نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ستون های دیتاگرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question نمایش مقدار پولی

    سلام دوستان

    فرض کنید در یک تکست باکس مقدار قیمت یک کالایی بصورت 150000 هست.چگونه اینو بصورت 150,000 نمایش بدم؟

    همچنین این تغییر رو برای یکی از ستون های دیتاگرید چگونه میشود انجام داد ؟

    ممنون میشوم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 15 اسفند 1395 در 16:13 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ستون های دیتاگرید

    بالاخره دستورشو اینطور نوشتم و درست شد :

    برای تکست باکس :

    Dim n As Double = TextBox1.Text
    TextBox1.Text = n.ToString("###,###")
    TextBox1.Select(TextBox1.Text.Length, 0)


    برای دیتاگرید :

    Private Sub moneycell()
    Dim newStyle As New DataGridViewCellStyle
    newStyle.Format = "###,###"
    DataGridView1.Columns(1).DefaultCellStyle.ApplySty le(newStyle)


    End Sub
    Private Sub DataGridView1_CellFormatting(sender As Object, e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellFormattingEve ntArgs) Handles DataGridView1.CellFormatting
    If Not IsNothing(e.Value) Then
    If IsNumeric(e.Value) Then
    e.Value = Format(CDbl(e.Value), e.CellStyle.Format)
    End If
    End If
    End Sub


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تراز بندی یکی از ستون های دیتاگرید
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 12:47 عصر
  2. سوال: راست به چپ کردن بعضی از ستون های دیتاگرید
    نوشته شده توسط NiMble_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 13:02 عصر
  3. مبتدی: خواندن ChekBox که یکی از ستون های دیتاگرید است
    نوشته شده توسط sheibanizaveh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1390, 18:49 عصر
  4. سوال: کار با ستون های دیتاگرید
    نوشته شده توسط pedramfj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 20:59 عصر
  5. جمع ستون های دیتاگرید و نمایش در سطر آخر
    نوشته شده توسط amin1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •