نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال اطلاعات فرم به یک صفحه دیگر و بازگشت به همان صفحه قبلی یعنی همان صفحه فرم

  1. #1

    Unhappy ارسال اطلاعات فرم به یک صفحه دیگر و بازگشت به همان صفحه قبلی یعنی همان صفحه فرم

    دوستان سلام.
    من یه فرم درست کردم که میخوام اطلاعات این فرم رو به یک صفحه دیگه بفرسته و بعد از ارسال این فرم دوباره به همان صفحه قبلی یعنی صفحه ایی که فرم توش است برگرده.
    اینم کد فرم منه
    کد HTML:
    <form name="form-job" action="<?php bloginfo('template_url'); ?>/sendform.php";
     method="post" enctype="multipart/form-data"  onsubmit="return validateForm();">

    من یه کد جاوا براش نوشتم که وقتی فرم ارسال میشه با توجه به این کد دوباره به همان صفحه قبلی برگرد



    function validateForm(){

    window.open("http://localhost/wp/marketing", "_self");
    return true;
    }




    ولی کار نمیکنه
    مشکل از کجاست
    من توی ورد پرس دارم این صفه رو بصورت استاتیک درست میکنم
    خواهشن هرکی میدونه به هر روشی جواب بده
    بدجور توش گیر کردم

  2. #2

    نقل قول: ارسال اطلاعات فرم به یک صفحه دیگر و بازگشت به همان صفحه قبلی یعنی همان صفحه فرم

    سلام شما باید از AJAX استفاده کنید و با استفاده از اون اطلاعات فرمتونو بفرستید و در صفحه جاری بمونید راجع به نحوه کارش سرچ کن
    علت اینه که بعد از اینکه شما فرم رو سابمیت میکنید مرورگر شما رو به اون صفحه هدایت میکنه و کد جاوایی که نوشتید هیچ وقت اجرا نمیشه مگه اینکه در صفحه مقصد (صفحه ای فرم اطلاعات رو به اون میفرسته) از Header (اگه با پی اچ پی نوشته شده باشه) استفاده کنید و بعد از پردازش اطلاعات فرم به صفحه فرم برش گردونید (با استفاده از haeder)...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1394, 20:11 عصر
  2. ارسال اطلاعات فرم به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط artablog در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 14:27 عصر
  3. سوال: ارسال اطلاعات کاربر از یک صفحه به صفحه مقصد
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 12:37 عصر
  4. سوال: مشکل در ارسال اطلاعات حجیم از یک فرم به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط mhofayyaz در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 22:58 عصر
  5. ارسال اطلاعات دیتابیس به یک صفحه دیگر
    نوشته شده توسط kezack در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 18:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •