نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

  1. #1

    تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    سلام اساتید
    این سایت رو ملاحظه کنید لطفا

    http://www.qomtakhfif.com/

    میخام در حالت موبایل که در هر سطر یک تخفیف نشون داده میشه ، تخفیف عریض تر شه به اندازه کل صفحه (از لحاظ چپ و راست)

    یعنی این :

    2.jpg


    به این تبدیل شود :

    3.jpg


    css :


    @font-face {	font-family: 'BYekan';
    src: url(fonts/BYekan.woff) format('woff');

    }

    .farsdesigner-com-main { width:100%; margin:0}

    .farsdesigner-com-box {background-color:#c99045; width:235px;text-decoration:none;padding-bottom:10px;display: inline-block; margin-top:5px; margin-left:5px; margin-right:5px;margin-bottom:5px;text-align:center}

    .farsdesigner-com-box h3 {color:#FFFFFF; font-family:BYekan; font-size:19px; padding-top:20px;margin-bottom:8px}

    .farsdesigner-com-box ul {font-family:BYekan;list-style:none; margin:0 11px 0 0 }

    .farsdesigner-com-box img {margin:1px 0 0 0; padding:0 0 0 0;}

    .farsdesigner-com-box ul li {text-align:right;width:211px; height:27px}

    .farsdesigner-com-box ul li p {background-color:#805a29; color:#fff; margin:1px 0 0 0; padding:0 0 0 0; line-height:25px;font-size:17px;}

    .farsdesigner-com-box ul li p:hover {background-color:#ceb525}

    .farsdesigner-com-kharid a {text-decoration:none; color:#805a29; background-color:#f1d52e; font-size:20px; font-family:BYekan; width:211px; line-height:55px; margin-top:10px; margin-right:auto; margin-left:auto; border-bottom:medium solid ; border-color:#b39f25; transition:all 0.5s; cursor: pointer; outline: none; display: inline-block;}
    .farsdesigner-com-kharid a:hover {border-color:#9900FF}
    آخرین ویرایش به وسیله prg_mail : سه شنبه 10 اسفند 1395 در 17:40 عصر

  2. #2

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    برای اینکار باید از دستورات مدیا اسکرین استفاده کنید.
    کلاس farsdesigner-com-box رو برای عرض صفحه نمایش های مختلف سفارشی سازی کنید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    نقل قول نوشته شده توسط lovephp مشاهده تاپیک
    برای اینکار باید از دستورات مدیا اسکرین استفاده کنید.
    کلاس farsdesigner-com-box رو برای عرض صفحه نمایش های مختلف سفارشی سازی کنید.

    ضمن تشکر از وقتی ک برای من گذاشتید
    متاسفانه من در ضمیمه سی اس اس اطلاع چندانی ندارم میشه راهنماییم کنید

    البته یک استایل اصلی هم دارم کو توش دستورات مدیا اسکرین هست اما برای سایر قسمتهای سایته

    فکر کنم
    farsdesigner-com-box رو باید در اون ها قرار بدم اما چجوری

  4. #4

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    کسی کمک نمیکنه ؟

  5. #5

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    متاسفانه من در ضمیمه سی اس اس اطلاع چندانی ندارم میشه راهنماییم کنید
    سلام دوست عزیز...توی انجمن بچه ها میتونن شمارو راهنمایی کنن..یعنی بهتون راه رو نشون بدن...وقتی شما سی اس اس بلد نباشین چجوری میشه راه نشون داد یا راهنمایی کرد؟

    به نظرم بهتره که سی اس اس خودتون رو قوی تر کنید..چون اینجوری به نتیجه نمیرسید
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    با تشکر یه تیکه کدی هم به من بدن من سر نخ دستم بیاد بقیشو خودم میرم.

  7. #7

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    ضمن تبریک سال نو

    یک کمکی کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    بوت استرپ کارتون رو راه میاندازه
    توی نت بگرد کلی آموزش فارسی و انگلیسی رایگان وجود داره

  9. #9

    نقل قول: تغییر عرض بلوک ریسپانسیو

    با تشکر بدون اون نمیشه ؟ نمیخام واسه این یک کار بوت استپ لود ش رو سایت

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تغییر عرض فرم
    نوشته شده توسط hojjatcroos در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 06:35 صبح
  2. سوال: تغییر عرض سطر DBgrid
    نوشته شده توسط acilios در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1387, 10:07 صبح
  3. تغییر عرض ستونهای DBGrid
    نوشته شده توسط SADAF در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 19:46 عصر
  4. تغییر عرض رکورد ها در دیتا گرید
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 06:43 صبح
  5. پیشنهاد تغییر رنگ بلوک کد
    نوشته شده توسط Delphi KDE در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 23 بهمن 1382, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •