نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: EhLib 9.0.34 Professional

  1. #1

    Question EhLib 9.0.34 Professional

    سلام دوستان
    من در یک برنامه از کامپیوننت های EhLib 9.0.34 Professional فقط کامپوننت DBGridEh1 و MemTableEh1 استفاده می کنم.
    کامپوننت DBGridEh1 که اصلا مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه فقط برای قسمت گروه بندی باید از کامپوننت MemTableEh1 استفاده کنم که بعد از استفاده از این کامپوننت بعد وقتی می خواهم ADOTable1 داخلش مشخص کنم هنگ میکند لازم به ذکر می باشد جدول ADOTable1 حدود 100 تا فیلد دارد؛ یعنی وقتی تعداد فیلد های یک جدول بالا باشد کامپوننت MemTableEh1 هنگ میکند و دلفی بسته می شود.

    دوستان خواهش می کنم در این خصوص بنده راهنمایی بفرمایید، با تشکر فراوان.


  2. #2

    نقل قول: EhLib 9.0.34 Professional

    دوستان چرا مجموعه کامپوننت های EhLib 9.0.34 Professional خیلی خیلی کند هستند یعنی وقتی تعداد فیلد ها و رکورد ها زیاد باشد برنامه به کندی کار می کند؟؟؟؟؟؟
    اگه این طوری باشه که اصلا بدرد نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


تاپیک های مشابه

  1. احتیاج به BCGControlBar Library Professional Edition 6.74
    نوشته شده توسط C++‎Lover در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 17:12 عصر
  2. PEBrowse Professional Interactive
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 00:48 صبح
  3. درخواست کتاب Professional .NET Network Programming
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1382, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •