنامه مالیات درست نمایش می دهد بعد که encoding مورد نظر را پیدا کردید طبق همون از برنامتون خروجی بگیرید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nic مشاهده تاپیک
    اون فایل های txt را با enconding های مختلف ذخیره و در برنامه مالیات تست کنید ببینید در کدوم حالت برنامه مالیات درست نمایش می دهد بعد که encoding مورد نظر را پیدا کردید طبق همون از برنامتون خروجی بگیرید .
    با سلام
    من تجربه ای در رابطه enconding ندارم. در صورت امکان یک نمونه ارائه بفرمائید . متشکرم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    اون فایل txt نهایی را در یک ادیتوری مثل ++Notepad باز کنید (منوی encoding اختصاصی داره) و با encoding های مختلف ذخیره و با نرم افزار مالیات باز کنید ببنید در کدوم حالت نمایش صحیح اطلاعات را دارید .
    با encoding های زیر تست کنید :
    UTF8
    UTF8 Without BOM
    ANSI
    Windows-1256

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    با سلام
    با تشکر از جناب hamid-nic که با راهنمایی های موثر باعث حل مسئله شد. مشخص شد که فایلهای تولیدی در برنامه از نوع
    ANSI بوده که همین باعث ایجاد مشکل شده بود. اما همچنان سئوال باقیست که با توجه به پشتیبانی کامل xe4 و ویندوز 7 از یونی کد باز هم فایلهای متنی خروجی برنامه به صورت ANSI میباشد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    خواهش میکنم
    xe4 با یونیکد مشکل نداره اما در ایجاد فایل خروجی باید بررسی بیشتری انجام بشه . اگر امکان داره نمونه کد ایجاد کننده فایل خروجی را بزارید .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    با سلام و تشکر
    نمونه کد مورد استفاده به شرح ضمیمه میباشد. البته 2 خط آخر را با راهنمایی جنابعالی به آن اضافه نمودم و مشکل حل شد. ولی من به دنبال علت این مسئله میگردم تا رفع ابهام شود. متشکرم
    FileName:='WK'+IntToStr(spnSalTax.Value)+cbbMahTax .Value+'.TXT';
    AssignFile(txt, FileName);
    Rewrite(txt);
    strMatn:=qryKholaseListTaxSal.AsString+','+
    qryKholaseListTaxMah.AsString+','+
    qryKholaseListTaxBdhiMaliyatiMahJari.AsString+','+
    qryKholaseListTaxBdhiMaliyatiMahGhabl.AsString+',' +
    qryKholaseListTaxTarikhDaftarRoznameh.AsString+',' +
    qryKholaseListTaxNoaPardakht.AsString+','+
    qryKholaseListTaxSeryalChek.AsString+','+
    qryKholaseListTaxTarikhChek.AsString+','+
    qryKholaseListTaxCodNamBank.AsString+','+
    qryKholaseListTaxNamShobehBank.AsString+','+
    qryKholaseListTaxShomarHesabBank.AsString+','+
    qryKholaseListTaxMablaghPardakht.AsString+','+
    qryKholaseListTaxTarikhPardakhtKhazaneh.AsString+' ,'+
    qryKholaseListTaxMablaghPardakhtKhazaneh.AsString;
    WriteLn(txt,strMatn);
    CloseFile(txt);
    edtFileKholaseList.lines.loadfromfile(FileName);
    edtFileKholaseList.Lines.SaveToFile(FileName,TEnco ding.UTF8);

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نمایش غلط رشته در برنامه سازمان امور مالیاتی

    از دلفی xe2 به تابع AssignFile یک پارامتر codepage اضافه شده که می تونید در حین ساختن متن با کد پیج مورد نظر در اون بنویسید به این شکل :

    AssignFile (F, ' Test.txt ', CP_UTF8);


    اما راه بهتر دیگه استفاده از TStreamWriter هست به این شکل :

    var
    Writer : TStreamWriter;
    begin
    Writer := TStreamWriter.Create('testing123', false, TEncoding.UTF8); //
    try
    Writer.WriteLine(AUnicodeString);
    finally
    Writer.Free;
    end;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. ورودی html و نمایش صفحه html در برنامه ؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 09:31 صبح
  2. نمایش دمای محیط در برنامه
    نوشته شده توسط fardayeazad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 01:09 صبح
  3. نمایش یک عکس در برنامه اسمبلی
    نوشته شده توسط Younes در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 09:41 صبح
  4. مشکل در نمایش ناقص رشته در DBMemo
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 08:14 صبح
  5. عدم نمایش فونتهای موجود در برنامه در کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط eniak.master در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •