نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجو در کمبوباکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question جستجو در کمبوباکس

    سلام دوستان


    برای اعمال جستجو هنگام نوشتن داخل کمبوباکس دستور زیر رو نوشتم :


    ComboBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest
    ComboBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.ListItems
    حال میخواستم کاربر هنگامی که متنی داخل کمبوباکس مینویسد بررسی کنم که آیا متن نوشته شده در داخل لیست کمبوباکس موجود هست یا نه ، که اگر موجود بود خطای تکراری بودن را نمایش دهد که برای همین کار دستور زیر نوشتم :
    Dim i As Integer
    i = ComboBox1.FindString(ComboBox1.Text)
    If i < 0 Then
    Else
    If ComboBox1.Items(i) = ComboBox1.Text Then
    Label1.Text = "تکراری است"
    Else
    Label1.Text = "تکراری نیست"
    End If


    End If
    اما مشکلی که هست این هستش که اگر در لیست کمبوباکس مثلا "سس" باشه و من کلمه "سسس" را جستجو کنم بازهم نمایش میدهد که تکراری هست! به نظرتون چرا؟
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 14 اسفند 1395 در 23:11 عصر

  2. #2

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس

    دوست عزیز را حل برای برنامه نویسی بیار زیاد هستش من به نوبه خودم به شما این پیشنهاد میدم.قطعا دوستان می تونن پیشنهاد های بهتری به شما ارائه کنند
    Me.Label1.Text = Me.ComboBox1.Text


    For index = 0 To Me.ComboBox1.Items.Count - 1
    If Me.Label1.Text = Me.ComboBox1.Items(index) Then


    Exit Sub


    End If


    Next


    MsgBox("یافت نشد")

  3. #3

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس

    جالب بود
    واقعا راه حل ساده ای پیشنهاد دادین

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در کمبوباکس متصل به بانک
    نوشته شده توسط vapa_71 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1399, 17:10 عصر
  2. جستجو در اکسس توسط کمبوباکس
    نوشته شده توسط z_nik22 در بخش Access
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 13 تیر 1393, 16:57 عصر
  3. سوال: جستجو در کمبوباکس
    نوشته شده توسط mobinsaffarpour در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1392, 13:00 عصر
  4. سوال: جستجو در کمبوباکس برای مقدار ورودی در تکس باکس
    نوشته شده توسط systam در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 20:24 عصر
  5. جستجو در بانک با استفاده از تکست باکس و کمبوباکس
    نوشته شده توسط kafinetetaha در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •