نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

    باسلام
    ابزارگزارش سازی که استفاده می کنیم، FastReport هست.
    ازطریق یک فرم که رکوردهای بین محدوده دوتاریخ را(باADOQuery) به دست می آوریم. حالا درطراحی گزارش میخواهیم دربالای گزارش(Pageheader)یا (Reporttitle) همان 2تاکامپوننت تاریخ شمسی (مثلاً ازتاریخ 1395/12/14 لغایت 1395/12/15) راداشته باشیم.
    یعنی درفرم جستجو هر محدوده تاریخ که جستجومی کنیم، همان دوتاریخ به صورت تکست دربالای گزارش باشند. درعکسهای ضمیمه مربوط به گزارش، چون ازتاریخ لغایت راازfrxdbdataset انتخاب کرده ایم، فقط همان رکورداولی رانشان میدهد.
    درحالی که باید تاریخهای موجوددرفرم راداشته باشیم.
    ممنونم ازدوستان که راهنمایی می کنند!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

    با سلام
    خوب میتونید همون 2 تاریخ را به صورت متغیر به گزارش بفرستید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

    ممنون! تست میکنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

       var a,b:string;

    a:=quotedstr(solardatepicker1.text)
    b:=quotedstr(solardatepicker2.ext)




    حالادرزمان نمایش گزارش دقیقاً بایدچکارکنیم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

    با سلام
    در رویداد getvalue شیی گزارش فست ریپورت مثل کد زیر عمل کن.
    if VarName='strMah' then value:=mskMah.text;
    if VarName='strSal' then value:=mskSal.text;
    سپس در گزارش 2 ممو قرار بده و درون آنها هر کدام یکی از متغیرها را به شکل مثلا[strMah] بنویس . تمام
    همانطور که ذر کد بالا می بینی من برای مثال ماه و سال را بطور جداگانه به فست فرستادم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

    پس درنهایت کدهابه این شکل شد.(جهت استفاده سایردوستان)
       procedure Treport_frm.BitBtn1Click(Sender: TObject);var startdate,enddate:string;
    begin
    frxReport1.ShowReport();
    end;


    procedure Treport_frm.frxReport1GetValue(const VarName: string;
    var Value: Variant);
    var startdate,enddate:string;
    begin
    if VarName='strstartdate' then value:=SolarDatePicker1.Text ;
    if VarName='strenddate' then value:=SolarDatePicker2.Text;
    end;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: درج عناصرفرم درمتن گزارش درfast report

    نقل قول نوشته شده توسط amirkazem مشاهده تاپیک
    پس درنهایت کدهابه این شکل شد.(جهت استفاده سایردوستان)
       procedure Treport_frm.BitBtn1Click(Sender: TObject);var startdate,enddate:string;
    begin
    frxReport1.ShowReport();
    end;


    procedure Treport_frm.frxReport1GetValue(const VarName: string;
    var Value: Variant);
    var startdate,enddate:string;
    begin
    if VarName='strstartdate' then value:=SolarDatePicker1.Text ;
    if VarName='strenddate' then value:=SolarDatePicker2.Text;
    end;
    باسلام
    نیازی به تعریف متغیر (منظور کد قرمز رنگ) نیست.

تاپیک های مشابه

  1. گزارش ساز Report generator
    نوشته شده توسط jalalimohammad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 13:37 عصر
  2. آیا راهی برای تبدیل گزارشهای Access به گزارش crystal report هست؟
    نوشته شده توسط jafari_ms در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 22:57 عصر
  3. ذخیره گزارش fast report در database
    نوشته شده توسط E.rahimi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 07:57 صبح
  4. مشکل با ضخامت خط در چاپ گزارش Quick Report
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 23:27 عصر
  5. ادامه نمایش رکوردها در گزارش fast report
    نوشته شده توسط sardar ahmadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •