نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: laravel and codeigniter Model

  1. #1

    Question laravel and codeigniter Model

    سلام
    من با کد ایگنایتر اشنایی دارم اما لاراول را سخت درک میکنم مخصوصا در model در ci ما یه ورودی به تابع از کلاس مدل ورودی میدادیم و به دیتابیس query میزدیم میریختیم داخل ارایه و return میکردیم اما در لاراول انگار کار خاصی نمیکنیم.
    کسی میتونه نقش مدل رو در لاراول توضیح بده یا تفاوتشو با فریم وورکای دیگه بگه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: laravel and codeigniter Model

    لاراول هم مثل CI و سایر فریمورکها از الگوی MVC استفاده میکنه و مفهوم مدل توی همشون یکی هست حالا نحوه استفاده ازش به syntax اون فریمورک مربوطه دیگه نمیدونم کجاش مشکلی دارید تو کدایگنایتر اینجوری مثلا دیتا رو میگیرید:

    //CodeIgniter
    $this->load->model('blog');
    $data['query'] = $this->blog->get_last_ten_entries();


    //Laravel
    $blog = new Blog;
    $result = $blog->get_last_ten_entries();

  3. #3

    نقل قول: laravel and codeigniter Model



    //CodeIgniter

    $this->load->model('blog');

    $data['query'] = $this->blog->get_last_ten_entries();





    //Laravel

    $blog = new Blog;

    $result = $blog->get_last_ten_entries();
    سلام این چیزی که شما گفتید چیزیه که ما از مدل ساخته شده استفاده کردیم .
    بیشتر سوال من در مورد نحوه پیاده سازی خود مدل هست مثلا بدنه تابع
    get_last_ten_entries() رو بخاییم بنویسیم در ci قشنگ query میزنیم اما در لاراول خیلی مبهمه برام پیاده سازی هایی که میبینم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: laravel and codeigniter Model

    لاراول مثل خیلی فریم ورک های دیگه یه چیزی داره به اسم ORM که کدایگنایتر نداره برای اینه که متفاوته (سرچ کن ببین چیه )
    مدل ها وصل هستن به کلاس ORM و از اون قدرت میگیرن
    در کل کار مدل ارتباط با دیتبایس هستش حالا خوندن از دیتابیس باشه یا نوشتن یا ....
    در کل لاراول کار رو ساده تر و کدنویسی رو کم تر و واضح تر کرده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: laravel and codeigniter Model

    لاراول هم مثل CI دارای query builder هست و میتونید به همان صورت کوئری بزنید ولی خب ORM قدرت خیلی بیشتری داره و کارتون رو راحت تر هم میکنه

  6. #6

    نقل قول: laravel and codeigniter Model

    سلام
    حدود چند هفته پیش من 2 سال کداگنایتر کار میکردم که الان آمدم سمت لاراول
    در اوایل یادگیری لاراول هنگ کردم ( تو قسمت model ) .
    اما بعد چندی متوجه شدم مسئله رو سخت گرفتم
    خیلی راحت میشه باهاش ارتباط برقرار کرد

    یه مثال ساده بگم
    مثلا توی کداگنایتر میخواستی یه insert انجام بدی بایستی تو مدل کد می نوشتی و توی کنترلر هم صداش میزدی و مقدار رو میفرستادی
    اما توی لاراول فقط model رو ایجاد میکنی و نام جدول رو به مدل میدی و توی کنترلر مدل رو use میکنی و بعد با چندین روش می تونی insert کنی که لاراول دست برنامه نویس رو باز میکنه .
    مثلا

    User::create($request->input());


    به همین راحتی

تاپیک های مشابه

  1. گیجی پس از مهاجرت از Codeigniter به Laravel
    نوشته شده توسط rostamiani در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1394, 09:02 صبح
  2. Model and View Model
    نوشته شده توسط alireza_rashvand در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 11:41 صبح
  3. MVC and MOdel
    نوشته شده توسط Future در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 شهریور 1389, 16:08 عصر
  4. report builder and reporting model
    نوشته شده توسط ساراساراسارا در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 15:44 عصر
  5. C#‎ Code to UML Model and vice versa
    نوشته شده توسط omid_Ahmadi در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 10:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •