نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساختن مدیریت محتوا چگونه ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    ساختن مدیریت محتوا چگونه ؟؟

    سلام

    دوستان یه راهنمائی لطفا

    فرض کنید یک فروشگاه ساختیم که شامل جداول (منظور جداول دیتابیس) مختلف هست
    و مدل و کنترلر به ازای هر جدول
    و یک کلاس برای تعیین سطوح مختلف دسترسی برای کاربرای به کنترلر ها و اکشن ها داریم

    به طور مثال کنترلر product برای محصولات ، که شامل اکشن های نمایش ، جستجو ، ادیت ، اضافه و حذف و ... می باشد
    که یوزرهای معمولی دسترسی به اکشن های ادیت، حذف و اضافه رو ندارند

    حالا میخوایم قسمت مدیریت محتوا رو برای کل قسمت های سایت بنویسیم (یوزرها ، محصولات ، انبارها و ...)

    اصولی اینه که یک کنترلر بنام managment بسازیم و اکشن های هر جدول رو داخل اون بیاریم مثلا اکشن product/delete ، product/add و ... تمام بخش های دیگه که خیلی شلوغ میشه

    یا اینکه هر کنترلر اکشن های مربوط به خودش رو داشته باشه و فقط تو کنترلر managment لینک بدیم به کنترلر مربوطه

    بطور مثال یک لینک در قسمت منوی مدیریت برای حذف محصول بسازیم و اونو به کنترلر product/delete هدایت کنیم مثل کد زیر



    <a href='<?=base_url;?>product/delete'>delete product</a>



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ساختن مدیریت محتوا چگونه ؟؟

    تو کنترلر ها یه فولدر بساز به اسم admin یا هرچی که میخای
    توی اون کنترلر های سمت ادمین رو بزار

    به عبارت دیگه باید 2 تا کنترلر بسازی یکی برای سمت کاربری یکی برای سمت ادمین
    البته ویو هم به همین شکله

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: ساختن مدیریت محتوا چگونه ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    سلام

    دوستان یه راهنمائی لطفا

    فرض کنید یک فروشگاه ساختیم که شامل جداول (منظور جداول دیتابیس) مختلف هست
    و مدل و کنترلر به ازای هر جدول
    و یک کلاس برای تعیین سطوح مختلف دسترسی برای کاربرای به کنترلر ها و اکشن ها داریم

    به طور مثال کنترلر product برای محصولات ، که شامل اکشن های نمایش ، جستجو ، ادیت ، اضافه و حذف و ... می باشد
    که یوزرهای معمولی دسترسی به اکشن های ادیت، حذف و اضافه رو ندارند

    حالا میخوایم قسمت مدیریت محتوا رو برای کل قسمت های سایت بنویسیم (یوزرها ، محصولات ، انبارها و ...)

    اصولی اینه که یک کنترلر بنام managment بسازیم و اکشن های هر جدول رو داخل اون بیاریم مثلا اکشن product/delete ، product/add و ... تمام بخش های دیگه که خیلی شلوغ میشه

    یا اینکه هر کنترلر اکشن های مربوط به خودش رو داشته باشه و فقط تو کنترلر managment لینک بدیم به کنترلر مربوطه

    بطور مثال یک لینک در قسمت منوی مدیریت برای حذف محصول بسازیم و اونو به کنترلر product/delete هدایت کنیم مثل کد زیر



    <a href='<?=base_url;?>product/delete'>delete product</a>


    الان سوالت چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. ساختن صرفا مدیریت سایت با مدیریت محتوا
    نوشته شده توسط myclick در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 23:31 عصر
  2. مدیریت محتوا ( cms )
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 آبان 1385, 10:59 صبح
  3. مدیریت محتوا با asp
    نوشته شده توسط rahami در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 00:12 صبح
  4. برنامه نویسی مدیریت محتوا با php, mysql
    نوشته شده توسط baranmatin در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 18:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •