نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too long

  1. #1

    The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too long

    سلام.
    من یه ajax نوشتم :

    $.ajax({
    url: URL,
    dataType: 'html',
    data: {
    txtSearchCode: $("#txtSearchCode").val(),
    otherCondition: '@ViewBag.condition'
    },
    type: 'GET',
    success: function (data) {
    $('#datatableDiv').html(data);
    }
    ,
    error: function (data) {
    alert("متاسفانه سیستم موفق به بازیابی اطلاعات نمی باشد");
    }
    });



    مقداری که به فیلد otherCondition پاس داده میشه ، طولانیه. موقعی که اجرا میشه خطای زیر رو میده که میگه connectionstring طولانیه.

    The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too long

    مقداری که به otherCondition داده میشه همیشه طولانیه.
    چطور باید این مشکل رو حل کنم؟

    البته تو web.config هم <requestLimits maxAllowedContentLength="1073741824" /> رو اضافه کردم اما فایده نداشت

  2. #2

    نقل قول: The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too

    اساتید عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  3. #3

    نقل قول: The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too

    موقعی که اجرا میشه خطای زیر رو میده که میگه connectionstring طولانیه.
    به connection string ارتباطی نداره ، شما " Query String " طولش زیاد هست . ( مقداری که از طریق Ajax به کنترلر پاس میدید )
    این مشکل دلیل های متفاوتی میتونه داشته باشه ، یکی از اون ها این هست که مقدار چندین بار بین کنترلر و ویو جا به جا میشه و هردفعه به طولش اضافه میشه که باعث طولانی شدن Query String شما میشه .
    بهترین کار این هست که شما برنامتون رو خط به خط Debug کنید و مشکل رو پیدا کنید .

  4. #4

    نقل قول: The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    به connection string ارتباطی نداره ، شما " Query String " طولش زیاد هست . ( مقداری که از طریق Ajax به کنترلر پاس میدید )
    این مشکل دلیل های متفاوتی میتونه داشته باشه ، یکی از اون ها این هست که مقدار چندین بار بین کنترلر و ویو جا به جا میشه و هردفعه به طولش اضافه میشه که باعث طولانی شدن Query String شما میشه .
    بهترین کار این هست که شما برنامتون رو خط به خط Debug کنید و مشکل رو پیدا کنید .
    درست میفرمایید. اشتباها گفتم کانکشن استرینگ

    من تو query string ام ، Condition رو پاس میدم که خیلی طولانیه. مشکل دیگه ای نداره.
    کلا کوئری استرینگ طولانیه. ایا راهی برای اینکار هست؟

  5. #5

    نقل قول: The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too

    نقل قول نوشته شده توسط resident مشاهده تاپیک
    درست میفرمایید. اشتباها گفتم کانکشن استرینگ

    من تو query string ام ، Condition رو پاس میدم که خیلی طولانیه. مشکل دیگه ای نداره.
    کلا کوئری استرینگ طولانیه. ایا راهی برای اینکار هست؟

    http://stackoverflow.com/questions/1...-of-any-length

    این رو هم اضافه کنید
    <httpRuntime maxQueryStringLength="32768" maxUrlLength="65536"/>

تاپیک های مشابه

  1. راهنمای برای خطای CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed!
    نوشته شده توسط takfanar در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1394, 00:46 صبح
  2. HTTP Error 403.14 - Forbidden The Web server is configured to not list the contents of this director
    نوشته شده توسط mina_ghorbani در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1394, 09:26 صبح
  3. سوال: The field is too small to accept the amount of data you attempted to add
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1394, 10:54 صبح
  4. خطای The WebResource.axd handler must be registered in the configuration to process this request.
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 12:09 عصر
  5. Format of the initialization string does not conform to specification starting at ind
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 12:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •