نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار abdollahpor
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    84

    تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    درود وقت بخیر دوستان چجوری اعداد اینگلیسی رو به فارسی تغییر بدم در کل سایت تابع persiaNumber هست ولی هرچی زدم کار نکرد ساده تر اینم هست : ولی بازم کار نکرد



    persian={0:'۰',1:'۱',2:'۲',3:'۳',4:'۴',5:'۵' ,6:'۶',7:'۷',8:'۸',9:'۹'};
    function traverse(el){
    if(el.nodeType==3){
    var list=el.data.match(/[0-9]/g);
    if(list!=null && list.length!=0){
    for(var i=0;i<list.length;i++)
    el.data=el.data.replace(list[i],persian
    [list[i]]);
    }
    }
    for(var i=0;i<el.childNodes.length;i++){
    traverse(el.childNodes[i]);
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    خب چرا از فونت با اعداد فارسی استفاده نمیکنید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار abdollahpor
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    84

    نقل قول: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    از فونت ایران سنس استفاده میکنم نداره خودش

  4. #4

    نقل قول: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    میتونید کد زیر رو قبل از بسته شدن تگ body داخل مسترپیج قرار بدید:

    <script>


    $(document).ready(function () {


    ConvertNumberToPersion();
    });


    function ConvertNumberToPersion() {
    persian = { 0: '۰', 1: '۱', 2: '۲', 3: '۳', 4: '۴', 5: '۵', 6: '۶', 7: '۷', 8: '۸', 9: '۹' };
    function traverse(el) {
    if (el.nodeType == 3) {
    var list = el.data.match(/[0-9]/g);
    if (list != null && list.length != 0) {
    for (var i = 0; i < list.length; i++)
    el.data = el.data.replace(list[i], persian
    [list[i]]);
    }
    }
    for (var i = 0; i < el.childNodes.length; i++) {
    traverse(el.childNodes[i]);
    }
    }
    traverse(document.body);
    }


    </script>

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار abdollahpor
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    84

    نقل قول: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    درود ممنون درست شد فقط توی input ها هنوز اعداد انگلیسی وارد میشن اونو چیکارش کنم

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار abdollahpor
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کاشمر
    پست
    84

    نقل قول: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    و یه مشکل دیگه اینکه بعضی باکس هارو گذاشتم اپدیت بشن یعنی تغییر داده میشن همون دایو فقط اپدیت میشه وقتی اپدیت میشه نامبر های همون دایو اعدادش انگلیسی میشن از فونت هم استفاده کردم ولی فونت ها فارسیشون نمیکنه نمیدونم چرا

  7. #7

    نقل قول: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت

    میتونید توی جایی که اپدیت انجام میدید دوباره فانکشن فوق رو صدا بزنید، البنه کلا بهتر هست فانکشن کد فوق رو توی فایل اسکریپ custom تون قرار بدید و جاهایی که نیاز دارید فقط فانکشن رو صدا بزنید و دیگه کد تعریف فانکش رو دوباره تکرار نکنید.
    در کل به نظرم از فونت استفاده کنید بهتر هست، مثلا فونت یکان رو میدونم فونت اعداد فارسیش موجوده...

تاپیک های مشابه

  1. ترفند: یکی از روش‌های تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در C++‎‎ 11 به همراه کتابخانه boost
    نوشته شده توسط علی بهمنی جلالی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 شهریور 1395, 16:25 عصر
  2. مقاله: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در JavaScript!
    نوشته شده توسط eAmin در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1395, 19:52 عصر
  3. آموزش: پلاگین تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در اسمارتی
    نوشته شده توسط artablog در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 شهریور 1393, 19:02 عصر
  4. سوال: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در StimulReport
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 11:20 صبح
  5. تبدیل کارکترهای انگلیسی به فارسی در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط negahenow در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •