نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل رشته به keycode و Ascii Code

  1. #1

    تبدیل رشته به keycode و Ascii Code

    سلام خدمت همه دوستان عزیز
    داخل تگ p یه رشته فارسی وجود داره
    چطور می تونم Ascii code یا key Code رشته رو گرفت؟/

  2. #2

    نقل قول: تبدیل رشته به keycode و Ascii Code


  3. #3

    نقل قول: تبدیل رشته به keycode و Ascii Code

    ممنون دوست من
    لینکی ک دادید مشاهده کردم مشکل در این هست ک وقتی کلیدی فشرده شد کد اسکی اونو میده ....من اینو نمیخوام...
    دارم رو ی پروژه کوچیک کار میکنم.... ی رشته از قبل وجود داره میخوام کد اسکی اونو بدست بیارم و با کاراکتری که کاربر وارد میکنه مقایسه ش کنم....

  4. #4

    نقل قول: تبدیل رشته به keycode و Ascii Code

    دوستان کسی نیست که بتونه کمکم کنه؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل رشته به keycode و Ascii Code

    فرض کن :

    کد HTML:
    var str = "saman";
    برای به دست اوردن کد اسکی تک تک کارکترهاش باید به روش زیر عمل کرد:
    کد HTML:
    for(var i =0;i<str.length;i++)
    {        console.log(str.charCodeAt(i));
    }

  6. #6

    نقل قول: تبدیل رشته به keycode و Ascii Code

    ممنون دوست عزیز.... رشته بصورت فارسی هست چیزی که با اینخط کد میده اونی نیست ک من میخام تا بتونم با کلیدهای کیبورد مقایسه ش کنم...

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته به عدد در هنگام select
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 12:12 عصر
  2. تبدیل رشته به کراکتر
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 16:06 عصر
  3. تابع تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 11:16 صبح
  4. در مورد تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1384, 14:51 عصر
  5. تبدیل رشته به فرمت یونیکد
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 17:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •