نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اعمال فیلتر بین دو تاریخ

  1. #1

    اعمال فیلتر بین دو تاریخ

    با سلام و خسته نباشید
    با نرم افزار VB.Net یک برنامه ساده نوشتم که میخام بین دو تاریخ اعمال فیلتر کنم اما یک فیلد تاریخ دارم
    چطور باید این کار رو انجام بدم
    کد پایین رو در یک باتون جهت اعمال فیلتر می نویسم
    Dim con As SqlConnection
    Dim adap As SqlDataAdapter
    Dim ds As New DataSet()
    Dim d As String

    con = New SqlConnection("Data Source=(Local);database=Koloche;Integrated Security=True")
    d = "select * from Sabt where Date like '" & TxtSdate.Text & "%'"
    adap = New SqlDataAdapter(d, con)
    adap.Fill(ds, "Sabt")
    dg1.DataSource = ds.Tables("Sabt")
    con.Close()

    چطور این کار رو انجام بدم که در دیتا گرید هم نمایش بده
    با تشکر
    خیلی ضرورییه

  2. #2

    نقل قول: اعمال فیلتر بین دو تاریخ

    select * from Sabt where Date BETWEEN N'& TEXT1 &' AND N'& TEXT2 &&' 

  3. #3
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: اعمال فیلتر بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط designerspars مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید
    با نرم افزار VB.Net یک برنامه ساده نوشتم که میخام بین دو تاریخ اعمال فیلتر کنم اما یک فیلد تاریخ دارم
    چطور باید این کار رو انجام بدم
    کد پایین رو در یک باتون جهت اعمال فیلتر می نویسم
    Dim con As SqlConnection
    Dim adap As SqlDataAdapter
    Dim ds As New DataSet()
    Dim d As String

    con = New SqlConnection("Data Source=(Local);database=Koloche;Integrated Security=True")
    d = "select * from Sabt where Date like '" & TxtSdate.Text & "%'"
    adap = New SqlDataAdapter(d, con)
    adap.Fill(ds, "Sabt")
    dg1.DataSource = ds.Tables("Sabt")
    con.Close()

    چطور این کار رو انجام بدم که در دیتا گرید هم نمایش بده
    با تشکر
    خیلی ضرورییه
    سلام دوست عزیز

    ضمن تائید پست 2# و تشکر از جناب hrj1981 .. اینم کد مربوطه:

        Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

    Dim Str As String = "SELECT * FROM Sabt WHERE [Date] BETWEEN N'" & txtSDate.Text & "' AND N'" & txtEDate.Text & "'"
    Dim Con As New SqlConnection("Data Source=(Local); Database=Koloche; Integrated Security=True")
    Dim DA As New SqlDataAdapter(str, Con)
    Dim DT As New DataTable()

    DA.Fill(DT)
    Dgv1.DataSource = DT
    Con.Close()

    End Sub

    پیشنهاد میکنم که در نامگذاری فیلدها بیشتر دقت کنید ... مثلاً نامگذاری فیلد تاریخ .. بنام Date اشتباه میباشد .. برای اینکه تشابه اسمی با تابع Date در T-SQL دارد.

    اگر هم بنا بر دلایلی مجبور به اینکار شُدید .. هنگام فراخوانی .. نام فیلد را مابین [FieldName] قرار دهید. مثال:
    SELECT [Date] FROM TableName

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  4. #4

    نقل قول: اعمال فیلتر بین دو تاریخ

    با تشکر از راهنمایی شما
    درست شد

    اگه بخام جمع ستون هایی که در دیتاگرید دارم (یعنی هر ستون بصورت جداگانه) و با اعمال فیلتر نمایش داده میشند رو در تکست باکسی در پایین صفحه ببینم چکاری رو باید انجام بدم
    نوع فیلد عدد می باشد

    ۱. نوع فیلد در بانک از چه نوعی باید باشه؟
    ۲. نحوه جمع ستون ها با چه دستوریه؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: اعمال فیلتر بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط designerspars مشاهده تاپیک
    با تشکر از راهنمایی شما
    درست شد

    اگه بخام جمع ستون هایی که در دیتاگرید دارم (یعنی هر ستون بصورت جداگانه) و با اعمال فیلتر نمایش داده میشند رو در تکست باکسی در پایین صفحه ببینم چکاری رو باید انجام بدم
    نوع فیلد عدد می باشد

    ۱. نوع فیلد در بانک از چه نوعی باید باشه؟
    ۲. نحوه جمع ستون ها با چه دستوریه؟
    سلام دوست عزیز

    1. نوع فیلد باید از نوع عددی (محاسباتی) باشه.

    2. از نمونه کد زیر ایده بگیر:
            Dim Sum1 As Integer
    Dim Sum2 As Integer


    Using Con As New SqlConnection("Data Source=(Local); Database=Koloche; Integrated Security=True")
    Dim cmd As New SqlCommand("SELECT SUM(ColumnName1) As [Sum1], SUM(ColumnName2) As [Sum2] FROM TableName", Con)
    Con.Open()
    Dim DR As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()
    While DR.Read()
    Sum1 = CInt(DR.GetInt32(0))
    Sum2 = CInt(DR.GetInt32(1))
    End While
    DR.Close()
    End Using


    txtSum1.Text = CStr(Sum1)
    txtSum2.Text = CStr(Sum2)

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  6. #6

    نقل قول: اعمال فیلتر بین دو تاریخ

    با سلام و تشکر مجدد
    با چنیدین روز تلاش مجدانه خدا رو شکر درست شد.

    بسیار متشکرم از راهنمایی شما

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فیلتر کردن دیتا ویو بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط ali_behshahr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 14:15 عصر
  2. مبتدی: فیلتر کردن بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط vbiman در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مهر 1390, 14:45 عصر
  3. مبتدی: فیلتر کردن بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط vbiman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1390, 12:52 عصر
  4. فیلتر کردن رکورد ها بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش Access
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 16:14 عصر
  5. سوال: فيلتر كردن بين دو تاريخ ورودي كاربر
    نوشته شده توسط saba20 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 11:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •